March 3, 200520 yr comment_720070 Put Your Seats in the Upright Position and Fasten Your Seatbelts... sutra je rokanje.... Yeeeah, I'm a lama again! Njaaaah! Propusticu posto mi je vikend prenatrpan dogadjajima na koje moram da odem...
March 3, 200520 yr comment_720352 Njaaaah! Propusticu posto mi je vikend prenatrpan dogadjajima na koje moram da odem... idesh na onaj Nightwish rekla mi je ortakinja da je u petak, ne u subotu....ja (naravno ) ne idem
March 4, 200520 yr comment_721226 izvalio sam veceras na rokanju da je svaki bend brutalno jadan kad se pusti posle Meshugge.
March 4, 200520 yr comment_721363 Kol'ko se ja secam onog davnog rokanja sto posetih, svaki je bend brutalno jadan posle petog.
March 4, 200520 yr comment_721561 Nemam pojma valjda poslednji cetvrtak u mesecu. Elem rokanje.... aaaaaaaaaaaaaaa, Rokanje je keva svih nightova u kst-u! Ubi me vrat i ledja ali vredelo je da se ikacem i izbacim svu nakupljenu energiju iz mene, jeeee (ne nema veze sto sam malo popio ).! Sinoc sam smrsao jedno kilogram-dva sigurno! Jest' da nije svaka pesma bila moja ali dobro. Bilo je mnogo tamba-lamba metala (Soulfly isl) ai je zato bio i Sybreed ali pogresna pesma . Elem... respecet! p.s. Lazare siso!
March 4, 200520 yr comment_721566 izvalio sam veceras na rokanju da je svaki bend brutalno jadan kad se pusti posle Meshugge. apsolutno tacno. Zato sto meshuggah zvuci vise heavy od ostalih 9 naj-heavy bendova zajedno ! Posle meshugge bi jedino valjalo da se pusti nesto sto ne pretenduje da bude heavy muzika...
March 4, 200520 yr comment_721663 apsolutno tacno. Zato sto meshuggah zvuci vise heavy od ostalih 9 naj-heavy bendova zajedno ! Posle meshugge bi jedino valjalo da se pusti nesto sto ne pretenduje da bude heavy muzika... mozda The Dillinger Escape Plan - 43% Burnt bi moglo situaciju da spasi posle meshugge...ai i to je veliko "mozda"
March 4, 200520 yr comment_721733 mozda The Dillinger Escape Plan - 43% Burnt bi moglo situaciju da spasi posle meshugge... Kao adekvatan Chill Out da!
March 4, 200520 yr comment_721748 Rokanje sinoc... keva!!... Potpishem da bi u rekordnom roku preminula, da nema rokanja!! ... Najsmeshnije je shto smo se k'o majke is-props-ovali na Limp ... I Surfacing je bash legao... Necu da ponavljam za Meshuggu.. ... Opet mi deluje kao da je veche trajalo 20 minuta!!! ... i da kad sam ujutru doshla kuci.. neonka u kupatilu se neshto sjebala i drchala je u ritmu Faget-a (Korn)... - tam ta ta tam ta ta ta tam Faget!
March 4, 200520 yr comment_721766 Limp ko je rek'o Limp... Linkin ko je rek'o Linkin... Ja cuo samo jedan Slipknot?! Kako to?! I nije bio Ill Nino! ajsha69 is the dancing queen! Azal, [adept], AzzA are the dancing queers!
March 4, 200520 yr comment_721782 @Azza Yo!! (..bio je Ill Nino, pre nego shto ste stigli... i da, necemo da kazemo sta smo radili na sporim delovima.. )
March 4, 200520 yr comment_721877 Pa to rokanje i nije tako loshe...ustvari uposhte...smao shto je chetvrtkom...
March 4, 200520 yr comment_721889 @Azza Yo!! (..bio je Ill Nino, pre nego shto ste stigli... i da, necemo da kazemo sta smo radili na sporim delovima.. ) E majku mu... "How Can I Live Without You" Gothz! @Vlada_Jet Zapravo jednom mesecno. Edited March 4, 200520 yr by AzzA
March 4, 200520 yr comment_722111 E, LJUDI, JESAM LI JA BIO TAMO...? ILI SU TO SAMO NEKE CUDE HALUCINACIJE U MOJOJ GLAVI?!?!?
March 4, 200520 yr comment_722120 Ne samo da si bio nego si i napravio najbolju foru te vecheri... Kad smo se pozdravili na pochetku rekao si: ''Oooo, otkud ti??!''
March 5, 200520 yr comment_722276 Onda bolje sto me vise nikad ne vode tamo ako pustaju taj jebanu nu age
March 5, 200520 yr comment_722583 @Uros Nisi bio. Bio si na nekom splavu, slusao narodnjake. @ajsha69 Stvarno otkud ti na rokanju?! @Nekron Nemas pojma. Dodji da vidis kako je najacije. Inace biser od sinoc. Sretnem ortaka u kst-u, nesto pricamo i spomenem da sam bio u cetvrtak u KST-u. On me pita sasvim uvereno: "Jel na RASTURANJU"?!
March 5, 200520 yr comment_722652 sledeci cetvrtak electro - , sinoc i nije bilo lose u kst-u, jes da nisam mnogo ostao....