Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.2k
  • Views 412.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Treba te spaliti na lomaci.

• na tvom mestu ja bih se napravio lud i zadrzao bolju jaknu

• Jabba the Hutt
    Jabba the Hutt

KST je progresivno gori vec jedno 5 godina, sta da se radi, uvek ce biti rupa da se ode kad se nema gde drugde...

comment_917633
DA, SAMO STO CLANSKA U KSTU TREBA TEK 2 DGODINE...! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Cak i nesto manje... Pocetkom aprila 2004 je pocela ta prica sa clanskim kartama, a na njima su poceli da insistiraju tek par meseci kasnije...

Ko zna, mozda se riba malo zabrojala ili racuna po skolskim godinama (03/04, 04/05, i sad ova 05/06)

comment_918599
rekla sam joj i ja to juce no.gif

Zaboravila nas mala od kada smo krenuli na fax. no.gif

zna li neko hoce li biti brucosijada u kstu?

juce bila na hrabrom srcu icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Videla sam plakate. Ima u onom sugavom Bonafidesu (ili kako se vec zove) ali samo za pravnike. Imacemo i mi na faxu! icon_smile.gif

hoce li biti domacice osamdesetih

E, to se i ja pitam! Sta je dodjavola bilo sa tom veceri? icon_confused.gif Bilo je jedno od najjacih veceri i 683656 puta bolje od standardne domacice! icon_da.gif

comment_919114

eee, idemo li na abonos na HBu?meni se ide iako ne ocekujem mnogo od njih....

offtopic:dea bwe ZOVI me pod hitno u vezi sa spanskim...AKO Si odustala procitaj ugovor pre nego sto bude kasno i krenes da se vatas za glavu...

PROCITAJ obavezno jer nije naivno!!!! mad.gif

comment_919126

Nisam ni ja otishla vecheras... icon_sad.gificon_cry.gifwallbash.gificon_cry.gifwallbash.gificon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif

Jebena temperaturica i prehlada... wallbash.gificon_sad.gif

Znam da cu sutra slushati od drugih shta je sve bilo, ali ajde napishite mi koje su sve lepe pesmice i balade bile, koliko WS-a i sl... icon_cry.gif

Aaaaaah, ko ce dochekati sledeci LTBR... icon_cry.gif

comment_919142

A sto dozvoljavate sebi da toliko zavisite od KSTa i nightova uopste?? icon_confused.gif

Ma neeeeee.... ph34r.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ne, stvarno-postoji par nightova kao shto su LTBR, Rokanje i HB ponekad, koji su stvarno mnoogo dobri, a jednom su u 5 nedelja, i onda kad jednom ne odesh morash da chekash 100 godina da bi izashao negde gde ce biti ta mjuza i dobar provod u okviru night-a...

A od svih night-ova u KST-u najvishe volim LTBR sa mojom najomiljenijom mjuzom... icon_wink.gif

comment_919196
Ma neeeeee.... ph34r.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ne, stvarno-postoji par nightova kao shto su LTBR, Rokanje i HB ponekad, koji su stvarno mnoogo dobri, a jednom su u 5 nedelja, i onda kad jednom ne odesh morash da chekash 100 godina da bi izashao negde gde ce biti ta mjuza i dobar provod u okviru night-a...

A od svih night-ova u KST-u najvishe volim LTBR sa mojom najomiljenijom mjuzom... icon_wink.gif

Ha ha zaboravila si da pomenes gothic night... ha ha sad se vidi da pozerises goth ha ha... dosta sa "ha ha", nego gde si ti u utorak? icon_confused.gif