November 4, 200519 yr comment_946730 Juce bejase zanimljivo u KST-u,ali sam ja bila umorna... Cenjeni gospodin shock! je bio u elementu,tako da sam uzivala posmatrajuci njegov performance na visokim procentima.....
November 4, 200519 yr comment_946889 Juce bejase zanimljivo u KST-u,ali sam ja bila umorna... Cenjeni gospodin shock! je bio u elementu,tako da sam uzivala posmatrajuci njegov performance na visokim procentima..... ......bilo do yaya sinoc samo opet sam kasno usao i pola vremena blejao napolju........e sledeci put dolazim na pocetak
November 5, 200519 yr comment_947432 Zna li neko da li ce mozda 19.11. biti vece posveceno Ekatarini?
November 5, 200519 yr comment_947480 Sinoc mi je bilo Najjaci momenat, dok me je jos drzalo pijanstvo, je kad je uletela Ajsha i skoro istog trenutka krenuo T.H.O.R. Uffff to je bilo....
November 6, 200519 yr comment_947990 Sinoc mi je bilo Najjaci momenat, dok me je jos drzalo pijanstvo, je kad je uletela Ajsha i skoro istog trenutka krenuo T.H.O.R. Uffff to je bilo.... Aha... Bilo je bash dobro u petak. Dushan je pushtao u hodniku, i muzika je u dobrom delu vecheri bila kao da smo na Rokanju, mozda i bolja! Jedino sam iskulirala onaj nagrdji blekchina deo.. Odlichna mjuza. A cheeeetvrrrrtaaaak!!!! LTBR!!!! KAAAKOOO JE BIIILOOO DOOOOBROOOO!!!! Ovaj LTBR je bio najbolji u poslednjih ko zna koliko night-ova... Mozda je u pitanju to shto je moj lichni ukus maximalno zadovoljen, ali stvarno je pushtao i gomilu mnogo dobrih hitova i opet neke pesme koje skoro nikad ne budu... I bilo je bash puno, ali je ipak bilo dovoljno mesta za djuskanje. Ma savrsheno. Moje omiljeno veche! Evo odmah da obavestim one koji nisu bili (a zanima ih)-sledeci LTBR je 1-og decembra, a posle toga, drugi je za Novu Godinu! Sledece gotivno veche u KST-u je u sredu-Rokanje! Posle je Gothic u chetvrtak, pa "petak" itd...
November 6, 200519 yr comment_947995 sledeci LTBR je 1-og decembra ne mogu da verujem........u picku materinu vise s tim 1 decembrom ......
November 6, 200519 yr comment_948000 ne mogu da verujem........u picku materinu vise s tim 1 decembrom ...... Shto bwe? Smeta ti shto je to dan borbe protiv side?
November 6, 200519 yr comment_948303 zato sto prvog idemo na Stratovarius/Hammerfall a zbog toga vec propustam Zvezda-Roma na "Marakani" sto mi pada extra tesko sad jos i LTBR
November 6, 200519 yr comment_948307 kad ce HB? pamtim ga kao vece @ shock! ja kreten citam "Zvezda Romana na Markani" i tripujem da ides na njen koncert Edited November 6, 200519 yr by Double Fire
November 6, 200519 yr comment_948463 ma shock samo opusteno LTBR imas cesto...mada to vec znas ...a stratovarius i HF ne bas...
November 6, 200519 yr comment_948536 znam ali pazi koji bakzuz za Zvezda-Roma da se poklopi bas u dan .......to je tekma godine za Zvezdu pogotovo sto smo izgubili od Bazela @ shock! ja kreten citam "Zvezda Romana na Markani" i tripujem da ides na njen koncert
November 7, 200519 yr comment_949241 Kako sam se ja smorila od izlazenja... Bila sam i u petak i u subotu.. ... U principu muzika je bila ok, al brate, dodjem i merim vreme kad cu kuci, da se onesvestim i ne mislim... Uzas! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ off topic Shvatila sam da pevach Shedow Fall-a ima najgluplji i najbezvezniji clean svih vremena... (kao da mu je glas gadno ulepljen u neko sranje na pola dushnika)
November 7, 200519 yr comment_949258 Ej bre! Ti spadas sa nama u najredovnije posetioce kst-a, nemoj sad da nas izdajes Sta je uopste bilo u subotu?
November 7, 200519 yr comment_949322 Disco sucks! Tako je Ajshika! U sredu je Rokanje a u cetvrtak Gothic. A ja mozda necu doci ni na jedno od ova dva! Edited November 7, 200519 yr by Sinstrel
November 7, 200519 yr comment_949335 Jel mi verujesh da po prvi put u zivotu razmishljam da se ne pojavim na rokanju... .... Prsla sam skroz!!! Elem, bilo bi lepo da dovuchemo svoja cenjena dupeta do grada te srede, jer je to ujedno i sreda na chetvrtak, a ako je sreda na chetvrtak, onda je i chetvrtak, a ako je chetvrtak, ona je nechiji ro... Azzzz... A to mora da se obelezi real time...
November 7, 200519 yr comment_949401 Razumem te do nekle a od nekle ne... Poznata mi je ravnodusnost prema stvarima na koje si se nekad "sekla"... A sto se tice cetvrtka... gledacu da dodjem!
November 7, 200519 yr comment_949417 Poznata mi je ravnodusnost prema stvarima na koje si se nekad "sekla"... E pa, nije to u pitanju!!... Moja ''sechenja'' su true... Sushtinski, ja nemam prolazne faze... Ovo je drugachije... Let put it this way: Nedostatak posebno važnog začina može da obljutavi ukus omiljenog jela... Tako nekako.. Elem, ...ti ne treba da dodjesh u chetvrtak, nego u sredu, pa da dochekamo chetvrtak...