Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_355473

lepo je znati da ja mogu da nestanem na par dana i da neko moze da se svadja umesto mene. ni ja ne osporavam da je HIM komercijalan band, zar to nisu bili i doorsi jos od samog pocetka?

E pa i oni su bili isto sranje, nadri-filozofija drogiranog hipika zamotana u prostu muziku predvodjena markantnim frontmenom...

Zaista mnogo slicnosti... I sad sam ja u dilemi... Da li bi bilo bolje da se Ville ubije ili ne...? Ako se ubije, nece vise biti HIMa, ali ce postati besmrtan, a ovako dok zivi i dalje ce praviti bljutave ljubavne pesme...

• Replies 5k
  • Views 358.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gospa na Sivcu
    Gospa na Sivcu

Da li ovaj, sada vec potpuno bezoblicni bend jos uvek postoji, ili je napokon umro i u medijima koji su ga onoliko propagirali ranih dvehiljaditih(kad je metal bio "In")?   Hahaha neko mi zveknuo m

• AuroraFallen
    AuroraFallen

Jedan od najboljih bendova ikada....

• Не лупај.

comment_355599

i dalje ce praviti bljutave ljubavne pesme...

Da, zaista su pesme bljutave...

Imam utisak da su pravljene u stilu:

"E, mogao bih da napisem koju pesmicu? Da...vidim...vidim... ljubav posle smrti, mi gorimo,da ,da, nasa srca su mrtva,da , tvrdjava suza, hobit u njoj biggrin.gif (oops, wrong story), da, dalje, misli Ville, hajde, vidim krug, krug vatre, ne, suza, ne, vec radjeno, hmm...dobro, dalje...e da, together in eternity, to je uvek cool...TO! Imam pesmu!"

A ja sam njih volela :roll: Pa dobro ni sad ih ne mrzim... :|

comment_355624
lepo je znati da ja mogu da nestanem na par dana i da neko moze da se svadja umesto mene. ni ja ne osporavam da je HIM komercijalan band, zar to nisu bili i doorsi jos od samog pocetka? ali idalje ne volim pljuvanje po inerciji to je ovde tradicija... i sta se tu moze, ja ne mogu vise da se bakcem sa masom ljudi koji samo strasno vole da pljuju, da vise i ne gledaju koga, i svaki negativan komentar lici na prethodni... smorilo me je biggrin.gifa:
comment_355699

Da, zaista su pesme bljutave...

Imam utisak da su pravljene u stilu:

\"E, mogao bih da napisem koju pesmicu? Da...vidim...vidim... ljubav posle smrti, mi gorimo,da ,da, nasa srca su mrtva,da , tvrdjava suza, hobit u njoj biggrin.gif  (oops, wrong story), da, dalje, misli Ville, hajde, vidim krug, krug vatre, ne, suza, ne, vec radjeno, hmm...dobro, dalje...e da, together in eternity, to je uvek cool...TO! Imam pesmu!\"

A ja sam njih volela :roll: Pa dobro ni sad ih ne mrzim...  :|

a ovamo lupetash kao da znash Villea i kako on pishe pesme. Jako bedno...josh kazesh da ne mrzish HIM.

priznajem da textovi nisu za Nobelovu nagradu, ali da li mozesh stvarno da mi navedesh neki text(tj. neku pesmu)nekog danjasnjeg benda a text stvarno ima nekog smisla? :roll:

comment_355749

A ne, ja sam samo rekla da imam utisak da pise pesme na taj nacin...i dodacu: "sada", jer nisu im sve pesme lose, naprotiv...ali pesme sa poslednja dva albuma jednostavno ne zvuce iskreno...

Naravno da ih ne mrzim, jer sam ih ranije zaista mnogo gotivila...

Jednostavno izlazem svoje misljenje...

comment_355802

HIM SUCKS!!! TO JE SAMO GOMILA PEDERA NA KOJE SE PALE KLINKE

Ma nije, to su samo skup umetnickih dusa koji su naucili da kanalisu strast kroz romanticne stihove koji kao heruvimske strele pogadjaju u esenciju nase duse...

ovo mi se svidja, elegantno ironicno i duhovito receno. btw. i ja mrzim him.

comment_355869

lepo je znati da ja mogu da nestanem na par dana i da neko moze da se svadja umesto mene. ni ja ne osporavam da je HIM komercijalan band, zar to nisu bili i doorsi jos od samog pocetka? ali idalje ne volim pljuvanje po inerciji

vidis mi avatar. nikad ne odustajem.

comment_355912

Iskulirajte. Nemojte da se lozite na njihove komentare. Vazno ja da vi znate sta vam se svidja i to i radite. Zasto bi vas boleo k**** sto tamo neki iskompleksirani tip misli da je Ville Valo peder na koga se pale klinke ili da je patetican ili bilo sta drugo.... ?Pustite lozane da pljuju i dalje...kada nemaju pametna posla.

comment_355981
Iskulirajte. Nemojte da se lozite na njihove komentare. Vazno ja da vi znate sta vam se svidja i to i radite. Zasto bi vas boleo k**** sto tamo neki iskompleksirani tip misli da je Ville Valo peder na koga se pale klinke ili da je patetican ili bilo sta drugo.... ?Pustite lozane da pljuju i dalje...kada nemaju pametna posla.
jedino tako inace odlepicu od svih tih silnih pljuvaca, nije da to uzimam k' srcu vec me nervira u globalu, branila bih i panteru (i ako mi se ne dopada preterano) zato sto obicno "pljuvaci" ih nikad nisu ni slusali vec misle da ih to cini okrutnim i sl...
comment_356162
Kao sto rekoh... iskuliraj ih. Jedva cekaju nekog ko ce da se primi na prozivke. Hvala bogu nasli su nas koji smo se stvarno nalozili pa sada prozivaju. Ne vredi raspravljati se sa njima.
tako je, ajde o cemu cemo...
comment_356516

HIM SUCKS!!! TO JE SAMO GOMILA PEDERA NA KOJE SE PALE KLINKE

Ma nije, to su samo skup umetnickih dusa koji su naucili da kanalisu strast kroz romanticne stihove koji kao heruvimske strele pogadjaju u esenciju nase duse...

Zato tebi neko kaze kako se lozi na tvoj avatar, pa posle toga ne skidas tog idiota Vina Dizela 6 meseci. Ko je tu stvarno jadan,a majmune?