May 8, 200520 yr comment_787783 @amy pa mislim, nisam hteo da ometam toolovane i da ih u sred snimanja dugo iscekivanog albuma cimam da mi dolaze u emisiju a dule mnogo vole tool i hteo sam da predstavim r.d. jebiga stexy, da svirate atorske.... poz pa dobro...ono....i ja mnogo volim Tool...cak i vise od Dusana (ako on vidi ovo ubice me )...pa me nisi zvao u emisiju...ali dobro....zapamticu ti to salim se...kad ce emisija?
May 18, 200520 yr comment_800614 ma koju bre nedelju..........to je cetvrtkom u 11 pre podne na RTS2...............emisija se zove stepeniste.............onako, zanimljivo je...........ima svega i svachega sto se tiche mladjarije, a u muzickoj sekciji bice moja kratka prica o tool-u i intervju sa dusanom & anom iz RD.......... javicu kad saznam koji cetvrtak tacno................... [curently listening to: tool - opiate (live)]
May 18, 200520 yr comment_800708 pih..ne slusham Tool u pola 2 ujutru.....ubedachila bih se i verovatno pochela da pevam i probudila matorce
May 31, 200520 yr comment_812762 Nemogu prestati slusati Aenim-u,kako je dobar album....savrsenstvo. ehh sta ce tek biti kad stignes do Lateralus-a
May 31, 200520 yr comment_812814 Ma presluso sam i Lateralus,ali Aenimu nisam basssss dugo slusao,pa je sada nevadim iz playera.
June 1, 200520 yr comment_813867 tako i ja..................slusam sve vec godinu ipo....al' onda kupim original Ænimu i ne vadim ga......... (ovo je bilo @ Amy)
June 1, 200520 yr comment_813885 I AEnima i Lateralus su MNOOOOOOGO dobri albumi. Undertow nije baš na tom nivou ali je sam po sebi dosta jak.
June 1, 200520 yr comment_813894 meni su opiate i lateralus najbolji albumi... hm,a koji su oni zanr tachno?
June 1, 200520 yr comment_813896 tako i ja..................slusam sve vec godinu ipo....al' onda kupim original Ænimu i ne vadim ga......... (ovo je bilo @ Amy) ja imam original Lateralus koji mi je i omiljeni od Toola... to je bilo- suck my hairy balls @ Matija
June 1, 200520 yr comment_814286 Petak 3. Jun Akademija Vece Posveceno Bendovima Tool I Perfect Circle A mozda i haluciniram...
June 1, 200520 yr comment_814295 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Must... go... but... how... school... evil...
June 1, 200520 yr comment_814409 Pa, pobogu, nisam iz BG-a Voz za moj gradic-smradic tek u pola 4 - IJEEEAAAAAAAAAOOOO! Stignem kuci oko pola 6.. ili 6 And then my friend, I die
June 2, 200520 yr comment_815042 Petak 3. Jun Akademija Vece Posveceno Bendovima Tool I Perfect Circle A mozda i haluciniram... jel to sigurno??? jesi sigurna??? nemoj takve sokove da mi priredjujes.... ne sad ozbiljno...gde si to videla ? jao...jeste!!!!!!!!!!! sad sam pogledala na sajtu...weeee Edited June 2, 200520 yr by amy_mccoy
June 2, 200520 yr comment_815160 ajoj.....................ako mi ne srede upad na marleya u petak (sto cu znati sutra popodne) TU SAM!!!!!!!!! ne znam gde bih pre isao.................ajoj.............ali mislim da cu na kraju ipak zavrsiti na demiji......................can't wait.... @ amy aj ti meni donesi lateralus malo a ja cu tebi Ænimu.....mala kratkorochna razmena pliz? i narezacu ti tri bootlega toola (mada treci jos nisam skinuo do kraja) i APCov Eulogy cover i onu evanescence i sta god jos hoces...
June 2, 200520 yr comment_815241 Videla sam plakat danas!!!! Pipl, vidimo se sutra Jedva cekam, ima da bude.........uhh...... sta cu sve da trazim, ima da mi puste Thomas od APC-a, inace