Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 852
  • Views 75.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam se malopre vratila iz doma sindikata, gledala "Pevaj, brate!" sa Andrijom Milosevicem i Milanom Vasicem. Odlicna predstava, sat i po dobrog smeha. a ima i scena u kojoj Milan Kalinic pusti nek

• "Figarova ženidba i razvod" u Narodnom. "Kabares Kabarei" u pozorištu Slavija; Ne smem da izostavim omiljene mi opere "Karmen" (isključivo kad Del Monakova peva, a i igra, bome ), "Onjegin," "Nab

• 'Daske' valjda kao ta bina na koioi stoe i zaradzuiu lebac

comment_1248516

Gledala sam sinoc Cikago. Sa Slobodom Micalovic kao Roksi, a ja htela da gledam Jelenu Jovicic tako da cu morati opet. :)

I sta znam dobra je, nista posebno, super su kostimi, gluma nije losa, dobro igraju i pevaju. Vujke je car. :D

comment_1249355

Gledao sam veceras predstavu O Edenu, na istoku. Prijatno sam iznenadjen predstavom. Vojina Cetkovica ranije nisam cenio kao glumca, ali veceras me je stvarno prijatno iznenadio. Nikola Djuricko je car i o njemu ne treba trositi reci. Dobra prica koja je iznesena na visi nivo sjajnom glumom. Scenografija jednostavna, ali zadovoljavajuca. Zamerka je na duzinu predstave (malo jace od sat vremena), ocekivao sam duzu predstavu. Sve u svemu toplo preporucujem.

P.S. Gledao sam predstavu iz prvog reda :cool:

comment_1250574

Gledala sam veceras u Ateljeu "Zmijsko leglo", i dobra je predstava, samo sto su ljudi zaista, ali ZAISTA nevidjeni seljaci! :violent::violent::violent: Stoka koja samo dodje da bi se reklo da je u pozoristu...

Predstava je pocinjala, a ljudi su i dalje pricali...Bas pricali, ne saputali... :udri:

Kad se pojavio Andrija Milosevic na sceni, nastao je opsti svrsh, i mogli su da se cuju razni zvuci (?) odusevljenja i beskonacnog obozavanja pomenutog... :rolleyes: Nemam ja nista protiv njega, da se razumemo, ali iznervira me uzasno ponasanje novokomponovanih idiota...Da ne pricam o scenama koje su zaista tragicne, a ljudi umrese od smeha... :rolleyes:

Izvinjavam se na ovolikom hejtu, ovo je zaista bilo jace od mene...Preselo mi je pozoriste vec drugi put za nedelju dana (i to razlicita pozorista i potpuno razlicite predstave, ali svuda ista seljacka publika)... :no:

• 3 weeks later...
comment_1261562

Velika drama sinoc po drugi put.

I samo dve recenice:

-Zaboravices jer decaci zaboravljaju.

-Zivot bez ceznje nije zivot.

Ne verujem da cu ikada vise gledati ovu predstavu jer posle nje danima ne mogu da se oporavim.