January 25, 200916 yr comment_1848792 pa može biti, al ko nije za sebe nije ni za druge... nego kakva ti je ono fora sa potpisom leba ti..
January 27, 200916 yr comment_1850963 ја ћу сваки пут да скењам ретарде из метлике кад неко овд доће и кења за дејва е сад: не бисте имали усрану групу да њега нјие било ту сложите са тим или није ни важно не браните метлику овде тако што ћете скењавати дејва свака му се позлатиле а вама све најгоре!!! и то ти је то
January 27, 200916 yr comment_1851011 ја ћу сваки пут да скењам ретарде из метлике кад неко овд доће и кења за дејва Kenjas?
January 28, 200916 yr comment_1851344 Topic to discuss: Je li ti njega licno poznajes pa pricas o njegovim kvalitetima? Ako da, zovite me kad se sledeci put vidite da se i ja upoznam s njim. nemo` se nerviras na lemija. nije on to mislio. p.s. lemi, slomicu te kad te vidim.
January 28, 200916 yr comment_1851368 Pa poslednji puta kada sam te video bila si poprilicno korpulentna...ako si jos dobila u "volumenu",slomices me,to je cinjenica.
January 28, 200916 yr comment_1851395 sad sam jos korpulentnija. mozda sam uza, ali nosim povisoke stikle. uglavnom, aj ti fino na metallicu, nemo` se vrijedjamo
January 28, 200916 yr comment_1851419 Ти на штиклама? Е, то бих волео да видим, па да умрем с осмехом на лицу. :)
January 28, 200916 yr comment_1851439 Mustaine je showman! Shvatite to. Najgori puvlicitet je nikakav publicitet. On daje takve izjave zato da bi se pricalo o njemu, da bi bio u centru paznje. Nesto slicno kao Dzoni Stulic kod nas, covek namerno daje takve izjave na koje se novinari i drugi muzicari primaju, dignu prasinu, svi pricaju o njemu, a on je postigao svoj cilj. Samo budala moze da ocenjuje neciju licnost i karakter na osnovu TV emisija i novinskih clanaka
January 28, 200916 yr comment_1851449 Јебига, колико често имаш прилику да се дружиш уживо са таквим неким, те да из прве руке сазнаш каква је особа? Из начина његовог експонирања у медијима широке народне масе стичу утисак о њговом карактеру.
January 28, 200916 yr comment_1851453 Ne druzim se i zato ne serem kakvi su. Prosta stvar. A na osnovu medija sam X puta sticao pogresno misljenje o nekim ljudima, sto pozitivno pa se ispostavi da je govno od coveka, a nekad negativno a ispostavi se da je ok lik. Ja se trudim da ne komentarisem licnost cak i ljudi koje dobro poznajem, mislim ko sam ja da ocenjujem bilo koga, a kamoli da ocenjujem na osnovu novinskih clanaka.... i pogotovo licnosti iz show business-a
January 28, 200916 yr comment_1851468 Ne druzim se i zato ne serem kakvi su. Prosta stvar. A na osnovu medija sam X puta sticao pogresno misljenje o nekim ljudima, sto pozitivno pa se ispostavi da je govno od coveka, a nekad negativno a ispostavi se da je ok lik. Ja se trudim da ne komentarisem licnost cak i ljudi koje dobro poznajem, mislim ko sam ja da ocenjujem bilo koga, a kamoli da ocenjujem na osnovu novinskih clanaka.... i pogotovo licnosti iz show business-a Super je to..i ja sam protiv toga da se sticu neka predubjedjenja,ali tesko je to izvesti. Pogotovo ako si veliki fan nekog benda,rezisera/pisca/bilo koje osobe.Neko godinama pljuje po istome,protivi se tvojim stavovima,samim tim vrijedja iste,sto implicira da u nekoj ruci i tebe vrijedja..i ti da ostanes ladan,tipa "Moguce da je on dobra osoba,iako sve sto govori vrijedja,nervira me i imam zelju da ga udavim". Malo tesko,ne?
January 28, 200916 yr comment_1851472 Nije tesko. Recimo da ti i ja imamo po dobar rivalski bend, ja bih ti cak predlozio da jedan drugog s' vremena na vreme malo "pecnemo" preko medija da bi se pricalo o nama, da bi se ljudi lozilli, palili i zarili, padali u vatru i podrzavali jednog ili drugog i time bi nam samo popularnost rasla
January 28, 200916 yr comment_1851486 U svakom slucaju moj bend bi bio bolji Ok kad su bendovi u pitanju,ja pricam o fanovima istih.
January 28, 200916 yr comment_1851711 Јебига, колико често имаш прилику да се дружиш уживо са таквим неким, те да из прве руке сазнаш каква је особа? Из начина његовог експонирања у медијима широке народне масе стичу утисак о њговом карактеру. Taman tako.
January 29, 200916 yr comment_1852531 jao... zasto vas zabole kakav je njemu karakter... zar je bitno, kako se on ponasa u privatnom zivotu, ako je na bini a i jebao vas vise spor metalica-megadeth da se zna ja vise volim megadeth, ali ne zato sto su oni "vise u pravu" od metalike ili bolji ljudi ili zato sto je dejv uradio ovo ili ono..., izlazi novi album megadetha uskoro i tome se treba radovati, a dojadila mi je vise prica o tome kakav je dejv pajser i kakav je lars majmun
January 29, 200916 yr comment_1852655 da se zna ja vise volim megadeth, ali ne zato sto su oni "vise u pravu" od metalike ili bolji ljudi ili zato sto je dejv uradio ovo ili ono..., izlazi novi album megadetha uskoro i tome se treba radovati, a dojadila mi je vise prica o tome kakav je dejv pajser i kakav je lars majmun Свака част. Слажем се у потпуности али ставићу за сад овај смајли. Волио би једног дана да имам пиштоље и да пуцам у људе.
January 29, 200916 yr comment_1852657 Волио би једног дана да имам пиштоље и да пуцам у људе. Zasto zemljace?
January 29, 200916 yr comment_1852668 Zasto zemljace? Ма нисам ја крив, то ме телевизија тако одгојила. А што? Ти не би разбуцао главу Desert Eagle-ом некима?