November 21, 200420 yr comment_608497 Europe 2005 Date City Venue Ages Support Tickets February 1 Dublin, Ireland Ambassador All TBA N/A 2 Belfast, Ireland Ulster Hall All TBA N/A 3 Glasgow, Scotland Academy All TBA On Sale Now 4 Birmingham, UK Academy All TBA On Sale Now 6 Manchester, UK Academy All TBA N/A 7 Nottingham, UK Rock City All TBA On Sale Now 8 London, UK Astoria All TBA N/A 11 Tilburg, Holland 013 All TBA N/A 13 Copenhagen, Denmark Vega All TBA N/A 14 Oslo, Norway Rockefeller All TBA N/A 15 Stockholm, Sweden Arenan All TBA On Sale Now 17 Hardenberg, Holand Podium All TBA N/A 19 Koln, Germany LMH All TBA N/A 20 Munich, Germany Elserhalle All TBA N/A 21 Milan, Italy Alcatrazz All TBA N/A 23 Barcelona, Spain Razzmatazz All TBA N/A 24 Bergara, Spain Jam All TBA N/A 25 Madrid, Spain Macumba All TBA N/A 26 Granada, Spain Festival All TBA N/A Znaci, nema nas na ovom spisku! E sad mozda ce se menjati kraj januara ili kasnije ali februar definitivno nije
November 21, 200420 yr comment_608534 Dobro, ne drzim te za rec onda... Pozdrav za tebe i tvoje silikone MartyF evo, nasao sam link pa se sam uveri: http://en.wikipedia.org/w/wiki.phtml?title...e&oldid=7442697 KRETENI! Hahahah Jebem li im mater glupu !!!
November 22, 200420 yr comment_608627 Hahahah Jebem li im mater glupu !!! Dave Mustaine collapsed and died inside a recording studio on November 13, 2004. The cause of death is as yet unknown. Ma jebo im ja pas mater! -sto bi neki rekli!
November 22, 200420 yr comment_608777 Informacija za koncert je da ce biti za nekih mesec ipo dana znaci suvise rano
November 22, 200420 yr comment_608915 Vido' spot za ''Daj Ded Inaf''.....cCc....katastrofa- nemam reci, Mastejn izgleda kao papak na onoj stolici u svilenim pantalonama i lakiranim cipelama.
November 22, 200420 yr comment_609130 bas su mu gej cipele , al covek se nosi sa godinama sto je za pohvalu nije neki skrnavac ...
November 23, 200420 yr comment_609279 ne fali, ima i viska malo oko dupeta ti si ga bash zagledala! Dobro, sada ces ti reci, kako si i mogla ali ajde, nadam se da cemo moci i mi, mislim izbliza, iz nekog prvog, drugog reda, ako ne drugde pa bar onda ovde u Bg-u... -ovo gore nemojte svatiti dvosmisleno, metafora je u pitanju, nisam peder da bih zagledao Davea!
November 23, 200420 yr comment_609331 ti si ga bash zagledala! naravno. smijesno bi bilo da neki strokavi klinac s 20 kila zive vage bez kostiju svira i pjeva kao dave
November 23, 200420 yr comment_609341 zajebite izgledi vratite se na muziku boze, kako ljudi nemaju nimalo smisla za zezanje.. sve neki opasni metalci
November 23, 200420 yr comment_609377 zajebite izgledi vratite se na muziku a ne druze, ovoga puta je izgled veoma bitan! takav gigant kao sto je Megadeth mora da poseduje frontmana pravog, koji lepo izgleda, i koji ima kosu... zamisli nekog lika bash kao sto blondie rece zgoljavog, 20 kila sa krevetom, kratke masne kose velikog nosa, uziju i zuba kako peva megadeth hitove... to ne moze... jednostavno! Dave je izgradio svoj stil recimo oblacenja i izgleda, covek je prpoznatljiv, i veoma harizmatican, i nije se sisao 20-ak godina i... poz!
November 24, 200420 yr comment_610142 U jebote..al' si ti zapenio...pa jes'...15 puta leciti se od alkohola i droge a opet izgledati kao da si izasao iz radnjU je odlicna stvar...al' jebi ga,glas nije ono sto je bio... Al' shto jes' jes',ima ga u izgledu...hehehe...gledao sam odlomak iz nekog koncerta gde su se TAKO utegli u farmerke,svih cetvorica...hahaha...pa u te dzhepove ne moze da stane ni trzalica,covece...Meni se poslednji album svidja jako,mnogo,veoma,puno... bolji mi je nego TWNAH...Die Dead Enough,The Scorpion,Tears in a Vial,Kick The Chair,Back In The Day,Something That I'm Not...fenomenalno...
November 24, 200420 yr comment_610152 U jebote..al' si ti zapenio...pa jes'...15 puta leciti se od alkohola i droge a opet izgledati kao da si izasao iz radnjU je odlicna stvar...al' jebi ga,glas nije ono sto je bio... Al' shto jes' jes',ima ga u izgledu...hehehe...gledao sam odlomak iz nekog koncerta gde su se TAKO utegli u farmerke,svih cetvorica...hahaha...pa u te dzhepove ne moze da stane ni trzalica,covece...Meni se poslednji album svidja jako,mnogo,veoma,puno... bolji mi je nego TWNAH...Die Dead Enough,The Scorpion,Tears in a Vial,Kick The Chair,Back In The Day,Something That I'm Not...fenomenalno... Kao na pravom je*enom spotu za Holy Wars! poz!
November 24, 200420 yr comment_610155 Tr00 ljudi ne stavljaju zvezdice na psovke Edited November 24, 200420 yr by Marty F
November 24, 200420 yr comment_610157 Mnogo bolji. Mustaine-u je koristila ova pauza u radu benda, prekinuo je niz osrednjih i snimio odlican album.
November 24, 200420 yr comment_610166 Tr00 ljudi ne stavljaju zvezdice na psovke S'vatio sam odma! Nego moram da budem uzor coveku koji je tek dosao na Yum , da se ne oslobodi odma, pa da udari sa psovkama i po babu i po stricevima!
November 24, 200420 yr comment_610472 a ne druze, ovoga puta je izgled veoma bitan! takav gigant kao sto je Megadeth mora da poseduje frontmana pravog, koji lepo izgleda, i koji ima kosu... zamisli nekog lika bash kao sto blondie rece zgoljavog, 20 kila sa krevetom, kratke masne kose velikog nosa, uziju i zuba kako peva megadeth hitove... to ne moze... jednostavno! Jesi li zato ostao samo pri gitari u MegaTrip-u ?!?!
November 24, 200420 yr comment_610477 Skidam bootleg megadetha upravo sa turneje..neverovatno kako epsme bedno zvuche... Set the world a fire me je toootalno razocharao...