June 7, 200520 yr comment_819545 Ako ne budu svirali Good Mourning..Black Friday ,za mene Megadeda neće više postojati. tih pesmica nema u set listu tako da megadeki više nikad.
June 7, 200520 yr comment_819653 Svi ovi postovi dokazuju koliko je Dave zavistan i iskompleksiran,i to sve potvrdjuje cinjenicu da je Mustaine najveci pacenik u muzickom biznisu.Ali da zna da svira,jebeno zna.Odlican je muzicar,i tu kapa dole. ko o cemu... a baba o ustipcima!
June 7, 200520 yr comment_819725 rekose da je u stutgartu na set listi uvrsten rattlehead i da ce malo da mijenjaju set listu za drugi dio americke turneje lemmy, ides u prvi red na megadeth?
June 8, 200520 yr comment_819839 rekose da je u stutgartu na set listi uvrsten rattlehead i da ce malo da mijenjaju set listu za drugi dio americke turneje lemmy, ides u prvi red na megadeth? da bi dave balio nad njim If you shake my hand better count your fingers...
June 8, 200520 yr comment_819888 debela plavusice, ne seri.... ukoliko me ti ne razumes, ne znaci da ne razumem samog sebe.... raus.....
June 8, 200520 yr comment_819985 pa nisam ja mislio da trebash da budesh satriani da bi rekao neshto o nekome nego, kao shto ste rekli, da treba da se bude upucen malo vishe od neke prosecne upucenosti u tu stvar(gitarisanje u ovom slucaju...)! mozda ste vi iznad te prosecne upucenosti zato shto imate svoj bend gde svirate i visite na forumima i tako to ali ipak likovi iz metalike su sigurno upuceniji u stvar od vas.... tako da...
June 8, 200520 yr comment_820039 lemmy, ides u prvi red na megadeth? Ako budem do tada uspeo odraditi majcu "Kill 'em all" na kojoj ce pisati "James Hetfield - King Of Riffs" onda idem,ako ne onda cu ostati negde u sredini.
June 8, 200520 yr comment_820127 Ја, а више од пола рифова са прва три Металикина албума Мастејново дело. Иди бре колега...
June 8, 200520 yr comment_820695 pa nisam ja mislio da trebash da budesh satriani da bi rekao neshto o nekome nego, kao shto ste rekli, da treba da se bude upucen malo vishe od neke prosecne upucenosti u tu stvar(gitarisanje u ovom slucaju...)! mozda ste vi iznad te prosecne upucenosti zato shto imate svoj bend gde svirate i visite na forumima i tako to ali ipak likovi iz metalike su sigurno upuceniji u stvar od vas.... tako da... ja sam Kirk Hamet... i znam da uhvatim C-Dur... i baja sam!
June 8, 200520 yr comment_820715 Ја, а више од пола рифова са прва три Металикина албума Мастејново дело. Иди бре колега... eh eto. ote mi rijec iz usta samo - LOAD RULES!!!! SUNRAY: ja mislim da ti cesto sam sebe ne razumijes - ne daji mi nikakve filozofsko-elokventno-kvaziposrano argumentovanje na ovo - samo kazem da ponekad zelim da cujem pravi srpski jezik u diskusijama.. toliko. WIZARD: za ovo `` mozda ste vi iznad te prosecne upucenosti zato shto imate svoj bend gde svirate i visite na forumima i tako to ali ipak likovi iz metalike su sigurno upuceniji u stvar od vas.... tako da...`` - imas bambija MUSTAINE: zna kirk da uhvati vise od c-dura ali mu to niko ne trazi, dovoljno para uzima i ovako. nema potrebe za potcjenjivackim smijehom ni pljuvanjem. odrastite ljudi jebi ga, ja znam da je pubertet zajebana stvar i da cesto osjecate potrebu za kontriranjem, opozicionim stavovima, pljuvanjem, nipodastavanjem, buntovnickim negiranjem svega (bilo ispravno ili ne) - ali ponekad je potrebno biti covjek prije svega pa reci nekome ko je nesto ucinio od svog zivota (bio on muzicar, slikar, biznismen) - SVAKA CAST. toliko. Edited June 8, 200520 yr by blondie
June 9, 200520 yr comment_820761 odrastite ljudi jebi ga, ja znam da je pubertet zajebana stvar i da cesto osjecate potrebu za kontriranjem, opozicionim stavovima, pljuvanjem, nipodastavanjem, buntovnickim negiranjem svega (bilo ispravno ili ne) Kakva licemerna recenica
June 9, 200520 yr comment_820788 http://forums.megadeth.com/showthread.php?...953#post3573953 ljudi, ko je ovo nek se odmah javi?? btw, kupismo danas karte za Gigantour (MEGADETH, Dream Theatre, Symphony X, Nevermore, Fear Factory.....) - 26. juli culi iko ista za ovaj novi DVD, nesto pricaju o ogranicenom tirazu......
June 9, 200520 yr comment_820793 ali boro na http://forums.megadeth.com/showthread.php?...000#post3574000 znaci, smijurija - pricamo na srpskom
June 9, 200520 yr comment_820813 ali boro na http://forums.megadeth.com/showthread.php?...000#post3574000 znaci, smijurija - pricamo na srpskom pa jel zabranjeno?! si ja der!
June 9, 200520 yr comment_820820 pa nisam ja mislio da trebash da budesh satriani da bi rekao neshto o nekome nego, kao shto ste rekli, da treba da se bude upucen malo vishe od neke prosecne upucenosti u tu stvar(gitarisanje u ovom slucaju...)! mozda ste vi iznad te prosecne upucenosti zato shto imate svoj bend gde svirate i visite na forumima i tako to ali ipak likovi iz metalike su sigurno upuceniji u stvar od vas.... tako da... to shto ti pricas veze nema.... kritika i prakticno znanje su razdvojene stvari....
June 9, 200520 yr comment_820871 e da se malo zajebe metalika i ovi prethodni postovi pa da ja pitam: citao sam negde da je agnus young svirao u megadjedu na albumu yutnastasia(valjda...) pa me interesuje jel sam prso s mozgom il je to istina??? i ako je istina jel to agnus jang iz ac/dc ili ima josh neki takav gitarista??? ON TOPIC!!!
June 9, 200520 yr comment_820877 to shto ti pricas veze nema.... kritika i prakticno znanje su razdvojene stvari.... jel to znaci da npr: ja gradim kucu jer eto imam "prakticnog znanja" da gradim. e i tako ja gradim i onda dodje neko poput tebe(mislim na crni suncev zrak iliti sunray-a ) koji savrsheno dobro zna da kritikuje ali... eto ga jedno ali... nema pojma kako se gradi kuca!!! tj nema "prakticnog znanja"... kad prevedem ovo na srpski=>da bi kritikovo morash da imash prakticnog znanja kao shto je pokazano u gornjim redovima ovog posta... P.S. za one sa manje mozga: samo zamenite zidanje kuce sa sviranjem gitare i sve ce vam biti jasno... P.S.S. blondi kako cemo da se dogovorimo za primo-predaju tog bambija??? ocesh poshtom ili...
June 9, 200520 yr comment_820949 Ја, а више од пола рифова са прва три Металикина албума Мастејново дело. Иди бре колега... Na prvom albumu mozda,ali na drugom i trecem bas ne bih rekao da su pola riffova Mustaineovi.Malcice preterujes kolega.
June 9, 200520 yr comment_821204 e da se malo zajebe metalika i ovi prethodni postovi pa da ja pitam: citao sam negde da je agnus young svirao u megadjedu na albumu yutnastasia(valjda...) pa me interesuje jel sam prso s mozgom il je to istina??? i ako je istina jel to agnus jang iz ac/dc ili ima josh neki takav gitarista??? ON TOPIC!!! Angus Young iz AC/DC-a sigurno ne, ali jeste jedan drugi baja (baja? ) po imenu Jeff Young. Ali na albumu So Far So Good... So what?
June 9, 200520 yr comment_821210 jel to znaci da npr: ja gradim kucu jer eto imam "prakticnog znanja" da gradim. e i tako ja gradim i onda dodje neko poput tebe(mislim na crni suncev zrak iliti sunray-a ) koji savrsheno dobro zna da kritikuje ali... eto ga jedno ali... nema pojma kako se gradi kuca!!! tj nema "prakticnog znanja"... kad prevedem ovo na srpski=>da bi kritikovo morash da imash prakticnog znanja kao shto je pokazano u gornjim redovima ovog posta... P.S. za one sa manje mozga: samo zamenite zidanje kuce sa sviranjem gitare i sve ce vam biti jasno... P.S.S. blondi kako cemo da se dogovorimo za primo-predaju tog bambija??? ocesh poshtom ili... ne brete.... razgranici dve stvari... a to je znanje i sviranje gitare... ti mozes da imash znanje a da ne svirash gitaru... i opet mozes da kritikujesh, a mozes da svirash gitaru a da nemash znanje.... i onda mozes da pljujesh samo (bezosnovano da lupetash) stoga shvati... znjanje i sviranje su dve odvojene stvari, od kojih jedna ne podrazumeva drugo... vecina muzickih kriticara su samo dobri poznavaoci muzike a ne muzicari... poz!