Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

89 members have voted

1. 1. Najbolja stvar na Rust In Peace?

• Holy Wars...The Punishment Due
    • Hangar 18
    • Take No Prisoners
    • Five Magics
    • Poison Was the Cure
    • Lucretia
    • Tornado of Souls
    • Dawn Patrol
    • Rust in Peace...Polaris

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 11.3k
  • Views 848.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash metal izdanje? Hahahaha! Megadeth nije imao treš metal izdanje još od '90. godine. Ne mogu nikako da razumem famu oko svakog sledećeg albuma ovog benda, kad je isti propao pre više od dvadeset

• Žao mi je što Mastejn nije overio od droge tamo '90. ili kad je već bio na ivici.

• Vi niste normalni. Kritikujete Dave-a najvecu legendu thrash metala. Hetfild i ostale kaubojcine mogu samo da mu sisaju resu. Pametniji je i obrazovaniji od njih hiljadu puta. Muzika koju je pravio u

comment_1544841

Šta bi sa Gigantourom?Da li mislite da će doći u Srbiju skoro?

Well, there are two idiots that I guess I would enjoy getting cranked, but whatev!!!

Da nisu to Hetfild i Ulrih? ;)

comment_1545483
zvuk neverovatan, koncert takodje, mislim da je dovoljan podatak da je iza bubnjeva chika Menza, to je to :rockdevil:

:pivopije:

I za gitarom Friedman.

I naravno Dave ali on se podrazumeva.

Ma bre postava iz tog doba je bila ubedljivo najbolja. :rockdevil:

Edited by Sandman

comment_1545939

4 cd-a sam vec skinuo, a DVD se skida, 70% dosad.

Ova 4 cd-a su vrhunska! Odusevio sam se! E sad, imam neki trip, ne znam dal' je to do mene ili je nesto drugo-skoro sam siguran da su live nastupi doradjeni na pocetku pesme (posebno sa 2. cd-a Skin o' my teeth i sa 4. Hangar 18, a i ima ih jos), tj da je Dave-ov glas kako najavljuje pesme naknadno ubacen. Bas glupo zvuci...

comment_1550125

ja sam gledao i nastup iz italije, nisam siguran koji grad, nije dvd, 90a godina je u pitanju, mozda cak i 91a, znaci postava sa menzom i friedmanom, isto opasan koncert, festivalski nastup

a da, umalo da zaboravim, gledao sam i nastup sa degrassom i friedmanom, kada friedman ima kratku kosu, ali je bilo odavno, pa se i ne secam set liste

comment_1550139

jel gledao neko megadeth na vudstoku 99?

traje oko pola sata a neki swepac za vreme koncerta uperivao je laser mustejnu u oci pa ga ovaj "malo" isprozivao...

svirali crush :rockdevil:

a u filadelfiji? na holy wars mustejn skinuo kosulju a ono salishte na sve strane :bigblue:

ja sam gledao i nastup iz italije, nisam siguran koji grad, nije dvd, 90a godina je u pitanju, mozda cak i 91a, znaci postava sa menzom i friedmanom, isto opasan koncert, festivalski nastup

akom mislimo na isti koncert,preko dana i nosili su one kockaste koshulje,tu je mustejn najgore pevao u zivotu.

pogotovo na my darkest hour,u jednom trenutku mu je pukao glas toliko da je zvucao ko pickica,ali bukvalno.

comment_1550328

a da, umalo da zaboravim, gledao sam i nastup sa degrassom i friedmanom, kada friedman ima kratku kosu, ali je bilo odavno, pa se i ne secam set liste

Joj prichao mi je drug za taj koncert, kaze da kida... videcu da mu ga uzmem.