lemmy sixx Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Ja ne mrzim Megadeth,ali ne podnosim Musavog...ali svejedno,svaka mu cast na novom albumu,odlican je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Ma evo mene nazad! Nabavio sam novi TSHF!!! i super je... malo su tekstovi drugaciji, kao sto kaze Mustaine u onom intervjuu ali sta cete... Super je Scorpion... nisam, po mnogima i najbolja pesma na albumu... pustao sam je nekolicini ljudi koji i ne slusaju metal, i odusevili su se... valjda to nesto govori! poz! A ponovo je poceo da se fajta sa Larsom i Jamesom oko nekih gluposti. Mozda njemu ipak fali kinta i slava? -oko onog metalikinog filma... jebiga! poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dethman Posted October 23, 2004 Report Share Posted October 23, 2004 Jos samo da navrate u BG sledece godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Jos samo da navrate u BG sledece godine ma neko je na onom drugom forumu (metalserbia) vec pustio buvu da ce oni doci sledece godine! stavishe u februaru! Budala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 moj ortak je za to chuo u mordoru . tako su mu rekli ti koji tamo rade . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 nije buva nego istina. ozbiljno vam kazem, stedite kintu za kartu. oko 1500 din. februar - da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake Healer Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Nekako bih pre ishao na Kreator i Dark Tranquillity u Peshtu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 Interesantno...To sam ja chuo josh prije samo sam mislio da je trach (a vjerovatno i jeste) kad josh neko pricha... Ma ljudi lazhu nas ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake Healer Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 MEGADETH kicked off their "Blackmail the Universe" headlining tour of North America Saturday night (Oct. 23) at the Reno Hilton in Reno, Nevada. The group's compelte set list for the opening-night performance was as follows: 01. Skin O' My Teeth 02. Wake Up Dead 03. In My Darkest Hour 04. Something I'm Not 05. Reckoning Day 06. Killing Road 07. Train of Consequences 08. Die Dead Enough 09. Angry Again 10. Kick the Chair 11. A Tout Le Monde 12. Hangar 18 13. Tornado of Souls 14. Trust 15. Symphony of Destruction ---------------------- 16. Sweating Bullets 17. Peace Sells…But Who's Buying?! ---------------------- 18. Holy Wars JEBEM TI ZIVOT! Mnogo dobra set lista..mozda i porazmislim o februaru... SAMO! 3 pesme sa novog..jedna o njih je Kick The Chair..to mie je dosta(sa novog)..nijedna sa riska...3 sa RIPa!!!!I jedna od njih je TORNADOOO!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted October 24, 2004 Report Share Posted October 24, 2004 MEGADETH kicked off their "Blackmail the Universe" headlining tour of North America Saturday night (Oct. 23) at the Reno Hilton in Reno, Nevada. The group's compelte set list for the opening-night performance was as follows: 01. Skin O' My Teeth 02. Wake Up Dead 03. In My Darkest Hour 04. Something I'm Not 05. Reckoning Day 06. Killing Road 07. Train of Consequences 08. Die Dead Enough 09. Angry Again 10. Kick the Chair 11. A Tout Le Monde 12. Hangar 18 13. Tornado of Souls 14. Trust 15. Symphony of Destruction ---------------------- 16. Sweating Bullets 17. Peace Sells…But Who's Buying?! ---------------------- 18. Holy Wars JEBEM TI ZIVOT! Mnogo dobra set lista..mozda i porazmislim o februaru... SAMO! 3 pesme sa novog..jedna o njih je Kick The Chair..to mie je dosta(sa novog)..nijedna sa riska...3 sa RIPa!!!!I jedna od njih je TORNADOOO!!!!! MAJKO!!! BOZIJA!!!!!! Set lista iz mojih snova!!!!!!! Pa skin 'o my teeth.....auuuuuuuu.... Vracaju se stara dobra vremena..... Nego ja mislim da je ono trac cisti, za februar, ali ajde.... a te mrstavce iz Mordora bih pobio sve do jednog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 nije buva nego istina. ozbiljno vam kazem, stedite kintu za kartu. oko 1500 din. februar - da. Ако је то стварно истина, а надам се да јесте, има да дам те паре. За Мегадет вреди, нарочитоп кад им је нови албум добар (а јесте) и кад Мастејн води тако добре музичаре на турнеју! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 MEGADETH kicked off their "Blackmail the Universe" headlining tour of North America Saturday night (Oct. 23) at the Reno Hilton in Reno, Nevada. The group's compelte set list for the opening-night performance was as follows: 01. Skin O' My Teeth 02. Wake Up Dead 03. In My Darkest Hour 04. Something I'm Not 05. Reckoning Day 06. Killing Road 07. Train of Consequences 08. Die Dead Enough 09. Angry Again 10. Kick the Chair 11. A Tout Le Monde 12. Hangar 18 13. Tornado of Souls 14. Trust 15. Symphony of Destruction ---------------------- 16. Sweating Bullets 17. Peace Sells…But Who's Buying?! ---------------------- 18. Holy Wars JEBEM TI ZIVOT! Mnogo dobra set lista..mozda i porazmislim o februaru... SAMO! 3 pesme sa novog..jedna o njih je Kick The Chair..to mie je dosta(sa novog)..nijedna sa riska...3 sa RIPa!!!!I jedna od njih je TORNADOOO!!!!! Одлична листа, мада не знам шта је Мастејн толико запео за 'Sweating Bullets'. Много је та песма досадна. Боље да је узео рецимо 'Psychotron' или 'Devil's Island' да свира уместо ње. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake Healer Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Dobro si se setio Psajhotrona..to je pesma sa kojom sam pocheo da slusham Megadth Meni je iskreno "Symphony Of Destruction" dojadila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Одлична листа, мада не знам шта је Мастејн толико запео за 'Sweating Bullets'. Много је та песма досадна. Боље да је узео рецимо 'Psychotron' или 'Devil's Island' да свира уместо ње. isto se i ja pitam.... mozda da bi razveselio malo publiku a moze Devils Island! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 sinoc sam bila u HArd Rock Hotelu, klub The Joint, na koncertu Megadeth-a... uf... bilo je do jaja.. set lista je bas takva kakvu ste naveli, tehnicki su zvucali sasvim dobro, ali nedostaje stara ekipa. mada, iskreno - meni je dave bio sasvim dovoljan. mali se udebelio, kosa mu je bas porasla, nosio je neke smijesne patike, kao kopacke.. opasno zvuci, samo sto mu glas standardno skripi u trejn ov konsekvenses. simfoni je zvucala toliko melodicno da se mogao igrati trbusni ples! dave je opasan lik.... nekom tipu iz publike je vrisnuo FUCK OF HERE kad mu je ovaj dodao flajer s Kerijevim imenom! bilo je oko 1000 ljudi, prosjek godina 40. amerikanke su toliko ruzne i debele da sam pored njih izgubila sve komplekse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lecter Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Da te nisu "primjetili" pa odvukli u bekstejdz??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Samo da pomenem da mi je novi album i vise nego OK. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 fino od tebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted October 25, 2004 Report Share Posted October 25, 2004 Tek sada sam preslusala album i malo je receno da sam odusevljena. Ceo album mi se jako dopada i nema slabu pesmu- tj. pesmu koju ne mogu da slusam. Evo necega cime cu se zabavljati narednih dana. Moji Fav- Something I'm Not, Blackmail the universe, I know Jack i Truth to be Told Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 Kick The Chair!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 dave je opasan lik.... nekom tipu iz publike je vrisnuo FUCK OF HERE kad mu je ovaj dodao flajer s Kerijevim imenom! Hehe...Musavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 (edited) Ma album je nevidjeni zakon.... Edited October 26, 2004 by diamond73 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 sinoc sam bila u HArd Rock Hotelu, klub The Joint, na koncertu Megadeth-a... uf... bilo je do jaja.. set lista je bas takva kakvu ste naveli, tehnicki su zvucali sasvim dobro, ali nedostaje stara ekipa. mada, iskreno - meni je dave bio sasvim dovoljan. mali se udebelio, kosa mu je bas porasla, nosio je neke smijesne patike, kao kopacke.. opasno zvuci, samo sto mu glas standardno skripi u trejn ov konsekvenses. simfoni je zvucala toliko melodicno da se mogao igrati trbusni ples! dave je opasan lik.... nekom tipu iz publike je vrisnuo FUCK OF HERE kad mu je ovaj dodao flajer s Kerijevim imenom! bilo je oko 1000 ljudi, prosjek godina 40. amerikanke su toliko ruzne i debele da sam pored njih izgubila sve komplekse. Napokon imamo i nekog u zizi dogadjanja... Pricaj josh!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dethman Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 Sto se tice Sweating Bullets, mislim da Dejv jaaako voli tu pesmu - verovatno opisuje neki njegov period. Ne znam ni jedan koncert na kom je nisu svirali od kako je objavljen CTE. Ali istina je da bi mogli nesto bolje da stave...mozda Five Magics?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 E kad bi to za februar bila istina... ne bi bili srećnijeg čovjeka od mene!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts