Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 298.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

• Author
comment_1296662

@Apeiron

Gosn Laki legendo, jesi uspeo da pokupiš CD?

Ehej.

Ovaj tvoj se nije javio!

Ja cekao celi dan poruku ili poziv, ali nista.

Ne znam koliko je on u BL, mozda ce sutra zvati... Ja prekosutra idem u Beograd, pa bi bilo super da se javi pre toga.

Edited by Apeiron

comment_1304906

Šta da vam kazem ljudi, prodo sam se na tveju nisam mogao da odbijem zagrljaj dvadesetak manekenki sa sve doljnjem rubljem ;);):udri: samo ja znam kako mi je bilo :red: .Verujte mi na reč imam i svedoke tamo sam na snimanju pravio skandale i sprdnju na celu zajebanciju, od povraćanja u krem dela krem društvu do vijanja razgolićenih manekenki al su u montazi isekli bahanalije majke im ga pinkovske! fack a moglo je da ispadne treš do yaya ajd :pivopije:

comment_1309744

Pošto vidim da se ovaj forum polagano gasi il ste svi prešli negde drugde ( opet nisam obavešten ). Završnu reč bih prepustio mom generalnom direktoru preduzeća za kapitalne pronalaske, koji je u predhodnoj godini odvojio znatna sredstva iz budzeta za razvoj danasnje omladine. I šta reći a pritom neslagati molimo vas sa jednim gromkim aplauzom pozdravimo druga Frišaaa ..... Hvala .....Hvala............. molimo za malo tišine hvala...

za repliku se javlja čika Sala Friš ....

comment_1309772

Pošto vidim da se ovaj forum polagano gasi il ste svi prešli negde drugde ( opet nisam obavešten ). Završnu reč bih prepustio mom generalnom direktoru preduzeća za kapitalne pronalaske, koji je u predhodnoj godini odvojio znatna sredstva iz budzeta za razvoj danasnje omladine. I šta reći a pritom neslagati molimo vas sa jednim gromkim aplauzom pozdravimo druga Frišaaa ..... Hvala .....Hvala............. molimo za malo tišine hvala...

za repliku se javlja čika Sala Friš ....

Stvar je u dobrim rukama, jer...

ZORICA Fucking MARKOVIĆ Keep Fighting For The Metal! :rockdevil:

IPB Image

comment_1313385

ljudi na ovom vasem prvom albumu je sve jedan vokal ili ih ima vise!?

U nekim pesmama baja kada zapjeva sav se najezim,otkida matori!Kako samo isplete taj turbo folk vokal ubije na mestu!

Kakav Sinan,kakav Shaban ovaj je kralj nad svim kraljevima!

Da li ste namerno trazili takvog vokala ili kada ste se smorili od trazenja normalnog vokala za taj progresiv vi nasli njega!

Sta drugo reci>

SILVANA ljubavi jedina,bil mi oprostila!

KEEP ROCKING i sve najbolje!

PS.

Odakle ste mislim iz kog grada!?