Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 373
  • Views 35.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ајлин
    Ајлин

Hmm... ček da vidimo...   Budi se jedno jutro čika Geri u svom suncem okupanom prebivalištu over the hill & far away, i pade mu sjajna zamisao na pamet... Hmm šta bismo danas mogli... hmmm.. Da

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Najbolji sigurno nisu. Mozda po misljenju novinara, a po njima najbolji rock bendovi su i Coldplay i slicno. DT je bio odlican ranije dok je sada govno. Sveukupno gledano Threshold je 10 puta bolji.

• Ајлин
    Ајлин

Proghma-C   Zato ih Metal Archives ne pušta u klasifikator jer "nisu dovoljno metal".     Ovaj Progpower dosta primamljivo izgleda.

comment_2058199

Zajedno sa pevacem Ralph Sheepersom (Primal Fear, Gamma Ray), Srdjan Brankovic (Alogia) ce svirati u pesmi "Strong" koja ce se naci na najnovijem Shadow Gallery albumu. Sesti album ovog legendarnog americkog progresiv rock / metal benda biti ce objavljen 26. oktobra 2009. godine u Evropi, a 03. novembra 2009. godine u Americi. Izdavac je "Inside Out", definitivno najveci u svetu progresiv rock muzike. Shadow Gallery su oduvek gajili tradiciju da saradjuju sa drugim muzicarima i prijateljima. Na njihovim starim albumima gostovali su zaista istinski priznati muzicari na svetskoj progresivnoj sceni: James Labrie (Dream Theater), Mark Zonder (Fates Warning), Arjen Lucassen (Ayreon), DC Cooper. "Zaista sam bio jako srecan kada me je Gary Wehrkamp pitao da li bih svirao na njihovom novom albumu. Shadow Gallery je bend koji sam oduvek voleo i cast mi je sto sam dobio priliku da sviram sa muzicarima koji su me inspirisali da izgradim sopstveni stil. Nekada sam sa nestrpljenjem cekao nove albume ovog benda. Deceniju kasnije se pojavljuje Shadow Gallery album na cijem ce omotu biti moja fotografija i ime. To je sjajan osecaj", rekao je Srdjan. Gary Wehrkamp je svirao na Srdjanovom "Expedition Delta" albumu, koji je prosle (2008.) godine objavljen na americkom i evropskom trzistu (Prog Rock Records / SPV), a njih dvojica su cak imali i planove o eventualnim koncertnim nastupima u Americi, na kojima bi izvodili "Expedition Delta" i "Shadow Gallery" pesme. Link za video clip:

www.trablmejker.com

• 2 weeks later...