Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 893
  • Views 54k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ali koji ce vam cucanje? Pa normalan ljudski proces je i da covek drka kurac, pa ni toga nema.   Sto se tice likova, u GTA su uvek svi luzeri. CJ je bio luzer, Niko je bio luzer, ova trojica su sada

• Pagan Saviour
    Pagan Saviour

najzad sam uspeo da instaliram igru,ali trazi mi serijski br. i unlock code,guglovo sam i nasao neke brojeve ali nijedan ne odgovra?Posle sam na nekom torrentu nasao poruke u kojima se gomila ljudi z

• Pagan Saviour
    Pagan Saviour

usepo sam da pokrenem bez seriela,samo sam je krekovo ,ali nisam racunao na moje govno od kompa,nemoguce je igrati igru...

comment_1815130

Ha ha jedino zbog toga. ;)

ja ne mislim tako

u kuci imam 2 ista kompa koja imaju 8600 gt 512mb

na jednom ima 2 gb rama, a na drugom 4 gb rama

ovaj sa 4 gb moze duplo bolje detalje da izvuce

Otkri mi trik kako dobijas duplo bolje detalje sa 4gb jer ja sa svojih 4gb i dalje imam raspolozivu memoriju sa samo sa graficke (300mb) i dalje moram da pravim kompromise kada su u pitanju opcije za grafiku.

Ovo je standardna pojava kada igram sa najvisom rezolucijom, distance 1 i low texturama:

12054218qf3.th.jpg

comment_1815182

istu konfiguraciju imam i bash pazarih 2 giga za 2700 , za vistu samo bi trebalo 2 giga jer mngo bolje radi

uzmi 2 giga i gt 8500 jer nije neka velika razlika izmedju giga i 2 a trebace ti svakako

Edited by Rle

comment_1815494
12054218qf3.th.jpg

Hahahah sad mi je jasno zasto kenjas da je grafika losa :P

Znaci zajebite dodatne memorije i sranja [ako imate 2 GB i vise], za 80 jura ima da se pazari Radeon 4670, sa kojim igra super izgleda na rezoluciji 1680×1050, medium texture quality, rendering na highest i onaj drawing distance i sranja koliko vam dozvoli.. u proseku postignes nekih 25fps sto je dovoljno za ok igranje.. plus treba da izadje patch ovih dana, pa se mozda nesto i time promeni.. [btw. ne znam sta lupate da je izasao, kad nije].

comment_1815963

Kao radi... Prepoznao je 490mb na grafičkoj, spustio sam detalje pa koristi 290mb i ima ok fps... ali već na samom početku, u drugoj krivini mi nestanu i put i zgrade, vidi se po koja bandera, nekoliko ljudi... Više mi liči na bag, pošto i ako povećam detalje, opet se isto dešava.

Čekam patch, pa ako ni to ne pomogne, shift+delete.

comment_1816097

Evo nacina da iskljucite glupu restrikciju kod grafickih opcija.

U target line fajla LaunchGTAIV.exe dodate - norestriction odnosno:

Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestriction

Sledeci korak je da se registrujete u jebeni Social Club jer u suprotnom vam nece prepoznati ovu komandu (barem meni nije). Registracija je besplatna i bezbolna.

Pustite igru i to je to. Nema vise limitiranja.

E sad... meni konkretno nema tekstura na zgradama i putevima sa high teksturama dok je sve ostalo ok i stvarno je high. Cim smanjim na medium sve oke. Sada igram sa najvisom rezolucijom, medium teksturama i distance koliko 'ocu (drzim ga na 30).

Eto. :D

btw, ima jos par nekih komandi koje se mogu dodati u target line ali mene je ova jedina zanimala tako da ne znam da li i sta rade ove ostale komande.

comment_1816152

ja sam malo smanjio reazoluciju

meni je max rezolucija 1920x1200, ali kad to stavim onda ne mogu detalje da povecam

sad igram na 1440x900

stavio sam sve distance na 10

i oba ona sranja na medium

comment_1816163

Ako launcher ne registruje ove parametre kao što su -nomemrestrict itd, napravite fajl commandline.txt u GTA folderu i u njega upište sve parametre koje hoćete u jednoj liniji. Npr

-norestrictions -nomemrestrict -minspecaudio -novblank

Sutra izlaze Catalysti 8.12, trebalo bi da donesu ubrzanje u igri na Radeonima.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.