Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 977
  • Views 85.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

http://www.trivium.org/board_posts/in-waves-the-new-album   Mene oni još nisu razočarali, neka album bude dobar kao Shogun, i ja zadovoljan.

• Night Prowler
    Night Prowler

http://www.youtube.com/watch?v=zrrUGCf3fUs

• Pa i ti si u picku materinu dosadan sa ovim cetovanjem iz koga je nastao citav haos na forumu... "Znate, ja sam pusti bradu, ajde da nalupamo jedno 300 poruka na Sevendust-u"   "Znate, danas sam

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_578882

Pa i ti si u picku materinu dosadan sa ovim cetovanjem iz koga je nastao citav haos na forumu...

"Znate, ja sam pusti bradu, ajde da nalupamo jedno 300 poruka na Sevendust-u"

"Znate, danas sam setao Knez Mihajlovom, ajde da pricamo malo o tome na Slipknotu"

Ja samo zelim da sve bude malo sredjenije, a ne da trazim npr. Dry Kill Logic na gothic-u i slicno...

Al' ti posto sa ovog foruma znas moderatora iliti Priest-a, odlucio da malo pravis sranja...

Ako se ikad desi da ponovo pocnu da traze da se Nu ukine kao forum, a grupe razbacaju po ostalim forumima (po zasluzi), ja cu biti medju prvima koji ce da to isto podrze... ako ne i prvi... pa ako sve treba da ide u picku materinu, pa neka ide.

comment_579057
Pa i ti si u picku materinu dosadan sa ovim cetovanjem iz koga je nastao citav haos na forumu...

"Znate, ja sam pusti bradu, ajde da nalupamo jedno 300 poruka na Sevendust-u"

"Znate, danas sam setao Knez Mihajlovom, ajde da pricamo malo o tome na Slipknotu"

Ja samo zelim da sve bude malo sredjenije, a ne da trazim npr. Dry Kill Logic na gothic-u i slicno...

Al' ti posto sa ovog foruma znas moderatora iliti Priest-a, odlucio da malo pravis sranja...

Ako se ikad desi da ponovo pocnu da traze da se Nu ukine kao forum, a grupe razbacaju po ostalim forumima (po zasluzi), ja cu biti medju prvima koji ce da to isto podrze... ako ne i prvi... pa ako sve treba da ide u picku materinu, pa neka ide.

ma ti si faca...

P.S. nisam ti ja kriv sto meni brada stoji 100x lepse nego tebi ... icon_da.gif

• 2 weeks later...
comment_596701
JADNO NIKOLA STVARNO JADNO..NADAM SE DA I TI NISI POSTAO JADAN KAO I TVOJI POSTOVI... ZALIM TE ! no.gif

Em sto si naucio da besprekorno kucas, naucio si da koristis opciju Copy-Paste... "BRAVOU BRAVOU"....

Kakav si ti genije....ma pravi Pera Kojot SUPERgenije...

• 4 months later...
comment_762470

Naravno, ovo nema veze sa ovim forumom.

Ascendancy je zaista odlican nastavak debija, bolji u svim parametrima. Opasno je pocelo da se prica o njima sada kada su presli u Roadrunner, mada je Lifeforce meni licno daleko simpaticnija kuca. icon_smile.gif

I neka se, posle kada postanu veliki, zna ko je prvi uradio vju mhihi.gif (broj 5 cini mi se)

• 2 weeks later...