5 hours ago5 hr comment_3118522 Nije mi to glavna odlika filma, i nije razlog što mi nije vau film kao tebi izgleda, samo obzervacija
4 hours ago4 hr comment_3118523 Previse se ljudi hvata na taj podzaplet i kazu moderna tema i politika. A film je univerzalan bas, teme o pripadnosti u zajednici, porodici, i razlikama u generacijama. Sve je prisutno i dobro prikazano i pokriveno. Ti bese nisi citao Pincona? Ne secam se da si spominjao na temi o knjigama.
4 hours ago4 hr comment_3118526 Meni je to baš počelo po defaultu da upada u oči u poslednje vreme bez i da tražim. Evo gledam šta ima još u biosu za vikend, nađem ovo, prvo vidim da je predsednik crnac i glavni ženski lik vojni kapetan. Taj neki white guilt box ticking mi previše odvraća pažnju.Ja to ne bih nazvao baš "pod"zapletom, deo je glavnog zapleta. Otac traži ćerku koja biološki nije njegova*. Meni je početak filma ukazivao na to da će se film više baviti širim socio-ekonomskim problemima, život van grida, borba protiv sistema...tj. tako je krenulo, i onda su se samo ređale neke roadtrip i komične scene koje, iako solidno smešne, su mi napravile od filma mishmash gde na kraju nit sam dobio duboku priču, nit nešto dobar film. "Univerzalan" je u ovom filmu meni eufemizam za "na sve strane".I ne, ne znam ko ili šta je Pincon.*-spoiler, I guess