October 31, 200519 yr comment_942946 kakva su to pitanja... Takashi covece!!!! ako ti je u cilju gnusan film, look no further
October 31, 200519 yr comment_942953 el gledao neko bizita q takashi miike-a? da ga skidam? čujem da je gnusan Skidaj!!! Neces se pokajes prijatelje Nisu svi Takasijevi filmovi takvi
November 1, 200519 yr comment_943361 KISS KISS BANG BANG! GLEDAJTE GLEDAJTE GLEDAJTE e da obavezno!film je do jaja!
November 1, 200519 yr comment_943675 el gledao neko bizita q takashi miike-a? da ga skidam? čujem da je gnusan I nemoj da propustis Gozu i Ichie,the killer..
November 1, 200519 yr comment_943929 sinoc se ubila gledajuci AVIATORA, s leonardom di kaprijem. ne volim tog leonarda nikako, ali je extra dobro odglumio i film je fakat dobar. moRe bit` da se nekome ne svidja, ali ja nalazim svasta dobro u radovima martina skorsezea gledala sam i prvi put neki dan 13-tog ratnika - Banderas glumi nekog baliju Arapina.. nije losa ideja filma, ali je dosta toga malo trulo uradjeno pa sam se razocarala. jebi ga.
November 1, 200519 yr comment_943930 sinoc se ubila gledajuci AVIATORA, s leonardom di kaprijem. ne volim tog leonarda nikako, ali je extra dobro odglumio i film je fakat dobar. moRe bit` da se nekome ne svidja, ali ja nalazim svasta dobro u radovima martina skorsezea gledala sam i prvi put neki dan 13-tog ratnika - Banderas glumi nekog baliju Arapina.. nije losa ideja filma, ali je dosta toga malo trulo uradjeno pa sam se razocarala. jebi ga. MODERATOR: molim te brisi mi post. dupli je a i imam ih na izvoz Edited November 1, 200519 yr by blondie
November 1, 200519 yr comment_944033 upravo sam gledao "nocni let" (u originalu "red eye"). i sta da vam kazem... zivim brzo, a hranim se lako. elem, film je odlican. ne secam se kad sam zadovoljniji otisao iz bioskopa. nakon 100 godina, konacno film gde zenska ne vristi bezeci od ubice, ne panici i ne trci da se sakrije na tavan. konacno film gde se desava nesto iole realno i bez mnogo patetisanja i dramaturgije. konacno film u kome sef obezbedjena reaguje ODMAH i ne postavlja nikakava pitanja dok se opasnost priblizava. film nema praznog hoda. to znam po tome sto ni jednom nisam pogledao na sat. zadovoljan sam kako su razradili dva glavna lika. stvarno, super je film. a glavni negativac (cillian murphy) je apsolutni genije. toliko je gadan da mu treba odmah utrapiti oskara za ovu ulogu. uloga u betmenu je nista u odosu na ovo sto je ovde izveo.
November 2, 200519 yr comment_944776 ha gledao sam sinoc Hose of Wax morao sam da pogledam film u kom ubijaju "glupu razmazenu kurvu" svi smo aplaudirali kad joj je lik probo neku motku kroz glavu
November 4, 200519 yr comment_946287 Creepies...najsmesniji film koji sam ikada gledao. A prisutna je neskrivena pljuvacina holivuda sto pozdravljam. Inace film je tako Low Budget, da Braindead izgleda kao Star Wars.
November 4, 200519 yr comment_946793 Creepies...najsmesniji film koji sam ikada gledao. A prisutna je neskrivena pljuvacina holivuda sto pozdravljam. Inace film je tako Low Budget, da Braindead izgleda kao Star Wars. uuu to je ono zlo sa paukovima!!!
November 8, 200519 yr comment_950823 In The Mouth of Madness (old school horror, vredi pogledati, kao i svaki Carpenterov film)
November 9, 200519 yr comment_951473 Ima veceras na b92 u 20h - Nikom ni rechi! do yaya film ....malopre odgledah There's Something 'bout Mary.....fina komedija vredi pogledati
November 10, 200519 yr comment_952145 odgledah "The Legend of Zorro" i kao veliki fan prvog dela mogu reci da sam zadovoljan nastavkom
November 10, 200519 yr comment_952166 odgledah "The Legend of Zorro" i kao veliki fan prvog dela mogu reci da sam zadovoljan nastavkom ja nisam znao ni za prvi deo...
November 10, 200519 yr comment_952611 sad dobiH Kurosawine: "RASHOMON" "SANJURO" "DREAMS" "RAN" i "SEVEN SAMURAIS" kako sam happy sad, dok ih ne pogledam sve, ne odustajem!
November 11, 200519 yr comment_953134 Stephen Chow filmovi. Skoro sam narezao 3 dvd-a puna njegovih filmova, tako da slobodno mogu da kazem da su mu Shaolin Soccer i Kung Fu Hustle mozda i najgori filmovi.
November 15, 200519 yr comment_957626 Point break Jel' to onaj sa Kianu Rivsom i onim surferima? Edited November 15, 200519 yr by Doug Bradley
November 15, 200519 yr comment_957936 Gledao Transporter 2. Sranje. pretpostavio sam......ni kec nije nesto