Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

posto kataonia ode u 2006., ovo bi moglo biti i album godine! icon_da.gif mada, nesto mi se cini da ce novembre sve pokopati... mhihi.gif

• Replies 835
  • Views 86.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

grave >> hm, pitam se pitam mhihi.gif

Kent >> pa, tebi sigurno hoce mhihi.gif a kad zvanicno izlazi novembre

eh, sta bi dao da to znam, marcomane moj no.gif

Na njihovom sajtu stoji da album izlazi u oktobru,turneja krajem godine...Videcemo.

• 4 weeks later...

uuu.. anathema elementi nikad jači.. (samo 10 x bolji i od same anatheme mhihi.gif )

ovo je delo genija. novi album će biti vrhunski. jedva čekam.

Anathemu niko ne radi bolje od njih samih, a Riverside i ne treba da ide tim putem, oni rade Anathemu kao Anathema Floyde icon_wink.gif ustvari, malo bolje ali je to nebitno

Riverside majka i ja jedva cekam novi album icon_da.gif

Edited by marcoman

riverside radi anathemu bolje i od same anatheme.

icon_exclaim.gif

--

oduševljen sam sa ovih par pesama.. verovao sam da će ovo biti jedan od boljih albuma godine, ali nisam mislio da će biti jedan od najboljih.

sada sam siguran da hoće.

metalac.giftenk.gif

Edited by KRANG

Pa s obzirom koliko je siroka tvoja lista najboljih albuma godine, upasce u nju sigurno icon_razz.gif

ali nevezano za to upasce mnogima mhihi.gif

Riverside radi... ph34r.gif ..jebote sta radi? ph34r.gif

pivopije.gif

riverside radi anathemu bolje i od same anatheme.

Pa rekao sam ja da je "Out of Myself" najbolji Anathema album. icon_wink.gif

Mogu misliti kakav ce biti novi! Samo u kurac dok ja to budem nabavio! icon_mad.gif

naso sam album na dc++ i skino prve tri pesme sinoc. velicina pesama je bas zajebana(u kompresiji 500 K bits/second), a konekcija losa.

after i conceiving you so fine stvari, ali volte-face... najjebozovnija pesma!! stvarno mnogo dobra. odusevljen sam, a tek prve tri pesme cuo... + nemam prvi album.

au..

kakav album...

bolji od prvog. neverovatno, ali istinito. život piše drame. jeste li već čuli da...

• 2 weeks later...

Ne mogu docekati to. Sa ovim albumom bice zakljucena top 10 lista za 2005. siguran sam, samo jos na njega cekam.

Singlic Conceiving You je superiska,a kao vidim da ce dve pesme sa njega biti na albumu,mislim da tu nece biti greske.

Hm... Imam njihov disk vec nekih sedam dana i nikako da ga preslusam...

Jeste,album je stvarno strava,dostojan naslednik Out of Myselfa.

A Baal se zesce nalozio na njih,izgleda. icon_smile.gif Mada,i jesu bolji od svega sto je tvoja omiljena Anathema izbacila posle Judgement.

grave > ne preteruj. ono sto je stvarno fascinantno kod riverside-a je to sto su stvorili onakav debi album i svaka cast na tome. Anathema ima istoriju, ima neku "posebnost" (ako takav izraz postoji), ima Denijvu gitaru koja ubija emocijom, ima konstantan progres koji tek treba utvrditi kod riverside-a, ima albume koji nisu smorili ni posle bezbroj preslusavanja a OOM to ipak jeste na neki nacin..

A i zamisli uporedo koncerte Anatheme i RiversideA, odakle bi izasao puniji? Riverside ima vestinu ima i emociju ali pre vestinu, Anathema ima sve sto treba da ima oni zabadaju u srz

bratci, paralela riverside-anathema nije bas najsrecnija. bolje riverside-porcupine tree ako mene pitate.

Pa i ja pokusavam da odvojim takva poredjenja ali kad se vec poredi mora da se zna sta je ko sta kada i kome

8)

a i poredjenje sa ppt nije bas preterano srecno, ali je srecnije od ovoga biggreens.gif

Edited by marcoman