Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 97k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash is all around!

• Postmortal
    Postmortal

Акхм.... Дакле, као што је већ одавно (или можда скоро) постао обичај, Флаш ће након нових годину дана поново наступити пред големом београдском метал публиком. Очекује се свирка три бенда која су ис

• Postmortal
    Postmortal

И тако се навршило 10 година од промоције албума "Piece of Hell".   Дана 30.4.2006. у клубу "Куглаш", окупили смо више од стотину људи, продавали примерке албума, ратовали посластичарским производим

comment_787109

jel vi komentarisete o FLUSH-u ili se dopisujete svako za sebe

Ovaj Forum Je Za KRITIKE FLUSHAAAAaaaa LJUDI budi te realni........

as i was saying nisu tako losi ali bane treba jos malo da vezba duplu.....Manja ponekad Ispada sa tonalitetom ali verovatno zbog monitora,srki svira dobro kao i uvek

Broceta Je Uvek PREJAk....kao da svira sam u bendu....ne razmislja o drugima a i bas mu ima ga,ga,ga,ga Zvuk a ne normalan!!!!!

Pozzz

comment_787374
jel vi komentarisete o FLUSH-u ili se dopisujete svako za sebe

Ovaj Forum Je Za KRITIKE FLUSHAAAAaaaa LJUDI budi te realni........

as i was saying nisu tako losi ali bane treba jos malo da vezba duplu.....Manja ponekad Ispada sa tonalitetom ali verovatno zbog monitora,srki svira dobro kao i uvek

Broceta Je Uvek PREJAk....kao da svira sam u bendu....ne razmislja o drugima a i bas mu ima ga,ga,ga,ga Zvuk a ne normalan!!!!!

Pozzz

Pero, NE SERI! icon_smile.giflaugh.gifpivopije.gif

comment_789767
E, pa, drugari, i ja se registrovah na yumetal! Malo mi je više trebalo, al' s obzirom na to da sam bubnjar, razumljivo je... rolleyes.gif

eeeeeeeeee BANE moj...........

da vezbas Duplu hahashahaha icon_smile.gif

Zezam se samo tako nastavite icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifpivopije.gifmusik19.gif

SRKI ili MANJO isti kurac,Hocu Jebeni Demo jasno???

Srko zovi me kad Snimite Da Vam Uzmem To!!!

comment_790960
eeeeeeeeee BANE moj...........

da vezbas Duplu hahashahaha icon_smile.gif

Zezam se samo tako nastavite icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifpivopije.gifmusik19.gif

SRKI ili MANJO isti kurac,Hocu Jebeni Demo jasno???

Srko zovi me kad Snimite Da Vam Uzmem To!!!

Ooooo, pa di si, Pero?! Šta se radi? Ako, jebi, jebi za tu twinku, šta ću, za bolju para nemam... Lakše da voziš bicikl uzbrdo nego da melješ moju twinku, ali služi... Čoveče, gledam onu iron cobru, da te stra' uvati, jebote, ono ide samo! Što se tiče dema, NE DAMO!!! Ništa lično, iz prostog razloga što album izlazi za koji mesec, a to će da zvuči 100X bolje od onog čuda! Je li, što Smećeta više ne svira s vama? I ko je taj Gera? Pozdravi ceo bend! PS: Šta Simče vežba?

comment_791067
E, pa, drugari, i ja se registrovah na yumetal! Malo mi je više trebalo, al' s obzirom na to da sam bubnjar, razumljivo je... rolleyes.gif A ko me to pozdravlja? icon_biggrin.gif

A, evo ga i Bejn! Lepo, lepo, ali za sliku ces obavezno uzeti onu na kojoj si se iskezio na probi, jel' da Ba - ne? icon_mrgreen.gif

• Author
comment_791113
Ma, imam nekih problema sa disanjem, pa ne smem da zalazim u zagusljive prostorije, pogotovo ne u Filozof. Ne znam kako sam nase svirke preziveo.

Ух, буразеру, то ти је гадно. То може да ти значи крај каријере, јер код нас не постоји ниједно место за свирке, а да није загушљиво.

comment_791118
Ух, буразеру, то ти је гадно. То може да ти значи крај каријере, јер код нас не постоји ниједно место за свирке, а да није загушљиво.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif samo ga ti tako podrzavaj pivopije.gif