May 29, 200520 yr comment_811527 ja cu najverovatnije sigurno 100% mozda neznam bash doci!!!! e a ovaj simce ni da se javi ni nishta! sad ce da kaze da neam vremena od posla... btw posao mu je cishcenje nekih rimskih novcica! a ne ono shto on prodaje pricu da je neki baje koji valja robu i tako to... poz za simu
May 30, 200520 yr comment_812291 ja cu najverovatnije sigurno 100% mozda neznam bash doci!!!! e a ovaj simce ni da se javi ni nishta! sad ce da kaze da neam vremena od posla... btw posao mu je cishcenje nekih rimskih novcica! a ne ono shto on prodaje pricu da je neki baje koji valja robu i tako to... poz za simu e gde si gavro covece nemoj da se brines zvacu te ionako idemo na svirku flush-a pa cemo malo da popricamo 1- ja se ne kurcim kako sam ja baja i kako valjam neka sranja 2- to sto ti zoves "ciscenje novca" je u stvari restauracija rimskog i vizantijskog novca 3- ja jesam zauzet covek,evo sad sam dosao na yum pa palim na sljaku za pola sata 4-sta reci.....vidimo se na svirci Jer se posle svirke ide na pivo? da , da, vodice vas flushovci na pivo evo do sad nisam video ono pivo koje je manja obecao kada je flush pobedio na demo masters turniru MANJO
May 30, 200520 yr comment_812313 aaaaaaaaaaaaaaaaaa pa ne mogu da verujem da nisam izvalila ovu temu od februara!!!! boze...manja je moj veeeeeeliki i super ortak...znam ga dosta .... ..i bash sam se bila odushevila kada sam chula da su pobedili, super sviraju,al' nisam bila na svim svirkama .... i zao mi je shto nisam prisustvovala tom finalu gde su pobedili... ..anyways,ako manja posecjuje ovaj sajt,poz od sandre!!! Edited May 30, 200520 yr by ~[black_angel]~
May 30, 200520 yr comment_812342 Jebote, 2 dana me nema i imam celu stranu postova da pročitam! Kako se ljudi raspišu, čim im pomeneš svirku... A na pivo idemo provereno!!!
May 31, 200520 yr comment_812849 Dolazim sigurno, pa cu posle kod ortaka na svirku u skc manja : ZIVELE LIVADE I POLJANE CREW Е, изгледа да и ми прашимо у СКЦ - у! Чуо сам да неће бити Филозофа овог петка. А што се пива тиче, учачкаћемо нешто, потрудићемо се! Додуше, ја не пијем и ништа на ту фору, али ако Бане каже проверено, онда ОК! Јел' тако, Бејн? Узгред, поздрав и за тебе, Сандра и сад знаш за свирку, тако да... Edited May 31, 200520 yr by Manja
May 31, 200520 yr comment_812918 Ne, mislim stvarno, poslednji put nisam mogao doci na svirku,a obecao sam da cu se derinjati "Manja nosi mini-val", al ovoga puta ima da ispunim obecanje s kamatom!
May 31, 200520 yr comment_812926 Е, изгледа да и ми прашимо у СКЦ - у! Чуо сам да неће бити Филозофа овог петка. А што се пива тиче, учачкаћемо нешто, потрудићемо се! Додуше, ја не пијем и ништа на ту фору, али ако Бане каже проверено, онда ОК! Јел' тако, Бејн? Узгред, поздрав и за тебе, Сандра и сад знаш за свирку, тако да... chek...znachi u petak u SKCu sa ostalim thrasherima
May 31, 200520 yr comment_812986 Е, изгледа да и ми прашимо у СКЦ - у! Чуо сам да неће бити Филозофа овог петка. А што се пива тиче, учачкаћемо нешто, потрудићемо се! Додуше, ја не пијем и ништа на ту фору, али ако Бане каже проверено, онда ОК! Јел' тако, Бејн? Узгред, поздрав и за тебе, Сандра и сад знаш за свирку, тако да... glupi manja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dodje, baci nas u rebus sa jednim postom i ode u shkolu... sad mora da se ceka njegov povratak ili dolazak nekog ko zna neshto vishe o manjinoj prethodnoj izjavi... za manju: da ti se izvnim za ovo gore: izvini shto si glup!!! ma lasha lama!!
May 31, 200520 yr comment_813021 Е, изгледа да и ми прашимо у СКЦ - у! Чуо сам да неће бити Филозофа овог петка. А што се пива тиче, учачкаћемо нешто, потрудићемо се! Додуше, ја не пијем и ништа на ту фору, али ако Бане каже проверено, онда ОК! Јел' тако, Бејн? Узгред, поздрав и за тебе, Сандра и сад знаш за свирку, тако да... o boze... ti si samo bacio informaciju i zbrisao... ni ja nisam pila do skoro ali sad a i napolju je 1000000 stepeni pa je hladno pivo sandrice dodjiiiiiiiii na sviirkiicuuuu... samo je jedna osoba troo sto se crewa tice
May 31, 200520 yr comment_813027 E jebes ga! Mesto je sjajno, ali me jebe sto je u subotu kada cu ja najverovatnije ici na tekmu protiv Belgije, u pizdu materinu...
May 31, 200520 yr comment_813164 pa nije u subotu nego u petak valjda? A JE*** MU MATER, SABERITE SE VISHE I NAPISHITE GDE I KADA JE TACHNO SVIRKA
May 31, 200520 yr comment_813175 o boze... ti si samo bacio informaciju i zbrisao... ni ja nisam pila do skoro ali sad a i napolju je 1000000 stepeni pa je hladno pivo sandrice dodjiiiiiiiii na sviirkiicuuuu... samo je jedna osoba troo sto se crewa tice @manja-aaa pa i ti si na yumu!!!! sweet...al' sam se malo pogubila...kad je i gde svirka? @moni-jooooooooj zeno,sorry shto nisam bacila pp,nego,dolazim 100%! aj javni mi se na pp da se dogovorimo... Edited May 31, 200520 yr by ~[black_angel]~
May 31, 200520 yr comment_813377 kh, ja ipak necu ici u skc obecala sam ostakinji da idemo na depeche mode u kst neka neko snimi svirku
May 31, 200520 yr comment_813381 Aaaauuuuuu, kako smo konfuzni!!! Svirka je definitivno u petak!!! A gde, nemamo blage! U četvrtak veče gostujemo na 202-ojci, pa ćemo dobiti informacije iz prve ruke i to objaviti na našoj, dozvoli, temi. Dakle, drugari, prikačite se u četvrtak veče ili u petak u toku dana da saznate gde je sve to. Ili u SKC-u, ili Filu, treće nema...
May 31, 200520 yr comment_813384 kh, ja ipak necu ici u skc obecala sam ostakinji da idemo na depeche mode u kst neka neko snimi svirku Daj Moni, nemoj biti takva, jeee... Mislim, ja sam šokiran!!!
June 1, 200520 yr Author comment_813589 Раја, ја вам нацртао лого. Је л' вас интересује да га видите?
June 1, 200520 yr comment_813849 Раја, ја вам нацртао лого. Је л' вас интересује да га видите? Свакако, човече, него отприлике имамо два ортака који су све то средили, а између осталог, Броћета је већ по оснивању бенда нацртао један који се вуче дан данас, али бих свакако волео да видим то! Јел' долазиш у петак? Надам се да ће свима бити јављено на време где је то чудо...
June 1, 200520 yr comment_813853 glupi manja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dodje, baci nas u rebus sa jednim postom i ode u shkolu... sad mora da se ceka njegov povratak ili dolazak nekog ko zna neshto vishe o manjinoj prethodnoj izjavi... za manju: da ti se izvnim za ovo gore: izvini shto si glup!!! ma lasha lama!! Ма, опусти се, момак! Умем још некако да разликујем шалу од увреде!
June 1, 200520 yr comment_813862 Свакако, човече, него отприлике имамо два ортака који су све то средили, а између осталог, Броћета је већ по оснивању бенда нацртао један који се вуче дан данас, али бих свакако волео да видим то! Јел' долазиш у петак? Надам се да ће свима бити јављено на време где је то чудо... ja sam videla onaj sto stoji u Surchinu u studiju @moni- jbt ne mogu da verujem da ces opet da me ispalis? nismo se videle vishe od mesec dana...stvarno nemam reci
June 1, 200520 yr comment_813891 manja,pa kad vam izlazi album? rash mi je rekao da ste ga snimili...
June 1, 200520 yr comment_814057 Daj Moni, nemoj biti takva, jeee... Mislim, ja sam šokiran!!! nisam takva jeeeeeee dotji tju ako je u petak, ali ne i ako je u subotu mada po svoj prilici u subotu ima neka svirka u skcu koja nema veze sa demo mastersom tako da dolazim sa sve zvezdom u kosi @ema Dogovor za petak ostaje, ali u subotu jer je depeche mode najt
June 1, 200520 yr comment_814138 pa dobro..ali sve mi se cini da Flushovci sviraju u subotu u skc-u...tako je najavljeno na koncertima & okupljanjima ne znam...videcemo sutra...ako nista, nas dve se po planu vidimo u petak jer cu ja poludeti u kuci
June 1, 200520 yr comment_814230 i na kraju gde se sve to odrzava? ma manjo ja to stavio cisto ono kao da posle nebude frke!!! i da mi posle nebude zabranjeno da idem na vashe svirke ili neshto tako strashno ako ne i strashnije...
June 1, 200520 yr comment_814264 SUBOTA, SKC, od 20h!!! Definitivno! Jutros nas Vlada Jet najavio na jutarnjem programu na metropolisu! I nemojte da kasnite, sviramo prvi! Znači, Lidija je bila u pravu! I, moni, dodji, pa posle idi na Depeche! I, Wizarde, 'ne bude' se piše odvojeno! I, ako nekog zanima, u nedelju smo u Lazarevcu! E, ako sam vam rek'o!