Johnntra Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Opushtencija! Meni su mnogo dobri, narocito jer sam u fazonu sto laganije i opustenije to bolje! Da li vi slusate ovo dobre ljude i ako da jeste li jednako cool kao i ja?..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reve_noir Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Potpuno subjektivno: nerviraju me. Pokusaj objektivnog: ne bih rekao da su najgora stvar u ovoj zemlji, ali opet mi se cini da ih je B92-i-slicna-kvaziurbanija znacajno preuvelicala. Od ortaka sam cuo da ih u njegovom kraju (zap. Srbija) mrze, jer su "tatini sinovi", koji su uvek imali na raspolaganju novcanu i svaku drugu podrsku da postanu to sto jesu. Koliko je to tacno, ne znam, ali ne bi me iznenadilo da jeste. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Dok je trajala stara kodza bili su neprevazidjen bend (na gluposti tipa tatini sinovi imam odgovor preslusaj im diskove stare, a i ako ti se ne dopadnu ne nerviraj se jer je velika verovatnoca da ih nisi razumeo, nemoj da me shvatis pogresno). A sto se novog sastava tice nesto nisam odusevljen. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Dok je trajala stara kodza bili su neprevazidjen bend (na gluposti tipa tatini sinovi imam odgovor preslusaj im diskove stare, a i ako ti se ne dopadnu ne nerviraj se jer je velika verovatnoca da ih nisi razumeo, nemoj da me shvatis pogresno). A sto se novog sastava tice nesto nisam odusevljen. Pozdrav Agree u potpunosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reve_noir Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 (edited) na gluposti tipa tatini sinovi imam odgovor preslusaj im diskove stare, a i ako ti se ne dopadnu ne nerviraj se jer je velika verovatnoca da ih nisi razumeo, nemoj da me shvatis pogresno No offense taken, buduci da svejedno nisam ljubitelj takve i slicne muzike. A sto sam onda ista i napisao ovde? Zato sto su bili dovoljno popularni da si hteo - ne hteo morao prilicno cesto da ih cujes/pratis na 'nezavisnim medijima' proteklih godina. U svakom slucaju, ostace mi u secanju kao deo neosmisljene i neuspele kulturne revolucije nakon pada naseg Musolinija... Molim samo ljude da me ne p****raju zbog onoga "tatini sinovi" - to je samo doslovce fraza preuzeta iz informacije iz trece ruke (kao sto i napisah). Ja licno ne znam nista konkretno o tome. Ali mi ne bi smetalo ako neko zna, pa da kaze... bilo da potvrdi ili negira. Mada, ne znam sta to preslusavanje diskova moze da dokaze. Ako neko kuka u pesmama kako zivi u bedi, ne mora da znaci da je to istina. Ovde nisam mislio konkretno na KKN, mislio sam uopsteno... Edited March 11, 2005 by reve_noir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 ne volim GI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Odlicni su! Sve sto su uradili u zivotu mi se svidja i prilicno su za svoje vreme bili originalna pojava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 (edited) ajoj,vishe s tim prichama o b92 ...prvo vecjini smeta darkwood dub jer su postigli neshto ,a za to krivite b92 jer su im napravili odlichnu reklamu,masa ih slusha jer su dobri i eto odma' su postali komercijala i samim tim ne valjaju.a onda su na red doshli i kkn ,ista pricha ,kao i za dd...smeshno .ok je da se kritikuje njihov rad i muzika , ali ,to je ostavljeno po strani,vishe se ne govori o njima nego o reklamama ,izdavachima,ko je mamin a ko tatin sin(..._-uglavnom ,nebitne stvari. ovaj moj komentar se ne odnosi samo na pitanje koje je postavljeno ,ali dobro. kako god,ja ih volim i izdvojila bih album become kao meni najdrazhi ... Edited March 11, 2005 by One_step_beyonD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnntra Posted March 12, 2005 Author Report Share Posted March 12, 2005 ....Dobro cinjenica je da su B92 grebatori i cinici i sta sve nisu, ali KKN su stvarno sto kvalitetni, sto dobri muzicari, sto originalni... ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reve_noir Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 (edited) ajoj,vishe s tim prichama o b92 ...prvo vecjini smeta darkwood dub jer su postigli neshto ,a za to krivite b92 jer su im napravili odlichnu reklamu,masa ih slusha jer su dobri i eto odma' su postali komercijala i samim tim ne valjaju Primetio sam to citajuci temu o darkwoodima... i sramota koliko su ih ispljuvali. Ali meni ne da ne smetaju, vec mislim da su sigurno najkvalitetnija i najoriginalnija pojava ovde. Kada sam povezivao KKN sa B92, to je bilo u smislu nekog mog opsteg utiska o njihovom slicnom "fazonu" (ne mogu naci pogodniju rec). A to sto sam rekao da ih je B92 preuvelicao, to nije kritika samoj grupi, posto obicno bendovi nemaju veze sa tim segmentom. To je kritika celoj bljutavstini koja je nastala, izmedju ostalog, nekonzistentnom kulturnom politikom doticne televizije. Ako su GoPlay i Glamurama ono sto smo toliko dugo cekali da bude kontra-udar Grand Paradi, lepo onda... Edited March 12, 2005 by reve_noir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 aha,ok.meni se svidja ta programska shema koju b92 nudi,i ne smetaju mi uopshte,u svakom sluchaju mogu promeniti kanal .a shto se tiche b92 kao izdavacha-pomogli su eyesburnima,te eto josh jednog razloga zashto ih necju pljuvati (malo shlihtanja nije na odmet ),ali mnoge iritira nachin na koji b92 predstavlja nove stvari jer to mnogi vide kao 'urban' plan.pa ako je tako ,gledajmo onda rts i uzhivajmo u loto-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reve_noir Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 To je (kao i obicno) licna stvar... Sto se mene tice, nisu bitno bolji od bilo koje televizije, samo sto stoje na drugoj strani ekstrema. A za loto... niko te ne tera da zagadjujes mozak bilo kojim tv programom, pa ne vidim zasto postavljati ultimatum te vrste. Jedina televizija koju cenim (a generalno ne volim mnogo televiziju) je Metropolis. Ups, odlutah sa teme, poprilicno Zna li neko sta se desava sa KKN u zadnje vreme? Kao sto rekoh, ne gledam TV cesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Ma strasna je cela ta prica oko toga sta je urbano. Danas se ovi okoreli metalci u puberteti ne zeleci da priznaju da ima nesto kvalitetno izvan ispijanja krvi u KST-u pozivaju na urbanost.Svi nasi kvalitetni bendovi su onda urbani, a da li su losiji zbog toga? Zar ne zivimo svi u urbanoj sredini? Budimo metalci na seli. Vratimo se prirodi hahahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit_Maravich Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 mnogou dobro stara postava je bila dojaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 ta nego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaVH Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Ja ne povezujem KKN sa b92 toliko... ranije, dok sam jos gledala telly, gotivila sam b92 jer mi se cinilo da je to kao suprotnost ostatku programa koje je nudila televizija u to vreme... al' sad kontam da b92 nije mnogo bolji od Pinka (koji prezirem), naprotiv... mozda malo kulturnije upakovano, sa kvalitetnijim izborom filmova i serija i eventualno voditeljima koji imaju koji razred vise skole... u stvari estetski bolje odradjeno...al' i oni... isto kao i Pink teraju neku svoju pricu i kad ih pogledate...svi su isti. Svi su u fazonu "mi smo drugaciji, mi smo urbana ekipa Beograda i zato smo qL". Al' sta je tu je... iskreno, tak'e stvari me ni najmanje ne zanimaju...sad da se vratim na temu- KKN- veliki, veliki respect! Odlican bend... od kada se Oliver vratio, nisam bila u prilici da ih slusam ni jednom... tako da ne znam kakav je novi materijal, a od starog imam sve... i dopada mi se. Jest' da nisam bas u fazonu da slusam tako nesto kod kuce, verujem da jako vredi i da je jedan od nasih boljih bendova... kao i Darkvudi. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 raniji radovi KKN su mi interesantni ali na ovaj novi materijal sam otkinuo! skroz su promenili zvuk...sada zvuce kao agresivna varijanta THE CURE sa nekim reggae uticajima...slusao sam ih na exitu prosle godine i otkinuo...cuo sam da traze izdavaca za novi album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 raniji radovi KKN su mi interesantni ali na ovaj novi materijal sam otkinuo! skroz su promenili zvuk...sada zvuce kao agresivna varijanta THE CURE sa nekim reggae uticajima...slusao sam ih na exitu prosle godine i otkinuo...cuo sam da traze izdavaca za novi album Naravno traze izdavaca.... naravno niko im ne nudi normalne uslove i velike sanse su da ce izdati sami za sebe i diskove prodavati na koncertima .... eto dokle je dosla nasa scena .... Tako dobar bend a nema izdavaca, a sto je najgore nisu oni jedini.... vecina "vecih" bendova u srbiji je u slicnoj situaciji..... Inace meni su KKN jedan nasih najbendova, ja ih mnoooogo gotivim i oliverovi textovi su mnoooooooooogo dobri...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Dakle novi album je izasao za PGP! Zove se PREKIDI STVARNOSTI i ja ga vec kupio ! Album je MNOOOOGO dobar! Pogotovo sto u ove tmurne dane unosi mnooogo sunca i preko potrebne energije ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 smece... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Ocisticu karabin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 smece... Zanimljiv komentar ... Potpuno argumenovan i na mestu ... Idi pucaj sebi u glavu ! Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji tako pljuju nesto, a nikad nisu slusali, pa cak iako su poslusali mogu da kazu da im se nesto svidja ili ne, a ne da kazu da je smece ! No dobro ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woodcutter Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Meni je njihova muzika ok!Volim kuci da slusam. Ali moracu da citiram hejt jednog drugara-``Pevac zvuci kao naduvan helijumom,i hoce da ga jebes u bulju..``!!! Jebiga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 (edited) Hell yeah...!!!! Edited June 11, 2005 by en-a-dva-es-o-4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralampije Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 svidja mi se ova nova stvar a i ona danas nebo silazi u grad tako da cu verovatno pazariti iako su me malo razocarali na koncertima u novoj postavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts