September 28, 200519 yr comment_912091 @ Stringer i Epitaph pa vi ste to zajedno... jao... a ti ne znas....?! pa vec duze vreme...... Koji car........
September 29, 200519 yr comment_912833 kul je Oliver....samo sto zvuci i zgleda k'o zatvorska kucka...if ya know what i mean... Dobro ajde, neka ti bude... @ Epitaph - Ti znash shta treba da mi nabavish jel tako? Ajde, videcu da li mogu da dodjem, pa se vidimo ondak na certu... @ Kali Yuga - Pazi, za par dana cu ga dobiti za rodjenda (original), pa ako hoces i mozes, strpi se pa cu da ti narezem... OK?
September 29, 200519 yr comment_912882 @ Kali Yuga - Pazi, za par dana cu ga dobiti za rodjenda (original), pa ako hoces i mozes, strpi se pa cu da ti narezem... OK? E hvala, stvarno bi mi znacilo! @ Epitaph - znam da treba podrzati domace bendove i uglavnom kupujem originale, ali trenutno sam jako tanka sa parama, a ceka me jos i novi Eyesburn da isfinansiram
September 29, 200519 yr comment_913130 E hvala, stvarno bi mi znacilo! Opushteno... Evo da ti odmah kazem, cekaces oko 9 dana, ako ti nije frka... Dolazis sutra?
September 29, 200519 yr comment_913273 Opushteno... Evo da ti odmah kazem, cekaces oko 9 dana, ako ti nije frka... Dolazis sutra? Ne verujem da cu doci na Osmi Putnik, ali sam najverovatnije u subotu u SKC-u Ko ceka, doceka
September 30, 200519 yr comment_913444 Ne verujem da cu doci na Osmi Putnik, ali sam najverovatnije u subotu u SKC-u Ko ceka, doceka koncert je u PETAK..........tj......... DANAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja kupio kartu........ loooooooodilio................... bice mnogo dobro.......... Edited September 30, 200519 yr by Epitaph
October 1, 200519 yr comment_914436 i ko je bio? utisci? meni je bilo extra....bend kida bash mislim...
October 1, 200519 yr comment_914497 @ Epitaph - Jesi bio? Ja sam otishla pred kraj... Nisam te videla Eh, moja sestra je uhvatila Oliverovu ruzu... Edited October 1, 200519 yr by Zmychek
October 2, 200519 yr Author comment_914920 @ Johntra - Samo jedna rec, i toliko od mene. ODRASTI!!! stvarno je bilo krajnje vreme da mi neko to kaze... ovako, drugovi komploexasi, nadjite nekog drugog, stvarno mi je mrsko da se upustam u bilo kakvu dalju raspravu... pozdravi od klinca...
October 2, 200519 yr comment_915025 KOJI KONCERT..............!!!!!!!!!! uh........ meni bilo previse dobro........... Zerkman kida!!!!!!!!!! Najbolji su bre!!!
December 18, 200519 yr comment_970856 => Lepi Oliver... Shalimo se malo... Valja im ova ''Ton po ton'' ... zbog gitara... Ostalo? I dalje me ne osvaja...
December 19, 200519 yr comment_970973 KOJI KONCERT..............!!!!!!!!!! potpisujem!!! tako zamisljam cuvene beogradske zurke i svirke '80ih! Svi maskirani, pijani drogirani, super raspolozeni. Bend odlican, muzika odlicna!
December 24, 200519 yr comment_975250 Pa fino je to... Ovaaaaj... vidiMO( E devojchice, devojchice... ) se 3. 1. 2006. (ehehej) u Plastic-u... ! *** Ne zamerite, pokushavam da stuchem hiljadarku... znate... postovi i tako to... Edited December 24, 200519 yr by en-a-dva-es-o-4
June 4, 200619 yr comment_1149565 Jesu dobri. Koga zanima: Tribina „Dijagnoza domaće muzičke scene“ POPBOKS organizuje serijal javnih debata na temu aktuelnog stanja na srpskoj rock-pop-hiphop, elektro... sceni (kao i u ostalim srodnim žanrovima). Tribina sa unapred precizno odabranim sagovornicima i učešćem publike ima za cilj da jasno detektuje probleme sa kojim se suočavaju autori i izvođači različitih generacija. Učesnici prve sesije, koja se u utorak, 6. juna, od 19:00, održava u Malom klubu Doma omladine, su: Boris Mladenović - Jarboli, Nenad Pejović – Kanda Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković – Block Out, Sky Wikluh, Relja Bobić - Belgradeyard Sound System; Boris Vlastelica - Repetitor; moderator: Goran Tarlać – POPBOKS.com. Teme diskusije: - Autorski potencijali bendova; - Tržišna usmerenja i mogućnosti; - Izdavaštvo i tiraži, mogućnost debi izdanja; - Producenti: vizije u radu sa bendovima, tehnički uslovi... - Koncertni prostori i menadžeri - Autorska prava - Medijska pokrivenost - Potencijal Interneta za medijsku promociju; Druga dva dela tribine (13. i 20. jun) uključiće razgovore sa šefovima izdavačkih kuća, menadžerima, urednicima koncertnih prostora, kritičarima i urednicima u domaćim medijima. Ulaz je slobodan.
June 4, 200619 yr comment_1149589 ljudi, jel ima neko ko bi mi narezao poslednji album kkn? bila bih mu do groba zahvalna! nemojte samo da mi tupite sada kako treba zastititi autorska prava, bla bla, sve ja to znam, ali ne mogu trenutno nikako da priustim sebi original i tako se razvlacim vec godinu dana
June 4, 200619 yr comment_1149655 ljudi, jel ima neko ko bi mi narezao poslednji album kkn? bila bih mu do groba zahvalna! nemojte samo da mi tupite sada kako treba zastititi autorska prava, bla bla, sve ja to znam, ali ne mogu trenutno nikako da priustim sebi original i tako se razvlacim vec godinu dana ajde dacu ti ja, hoces da ti posaljem preko nekoga iz underdeatha ili kako....?
June 5, 200619 yr comment_1150307 ajde dacu ti ja, hoces da ti posaljem preko nekoga iz underdeatha ili kako....? pa najlakse ti je preko pere da mi posaljes, a mozes i licno, posto sigurno znas ko sam ja
June 5, 200619 yr comment_1150442 pa najlakse ti je preko pere da mi posaljes, a mozes i licno, posto sigurno znas ko sam ja znam, znam.... e da, u ctvrtak cu prodavati karte sa gerom pa cu ti doneti u skc, ako dolazis?
June 6, 200619 yr comment_1151120 znam, znam.... e da, u ctvrtak cu prodavati karte sa gerom pa cu ti doneti u skc, ako dolazis? dolazim naravno
June 6, 200619 yr comment_1151133 yu , ja sam poludela za onom pesmom najsvetliji dan.. ima li neka dobra dusa ceo album da mi nareze?