Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 399
  • Views 65.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• stvarno ne znam kako jos neko moze da se lozi na ta klinacka govna tipa gospoda prstenac i nekakav glupavi hobit. Knjiga za decurliju i pubertetlije. Sigurno se lozis i na hari potera jel? Verujem da

• evo, i ja negiram tolkinovu genijalnost. mozda nedovoljno citam ili mislim, ali genijalnost tolkina moze biti samo kao zabavljaca. postoje knjige koje mogu da promene i uticu na coveka ("zlocin i kazn

• f.m.d.-zlocin i kazna

comment_1621474

ma nema veze, svi to rade :)

nego vidim da citas Dostojevskog... I ja sam ranije mislio za Idiota da je odlicna knjiga, a onda sam uzeo Mladica da citam, ako nisi citao uzmi obavezno, knjiga je fenomenalna, po meni mnogo bolja od Idiota, a nekako je potcenjena, niko ne zna za nju...

comment_1621480
ma nema veze, svi to rade :)

nego vidim da citas Dostojevskog... I ja sam ranije mislio za Idiota da je odlicna knjiga, a onda sam uzeo Mladica da citam, ako nisi citao uzmi obavezno, knjiga je fenomenalna, po meni mnogo bolja od Idiota, a nekako je potcenjena, niko ne zna za nju...

Citao sam, odlicna je! Mada su na mene mozda najjaci utisak ostavili "Zapisi iz mrtvog doma", to je tako dobra, poucna knjiga!! Dostojevski je veliki psiholog, neverovatan covek! Takodjer i "Zli dusi' :pivopije:

• 2 weeks later...
comment_1632377

-uhhhhhhhhh, a bash mora samo jedna?

-... tema je jasna....

-paa, dobro. vraticu se ja onda malo kasnije, moram da razmislim.

...

...

...

-enderova igra ili poslednja iz enderove sage ono sa piterom hegemonom i malim binom shto u dzhina izrasta.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
comment_1712365

Jel čitao neko ''Grad'' ,Kliforda Simaka? Knjiga je divna. Čula sam da postoji 9ta priča, nastavak. Ako ste u prilici, obavezno je prelistajte, Sf sa neverovatnom primenom na današnje doba (ma na bilo koje doba)

• 3 weeks later...
comment_1720918

Pesma leda i vatre je meni nezanimljiva totalno...

Prochitao sam prvih 350 strana prve knjige i poshto sam josh uvek meshao likove batalio sam je...

Suvishe mi je opshirna i realna...

Mnogo mi se vishe svidja tochak vremena...:D

Edited by Joxoleon!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_1739074

Vodič (prosto genijalno) i Crveni Mars (da SF ne bije loš glas kod starijih generacija, mnogo bi bolje prošao ovde).

E, sad... Obe knjige u mi misteriozno nestle na poznat način... pozajmila budala smradu, pa smrad nije vratio... Tako da, zna li neko gde jošš može da se nađe nova ili polovna papirna verzija. Znam, gadno pitanje. Sabranih 5 vodiča je izašlo u nekom smešnom tiražu, a Mars u samo 500 komada. :(

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
comment_1814629
Autostoperski vodic kroz galaksiju - Daglas Adams [inace, verovatno znate - u pitanju je radio-roman ;) ]

Ona mi je medju najboljima, sa josh dve, tri knjige ali one nisu SF..

Pridruzujem se, vodic sam procitao vise puta i gledao film i seriju ali mi je knjiga ostavila najjaci utisak.

• 1 month later...