Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

75 members have voted

1. 1. Najbolji album

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 5.3k
  • Views 356.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lennon, McCartney, Harrison, Starr

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Ovaj bend je trebo da se ugasi posle kameleona.ajd,posle oatha,high live da bidne oproštaj i ršupićku. ovo što rade od 98 na vamo,pa ovo je i branku kockici smešno.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Trucas bezveze! Idi peri zeni sudove!

comment_1320321
Jes ja se bas cesto domognem vise od pola sata neta da mogu da gledam tudje potpise...hahaha...jel ces da saljes disk skoro...bas me zanimaju novi HammerFall i live Helloween?

Pa bre javi se na prokleti mail, znas koji je! A i ne mi jasno sto mi za HF ne rece da ti narezem disk..

Imam ja Helloween snimak sa RTSa takodjer :) PBGA period..to je inace tv snimak nemacki neki..

comment_1320713

To je ono gde su 'The Chance', 'Kids Of The Century' i sl.? To je zvanican snimak, mislim da je bila promocija albuma u nekom klubu u Hamburgu. Ja samo imam mnogo los kvalitet.

comment_1323146

Najbolji power metal bend, iako nije samo pwer, već i speed, heavy i progressive. Više volim fazu sa Derisom, nego sa Kiske-om, posebno period 1994-2000. Najbolji album The Time of the Oath, a zatim Dark Ride. Najbolje pesme: I Want Out, Why, Wake Up the Mountain, Power, Mirror, Mirror, If I Could Fly i druge, a meni se posebno sviđaju Derisove balade In the Middle of a Heartbeat, Forever and One, Don't Stop Being Crazy i Light the Universe. Jako sam se razočarao kad su otkazali koncert pre godinu i nešto dana. :muzicar:

comment_1324351

Ma najjache je shto su na toj turneji prodavali nikada bolju i nikada lepshu majicu benda,a ja budala ne htedoh da kupim na koncertima jer sam shtekao svaki dinar kako bih imao shta da jedem dok sam se vukao po turneji i bio sam u fazonu da cju je uzeti u Bgu...kad ono....shipak :(

comment_1328217

Odgledao ja...nije loshe ... shta znam...klasichna Legacy lista,publika skroz ok,milion ljudi u Brazilu,malo sminkan zvuk i to je to...vishe bi mi se svidelo da su radili po jednu pesmu sa vishe koncerata nego ovako,ali ok...dobar dvd za odmaranje...

comment_1328807

Cini mi se da smo vec negde raspravljali o tome i da smo se slozili da je daleko iskrenije staviti ceo jedna koncert sa jednog mesta, nego lickati i birati koja je pesma gde najbolje ispala.

comment_1332977

Pogledah ceo koncert....nista specijalno !! Kao sto rece Elldamar dobar dvd za odmaranje !!

Solidna lista....odusevilo me je to sto sam prvi put cuo I want out uzivo (dobro zvuci...kako li je tek s' originalnom postavom) !! Sascha Gerstner vrlo dobro svira, mada moram reci ni blizu Grapow-u !! Dosta solaza je preuzeo Weikath,sto je i logicno....za pravo cudo skoro da nije pusio pljugu !! Deris, kao i na High Live, se ponekad izmotava...ali na nivou!! Ne mogu reci da sam razocaran bubnjarem (Daniel Loeble, ako se ne varam), ali najmanji utisak je na mene ostavio!! Covek jednostavno svira skolski (kao i na albumu) sto je dobro (imao je dosta glupu solazu)...mada vise volim kada se ubaci na nekim sporim mestima dupli bas (na High Live ... Uli u pesmi Power... zvuci extra) !! Grosskopf....savrsen!!

Sve u svemu....DVD vredan da se nadje u kolekciji !! :rockdevil:

comment_1333477

Znas kako, nakon Inga i Ulija ne znam koga bi mogli da dovedu, a da bude dostajna zamena.

Ponavljam, trebali su da nagovaraju Mikija Dija da im se priljuci, kad im je vec snimao ceo "Rabbit...".