Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 123k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1036543
Posvetio? Jel rekao nesto tad? icon_smile.gif Ja nemam pojma. Inace cuo sam kako se deres kad je krenuo drum intro icon_mrgreen.gif

pa rek'o je - ovo je za maju i odjednom se cela rulja okrenula prema meni icon_smile.gif

ali taj intro za trust je stvarno neprevazidjen icon_biggrin.gif

inace, najvise mi se svidelo kako ste otprasili she-wolf icon_rockdevil.gif

pivopije.gif

• Author
comment_1039833
Jel ima neko da mi da na zajam jedno 10 hiljada dinara za najnoviji kreatin X Pend i Elitov protein. Ljudi pozurite, imam ih za jos dva, tri dana-umrecu.

brateeeee... ti nisi normalan, znam da josh nije proslo mesec dana... strasno...

ajde i da imam ne bih ti dao, ti te proteine pijesh ko vodu, a kreatin uzimash kao da ti je sokic... daj bre jel si normalan?? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Imenjace sapica...

dabome... icon_da.gif

p.s. nemoj da se neko naljuti, bilo je jace od mene... kao sto je kreatin i protein jaci od Vanje icon_wink.gif

pivopije.gif

comment_1039927
brateeeee... ti nisi normalan, znam da josh nije proslo mesec dana... strasno...

ajde i da imam ne bih ti dao, ti te proteine pijesh ko vodu, a kreatin uzimash kao da ti je sokic... daj bre jel si normalan?? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Imenjace sapica...

dabome... icon_da.gif

p.s. nemoj da se neko naljuti, bilo je jace od mene... kao sto je kreatin i protein jaci od Vanje icon_wink.gif

pivopije.gif

Tacnije proslo je 14 dana. Protein sam popio ceo ( 2kg 227 gr ), a kreatina imam jos malcice. Brate, ovde su u pitanju ozbiljni radovi. Unosilo se po 200, 300 grama dnevno. Mislim ukupno. Kreatin sam takodje rokao vise nego sto se sme. Kao i ZMA. Pise 3 ja roknem 4,5. Jebiga. To je 3 za normalne ljude-smrtnike. Kaze riba iz California Fitnesa kao "Amino kiseline pijes 16 dnevno" a onaj lik iz teretane u Kairu pije 40. O tome ti pricam. A to i jesu voda i sokici. To se i ne racuna u hemiju. Znas ti imenjace sta ja smatram pod hemiju... icon_da.gif A za kes sam se salio. Treba mi nikad brze, ali ne bih ti uzeo. Ipak treba ti da kupis sve to. Pa ako ti ostane turi vamo kod mene u ANABOLIK KASICU PRASICU.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.