Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2460159

Biće History turneja, samo je pitanje koji će period da opletu. ja se nadam da o neće biti 90s materijal, pošto na prošloj turneji nisu svirali dovoljno pesama sa SIT i SSOTSS.

Baš bi lepo legao Caught Somewhere In Time za opener :)

Edited by destruction of mankind

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

comment_2460237

Јебите се, сад ћу да преслушавам Мејдене, опет сам се напалио на Виртуал.

Sledim te. Čitanje ovih komentara me je podsetilo koliko je to u stvari cool zabavan album. The Clansman, The Educated fool, Futureal, Como estais amigos... Kako ne voleti album sa ovako dobrim pesmama? :rockdevil:

Inače, i ja sam jedan od onih koji bi voleli da Maideni odrade neke manje poznate pesme na koncertima. Mislim da generalno dosta menjaju izbor pesama od turneje do turneje - samo prva četiri albuma, pa ceo AMOLAD, pa Word slavery tour dva, pa turneja bazirana na pesmama iz poslednjih deset godina. Međutim, i dalje bi nam leglo da čujemo neki underground hit za tru fanove, tipa The Prisoner, Seventh son of a seventh son, Stranger in a strange land, Still life.

comment_2460286

Sledim te. Čitanje ovih komentara me je podsetilo koliko je to u stvari cool zabavan album. The Clansman, The Educated fool, Futureal, Como estais amigos... Kako ne voleti album sa ovako dobrim pesmama? :rockdevil:

Inače, i ja sam jedan od onih koji bi voleli da Maideni odrade neke manje poznate pesme na koncertima. Mislim da generalno dosta menjaju izbor pesama od turneje do turneje - samo prva četiri albuma, pa ceo AMOLAD, pa Word slavery tour dva, pa turneja bazirana na pesmama iz poslednjih deset godina. Međutim, i dalje bi nam leglo da čujemo neki underground hit za tru fanove, tipa The Prisoner, Seventh son of a seventh son, Stranger in a strange land, Still life.

tipičan primer njihove lenjosti je nesviranje stranger in a strange land - pa to je bio singl, majku mu i da li ima ikoga ko ne bi voleo to da sviraju ponovo? ili infinite dreams, clairvoyant, isto singlovi. steta sto moonchild nisu kod nas svirali,a jesu na prethodnom legu...

comment_2460362

tipičan primer njihove lenjosti je nesviranje stranger in a strange land - pa to je bio singl, majku mu i da li ima ikoga ko ne bi voleo to da sviraju ponovo?

Tu pesmu su svirali na prvih par koncerata na EdHunter turneji, izbačena kada je Adrian morao da se zbog očeve smrti vrati u UK jer je Gersa mrzelo da nauči solo. Nažalost nisu je ponovo ubacili ni kada se H vratio.

comment_2460370

Tu pesmu su svirali na prvih par koncerata na EdHunter turneji, izbačena kada je Adrian morao da se zbog očeve smrti vrati u UK jer je Gersa mrzelo da nauči solo. Nažalost nisu je ponovo ubacili ni kada se H vratio.

Ma ne verujem da je zato.Janik je specifican sto sve zivo totalno improvizuje,a solo iz strangera nimalo nije tezak,rekao bih jedan od najlaksih i jednostavnijih,maltene na prvu ga skines,a pogotovo Janik,jarac stari.

comment_2460464

Kreni od X factora, pa brave new world...savet ;-)

Hah, pa samo ti su mi i valjani. Pod "napalio sam se na Mejdene" mislim na slušanje Virtuala i poneke pesme van njega (tipa Nomad, Montsegur itd). Nikako mi ne leže stari albumi.