Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Murders in the Rue Morgue

Someone call the Gendarmes

Murders in the Rue Morgue

Run before the killers go free

:rockdevil:

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

I ja isto sam nabavio tu verziju za izbacenim elementima sa drugog diska, kad se vratim u Bg posle koncerta pokusacu da nadjem negde da skinem full verziju...

Evo ako budem isao u Split, donosim ti ga, jel' u redu? :mrgreen:

Ljudi ste culi da su u Grckoj maznuli Adrianovu gitaru. Neko je imao mnogo srece :D .

Edited by Black Gruja

Upravo sam sad procitao na ironmaiden.com i hteo da postujem kad me pretece.. Bedak za Adriana (mada, da se ne lazemo, nije da mu fale gitare) i lepa "uspomena" za lopurdu...

E, jebiga, stvarno je greota. Nije ništa što smo mi Mustainu ukrali mobilni, ovo je ipak gitara... :(

U jbt...ajd nije sto je gitara, nego mu izgleda bas mnogo znaci....umalo se ne rasplakah na onaj njihov (Adrijanov) tuzni oglas na oficijalnom sajtu !!

Njah...ja to nikad ne bi' uradio !! :lol:

Ma samo neka su oni zdravi, a gitara može da se zameni. Sutra plaćam prevoz za Split i kocka će biti bačena - neću da mi se ponovi iskustvo sa Judasima.

Pa ni u to nisam siguran 100 posto do poslednjeg trenutka. I ja sam čovek od krvi i mesa, podložan bolestima, povredama i drugim višim silama.

Ajde ne seri i budi srecan sto si u mogucnosti da ides.

Znam da si iznerviran, ali nema potrebe za vulgarnostima..

Izvinjavam se, bio sam nervozan danas (a i sad sam, al' aj).

Ono, ja bi bio najsrecniji da mogu da idem, pa makar i peske :)

Evo ja malo da se pohvalim.

Slikao sam se i upoznao sa Janickom Gersom u Bukureshtu. :bigblue::mrgreen::bigblue::mrgreen:

Čudno...

BTW, bio sam slobodan i zaluđen da napravim svoj top 10 Maiden pesama:

Inspirisali su me drugi koji su uradili isto. Baš sam se lepo zabavio dok sam pravio klip...

Uh, gadne vesti. Čudi me da nisam video na vestima sinoć. Teška tragedja, R.I.P. svima koji su poginuli. Nadam se i da su Maideni posvetili bar jedan minut ćutanja sinoć. :(

Au najezih se. Strasno... Zna li neko kako su im Mejdeni posvetili koncert, jesu li odrzali minut cutanja ili...?

Sto se tributea tice, vidim niko ne pominje Caught Somewhere in Time, a ta je bas fino i originalno uradjena. Nema veze sa originalom, jasno, ali ima neki smek. To Tame A Land, neka se neko setio i to da obradi (top 3 Maiden pesma svih vremena, licno misljenje), i dobro da je Dream Theater, ali prokleti LaBrie, kao i obicno, pokvari stvari kad god mu se prilika ukaze...

Slazem se da je To Tame A Land jedna od najboljih 3 njihovih pesama (Tu je jos i Phantom of the Opera, a trece mesto ne znam koja bi mi zauzela...) kao sto se slazem i da je LaBrie upropastio cover. ODLICNO sviranje, savrsen cover samo da nije LaBrie-a.