Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 7.7k
  • Views 602k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

comment_2020222
A i onaj antologijski deo kada sviraju War Ensemble.I na onoj pauzi izmedju prve i druge strofe,neko iz publike vikne "Opa!". :)

To posle stopke kad opet ide brzi deo.

Za slanje postom sam odkad reko a vi to jos niste uradili. :) Ja mogu da narezem Ajlin jer vec imam njenu adresu,da napunim jedan DVD sa Slejerovim retkim divixevima jer exit zauzima samo cetvrtinu DVD-a ili da stavim koncerte nekih drugih bendova?Naravno ti da posle rezes i saljes drugima dok neko ne stavi to na net da ljudi skidaju.

Juce sam slusao Psychopathy red i moj utisak je da je bas slejerovska (znaci dobra) ali meni samo fali spori deo (mosh,not).Sa tim bi bila kompletna.Ako ostale pesme budu u ovom fazonu bice odlican album.Samo da nema onih hardcore delova za ripanje,samo kec i mosh.Solaze vise na sporijim delovima nego na kecu,lepse zvuci kad keca samo rendisu a na moshu odsviraju melodicnu solazu (kao na Born of fire npr).

comment_2020241
O prepodobni VK, hvala neizmerno na tome što ćeš uslišiti moje molitve i poslati mi Sleja!!

Živeo TI!

Posle posla podnosim žrtvu u Tvoju čast.

Mnogo puta sam to radio prijateljima i nije mi tesko.Volim to da radim i ispunjava me kad nekog necim obradujem.Nego danas je sahrana tati mog dobrog drugara koji je juce preminuo pa cu verovatno biti angazovan oko toga celog dana.Javicu ti kad sam narezao i poslao ili se jednostavno iznenadi kad postar donese.

comment_2020920
:) Ćale skuplja moju poštu ja nikad nisam gajbi tako da to što imaš je adresa mog toplog roditeljskog doma i logističkog centra. Hvala unapred, ovo iznad malo sam se šalila. A možda stvarno i prikoljem koje pile :P

Ma opusteno...

Ne znas ti koji su moji kapaciteti,koliko pilence treba da zrtvujes da mene podmiris.Kad sam sa drugarom u selu cuvao tovne pilice bili su po 3,5 kila zive vage.Napunili zamrzivace pa nam se ogadila piletina ali to je bilo odavno... :)

Naravno da se salim,cast mi je da ti to snimim i posaljem samo nemoj da me prijavis za sirenje piraterije... :)

Mirko de si bre drugar,nesto se primirio,nije ti se valjda opet smucio yum?Vala svasta covek ima ovde da vidi kakvi sve gmizu Srbijom.

Edited by Mr.Hate

comment_2021606
Pa dobro jutro!...kao i ovo oko snimka oko Exita...kad je bilo?!? Koga zabole kad neko nema, što se nije setio ranije da nabavi, a i postoje pm za to. Kako fali moderator ovde, strašno...

Nemoj da si na kraj srca drugar,treba podeliti sa prijateljima ono sto imamo.Zasto ovde fali moderator kad pricamo o Slejerovom koncertu sa exita,to je ontopic?Ja cu o tome verovatno da pricam dok ne prevrnem oci.A drugo kakve veze ima sto je slika stara,sto sad ne bi smeli da pricamo o albumu Show no mercy koji je triput stariji od te slike?

Sad kad ti ja kompletiram ono sto se dogovaramo imaces sve do devedesete i ima odmah da se oraspolozis. :D

comment_2021676

Ma ok je sve. I ja sam juče bio na ivici, malo više nadrndan nego obično iz drugih razloga.

Jel zna neko možda remastere njihovih prvih albuma gde mogu da potražim. Ostali i mogu da se nađu ali Show No Mercy nema nigde...