Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 7.7k
  • Views 601.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

comment_2262694

Pa dobro, realno, većina se čuvala za nešto određeno što je došla da vidi. U toj gomili bilo je puno ljudi koji su samo zbog Metallice došli i štedeli se za nju. Meni je fizički bila suvišna, realno, sve je otišlo na Slayer, bar meni...posle sam do Bg-a spavao kao mala beba. I ok mi je to da ljudi "divljaju" na Slayer, a na šta bi drugo najbolje divljao nego na njih tamo? A to što se šlogiranosti mase tiče, meni deluje da te veće svirke jako umrtvljuju masu. Ima tu šutki i sporadičnog divljanja, ali to se izgubi u tolikoj gomili da deluje kao da se niko ne baca. Atmosfera u NS jeste bila bolja, šta znam, možda jer je manja svirka pa "intimnija", a možda (ma šta možda, garant sigurno) zbog toga što je ova zemlja bila žedna takve svirke i njih naravno, pa je i sve bilo podređeno tome.

comment_2262702

zbog toga što je ova zemlja bila žedna takve svirke i njih naravno, pa je i sve bilo podređeno tome.

Biće da je to ipak, pored mene recimo bili neki dvojica koji su plakali i ljubili se "kume ovo smo čekali 15 godina" :lol:

Najbolja svirka u Srbiji ikad - King Diamond. Slayer je odmah tu negde.

comment_2262712

@Lemi preterujes.

inace, prejak taj konert na Exitu bio. ja sam bio drugi red mozda, do kraja koncerta sam bio mrtav. Mislim da sam dosao na tvrjavu josh oko 5 popodne da zauzmem mesto :haha:

Edited by Uruk Hai

comment_2262717

doshao u oko 4 popodne da zauzmem mesto uz ogradu...kad je krenula prva stvar tog momenta sam odleteo u shutku, meni lichno je slayerov koncert bez divljanja fail... respekt ostalima koji se ne osecaju tako

comment_2262728

doshao u oko 4 popodne da zauzmem mesto uz ogradu...kad je krenula prva stvar tog momenta sam odleteo u shutku, meni lichno je slayerov koncert bez divljanja fail... respekt ostalima koji se ne osecaju tako

+1

Uz toliku energiju samo debil bi mogao da stoji normalno i da posmatra.

comment_2263292

Porediti tog malecnog coveculjka sa ova cetiri nadcoveka je u najmanju ruku bezobrazno.

Они свакако спадају у категорију надљуди, али рећи за КД-а да је човечуљак... Немој да ме разочараваш... no.gif