Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_813721

Šareni šveđani.

Bio sam siguran da je naš omiljeni moderator (ne, nije Telkontar. Ne, nije ni azal), Michelle otvorila temu o njima, ali tražih i nema je. Ako je i ima, ova će nestati svjetlosnom brzinom.

http://www.backyardbabies.com/

Bend koji je na prelazu između garažnog rokenrola i glam popa novog doba.

Ja zasad imam jedan kompletan album (Making Enemies Is Good - naslov me u srce pogađa) i ne siječem nešto vene, ali ima materijala...

comment_813725

Imam SVE... SPOTOVE, ALBUME, zak i jedan singl.

Ako zelis, Boro, rezem ti sve i saljem

Jedan od top 10 mojih najomiljenijih bendova svih vremena, otvorila sam bar 3 teme do sada, jednu je otvorio Karlo (svi ga se s ljubavlju secamo) ali su nestajale redovno.

Omiljena pesma mi je Ex Files iz emotivnih razloga, a u celokupni poslednji album se kunem. Making Enemies is Good je isto odlican album, jedino im je onaj dupli slabiji, sve u svemu nesto sto obozavam i nadam se da ce jos neko reci ensto lepo o ovim PREDIVNIM mladicima

• Author
comment_813729

Evo upravo ide "Ex Files".

Slušam ih jer se pokušavam odmoriti od frontalne lobotomije što Black Label Society se zove.

Fin su bend, čuo sam za njih kad sam skontao da je gitarista DrAgAn bio u Hellacoptersima. Na momente mi smeta pop-ičnost, kao da slušam Green Day, ali, i Green Day je OK.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• 9 months later...
comment_1060288

Odlicni, ali vise volim Hellacopters, cisto zbog toga sto imaju ujednaceniju liniju rada.

Dobro, nema toliko variranaja kao npr kod Hardcore Superstars, ali sa hellacopters sigurno spadaju u mojih favorit top 20 r''n'r bendova svih vremena.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
comment_1171535

Od njih sam cuo samo "Shut The Fuck Up".I mnogo mi se svidela.Moram da vidim da nabavim uskoro nesto od njih.

• 3 weeks later...
comment_1186433

Jao, tek sad vidjeh ovu temu. Ja imam samo the last one i to sam ga nedavno dobila. Baš su veseli i jedan od onih bendova koji vam se svidi i prije samog završetka tek prve stvari na albumu. A i kome bi još palo na pamet da daju albumu tako naizgled uvrnut naziv biggrin.gif Savršeno!

Što me podsjeti sad na jedan drugi bend. Dobila sam ga kad i Babies. Coheed and Cambria, ne znam da li da postavljam temu, možda je već ima, a ne bih da lutam, jer upravo se skidam s neta. Zadnji album je mnooooogo jak. Oni svašta nešto imaju, a i priča na albumu je mnogo dobra, i što je najbolje svi albumu im imaju neku zajedničku priču, ali nehronološki datu. što im opet daje još jedan + biggrin.gif

Edited by Vampiria

• 2 years later...
  • 1 month later...