Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1122516
A jesi ti bila u nekom od bendova ili???

Ona je nasha dobra drugarica i najverniji fan icon_da.gif ...inache ishla je sa 202-kom u svojstvu???

Nama je bilo fenomenalno...ovakav prijem publike josh nismo doziveli...u nedelju smo u Nishu pa ako imate vremena navrnite... icon_da.gif

• Replies 3.5k
  • Views 300.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alo, mars bre vise u pizdu mater sa ovim minusima za sve sto napisem.

• satanicmaster
    satanicmaster

Eh da budem iskren, preslušao sam ali neću više da teram sebe da mi se svidi. O čemu vi ljudi pričate? Terate sebe da vam se album svidi? Da vam legne? Ja nisam morao da teram sebe da mi se svide mn

• Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstin

• Author
comment_1123590

Ovaj lik iz Pirota je stvarno lik. Iskreno neverovatna atmosfera, kad su nas i sankeri na onom fancy mestu gledali. Publika ma da ne pricam, ludnica, neshto najbolje od najboljeg, kunem se da sam na pocetku emphty mogao da osetim kako vibrira vazduh. Fantazija, Pirote hvala ti, kazem samo naj;epshe uspomene odatle do kraja zivota.

comment_1123746

Ma sankeri su kleli sto smo izabrali Blackmoora preko Riblje Corbe...to je bila jedina stvar za koju su oni culi...mesto je fancy do bola ali je posluzilo svrsi...e da pozdrav za Markamrkog od tipa kome je dao svoje palice...u Slayer majici...vi ste mu prvi omiljeni Death metal icon_smile.gif

I naravno cekamo vas opet!

Majca je super, al moja je bolja, Darkthrone!

Ma moja je najbolja icon_smile.gif

Edited by StarbreakeR

comment_1123827
Ovaj lik iz Pirota je stvarno lik. Iskreno neverovatna atmosfera, kad su nas i sankeri na onom fancy mestu gledali. Publika ma da ne pricam, ludnica, neshto najbolje od najboljeg, kunem se da sam na pocetku emphty mogao da osetim kako vibrira vazduh. Fantazija, Pirote hvala ti, kazem samo naj;epshe uspomene odatle do kraja zivota.

Pa drago mi je sto je nase mesto nekom ostalo u vrlo lepom secanju!Iskreno mogu reci da je za sada najbolja atmosfera bila pred nasim domacima!To je znak da ima nade za bilo koju vrstu ne mainstream muzike!Jos samo da uklonimo Radikale koji drze ozvuchenje i tako....

Sviracemo svi mi jos ovde... icon_rockdevil.gifbiggrin.gificon_rockdevil.gif