Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 304.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alo, mars bre vise u pizdu mater sa ovim minusima za sve sto napisem.

• satanicmaster
    satanicmaster

Eh da budem iskren, preslušao sam ali neću više da teram sebe da mi se svidi. O čemu vi ljudi pričate? Terate sebe da vam se album svidi? Da vam legne? Ja nisam morao da teram sebe da mi se svide mn

• Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstin

Diwni ste :wub::wub:

Prosli steeee! Jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Me so happy! :veseli: Ali, da niste prosli...bilo bi belaja! :violent::)

Rekla sam vam vec (a sto ne ponoviti) da vam je ovo mozda najbolja svirka ikad (hvala bogu, bila sam na dosta vasih svirki, a cini mi se da je svaka takva :wub: ).

Ljubim vas! :wub:

Majke mi, i ja imam utisak da ste juce bili jaci nego ikad, svaka cast, samo napred!

Da, zaista super nastup.

One nove pesme su odlicne (mislim posebno na onu najavljenu kao "hit" u buducnosti), dakle, samo brzina i to je to :meshuggah:

Hvala ljudi na podrshci...naravno i sve konstruktivne kritike su i vishe nego dobrodoshle...

shto se nas tiche nastavljamo u istom ritmu takmichenje...

vidimo se u polufinalu...

Cestitamo!!!!

Sada mi je zao sto ne dodjoh, ali... Vidimo se u finalu u Bg-u. :da:

mali update u vezi snimanja albuma,moja gitara je snimljena,tako da sutra dusan pune elana krece sa snimanjem svojih deonica na gitari :rockdevil: ajmo sicpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :pivopije::muzicar:

A jebi ga, bedak je jer nisu mogli da snimaju svaki dan, pravili su velike pauze. Ma, u svakom slucaju, ovo leto ce proci sa 3-4 opasna domaca metal izdanja i to je do jajcine!

Nema veze koliko ga snimaju, vazno je da ce uskoro biti gotov. :da: A i bolje da sve rade tako, nego da brzaju, pa da ispadne ko zna kako (mada ni tad ne bi bilo mnogo losije :wub: ).

• Author

Da da da, devojka je u pravu. Tako je i radjeni, mora da bude do jaja, ne sme nishta odma, nego sve shto mozemo da uradimo da bude do jaja moramo da uradimo.

Snimanje je pochelo negde novembar/decembar 2006.,ako me pamcenje dobro sluzi...

Ono shto je bitno, da ce biti izdat ove godine makar padale sekire...

A kada ljudi chuju album znace i zashto nam je trebalo neshto duze da ga snimimo...:da:

Shicpe srecno snimanje, naravno jedva chekam da te obidjem na istom...:)

P.S. nema veze, zato je elokventan...

svaka vam jebena cast za podrsku u petak.. prvi redovi su vasi :pivopije:

• Author

Hvala, samo toliko dugo nismo svirali zajedno svi lepo, presretni smo bili, i za vas UVEK!

Nije to "podrska drugarima".

To je "svidja nam se vasa zika i nije nas sramota da to pokazemo".

Ja sam se tako pogubio koliko mi je bilo dobro...