Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 114.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I treba thrasherima malo skratiti setlistu.

• Чињенично стање је да су Чекићари изашли на бину као распаднути, са толико енергије таман да одраде концерт, а Sabaton је имао енергију, бес, контакт са публиком, одличну сет листу и предобру свирку.

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Meni su samo 2 pesme Bloodbound-a (Nosferatu i Metal Monster) bile jače od celih nastupa HammerFall-a i Sabatona zajedno.

comment_1225158

Treshold odvaljuje... ima malo epskiji osecaj od starih pesama, mislim na muziku, ne tekst, ali do jaja je... Sto se tice koncerta, da li misli neko da ce ostati karata do posle Nove? Sad nisam pri kinti i to ti je, a ocu da idem zestoko...

comment_1225255

Da, nazalost, moram vam reci da je broj karata limitiran na 1000.

Takodje i odredjen broj karata odlazi u neke ex-YU republike, gde je takodje velika zainteresovanost, pa bih svima preporucio da kartu nabave sto pre.

p.s. U BGu radimo BESPLATNU dostavu na kucnu adresu.

p.p.s. Za ljude van BGa, spisak distributera u ostalim gradovima se nalazi na nasem sajtu http://www.terranostra-promotions.com/

Pozdrav

comment_1230600

Jedno obavjestenje:na TerraNostra Forumu http://z11.invisionfree.com/terranostrapro...dex.php?act=idx

u subotu 11.11.2006.-e, bice organizovana nagradna igra od 12-15h, kada cemo podijeliti kartu za Evergrey 001 i jednu kartu za Hammerfall. Pravila su jednostavna: potencijalni dobitnik mora imati barem 10 postova na forumu i mora se prvi postaviti post na temu o nagradnoj igri od trenutka njenog otvaranja na bilo kojem od podforuma.

Dakle, samo tri sata raspona, teme za dve karte bice otvorene pojedinacno.

Srecno!

comment_1231978

After HAMMERFALL's participation in the kids' morning show "Lattjo Lajban" on national Swedish TV4 (Channel 4) Thursday morning (Nov. 9), a number of parents called in and e-mailed the TV station to complain about TV4's decision to air portions of the group's vampire-themed "Natural High" clip, which the parents felt was unsuitable for children.

evo linka za spot

http://www.youtube.com/watch?v=4JH0zc_DnN4

spot je :)

comment_1232666

Ideja je izandjala, kao da kopirash Rhapsody, a to je iz starta smeshno kao pomisao. Kamera u spotu me jebeno nervira, non stop se drma, zatim oni vampiri i cela ona kuca su tako jebeno ruzno uradjeni..i ne znam dal uopste nesto ono ima veze sa textom..nisam ga ni chitao..al svejedno, smeshno je jednostavno..Trying to be too metal.

comment_1232696

Naravno da spot ima veze sa tekstom, zato je i radjen tako sa vampirima.

Kamera je namerno drmana, to je radio kamerman u svim kadrovima koje je snimao, ali svim. Znam, bio sam tamo kad su ga snimali. ;)