Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 112.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I treba thrasherima malo skratiti setlistu.

• Чињенично стање је да су Чекићари изашли на бину као распаднути, са толико енергије таман да одраде концерт, а Sabaton је имао енергију, бес, контакт са публиком, одличну сет листу и предобру свирку.

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Meni su samo 2 pesme Bloodbound-a (Nosferatu i Metal Monster) bile jače od celih nastupa HammerFall-a i Sabatona zajedno.

comment_1233152

Pa, dobro, majku mu, valjda ja znam koju su pesmu pustali na snimanju spota i na sta je Kans otvarao usta? Bila je to 'Natural High'!

Evo vam i Morgan da potvrdi, ako neko hoce da ga pita, posto se on slabo krece ovuda.

Edited by RNA

comment_1233165

Nevezano za spot, meni je ovaj Threshold sasvim pristojan, cak i dobar album! Sto me iznenadilo, vecina moje ekipe pljuje po njemu, te ovakav, te onakav, te nema hitova... Prvih 5 pesama sve hit do hita, distorzija i produkcija bas kako treba, manje gay momenata nego na proslih par... bas definicija heavy metal albuma ako se ja pitam...

comment_1233174

Eeeejj...ne diraj mi "gej" momente :)...mada iskreno i meni se svidja, cini mi se kao da je "Natural Heights" mnogo teza od predhodnih njihovih radova...u neku ruku da kazem mracnija, uglavnom zbog blage, ali pozitivne promene Joacimovog vokala...nisam cuo ceo album ali ako je kao Natural onda moze i da mi se svidi...

comment_1236308

Ovaj Threshold uopste nije los!! :rockdevil:

Jeste da je u pitanju HammerFall ali je ovo za mene iznenadjenje. Mislio sam da su oni presli svoj limit kvalitetnih izdanja pre par albuma. :ph34r:

Narocito mi se svidja Cans-ov glas koji je nekako drugaciji nego pre.

comment_1238668

Slushah album i bez 'prateceg vokala'..i ostajem pri istom utisku..sasvim solidan album..7.5/10 ocena.

Najbolji deo je Carved In Stone/Reign Of The Hammer/Genocide! Odlichne pesme..s tim sto CISu malo smeta onaj predugi intro..al ajd..Reign of the Hammer je totalni Running Wild tribute! Od ostalih dobrih pesama, Threshold je podobra, Rebel Inside veoma zarazna..pa i Titan prolazi kao dosta solidna..Natural High mi se jebeno smuchila..kao i Fire Burns..

comment_1238740

Jeste Natural High previse catchy. Howling With The Pac je bash nekako netipicna HammerFall ali je zanimljiva.

Gore pomenuti intro jeste predugacak i taman kada sam pomislio da je instrumental krece Cans. Bolje da su se odlucili za jedno. Threshold stvar odlicna. Dark Wings, Dark Words, mi se takodje bash svidela, kao neka mracna non-typical-HF epic balada.

Ja bih mu dao 8-8,5/10.

comment_1238923

Preterujes! Ako je "Glory To The Brave" bio 10/10, a jeste, onda je "Legacy Of Kings" 9/10, "Crimson Thunder" 8,5/10... ovaj novi je losiji od sva 3 nabrojana! Znaci, u najboljem slucaju 8/10.

comment_1238994

Pogresno si shvatio koncepciju. Ovo nije niz koji treba slediti, vec su albumi koje sam naveo njihovi najbolji do sada i dao sam neke ocene (po mom neko mnjenju, naravno) koje bi trebalo da sluze za poredjenje.

Ista stvar sa novim Maidenima. Onaj album ni pod razno ne moze da dobije vise od 8, jer da bi dobio vise treba da bude bolji ili bar u rangu sa "The Number Of The Beast", "Powerslave" i "Somewhere In Time", a nije im ni blizu.