April 7, 200718 yr comment_1365838 evo,koje majice i dukserice njosim: Immortal-Sons of northern darkness Nattefrost-Satan Terrorist Gorgoroth-Ad majorem sathanas gloriam Dimmu-Puritanical Nokturnal Mortum-Valkyria Peccatum-Strangling from within Marduk-Nightwing Marduk-Infernal Eternal (nazalost,usled okolnosti morao sam da je vratim osobi koja mi je maju poklonila) Marduk-Fuck me Jesus Motorhead-Bastards Bathory-Blood on Ice
April 7, 200718 yr comment_1365889 Wow... kako izgleda? http://www.metal-observer.com/covers/cov956.jpg otprilike ovako,samo sto je u vrhu crvenim slovima logo bathgory-a,ai za je isti logo,ispod kog poise blood on ice,samo sto je izabeo...
April 23, 200718 yr comment_1380558 Ovako, ja imam: Nightwish-2 majice, i uglavnom obe nosim, ali povremeno, kad vozim biciklu ili trchim, ili po kuci Therion-nju sam ranije nosila, i ogromna mi je uvek bila, ali mi je draga, Rhapsody-nju mozda ponekad obuchem Korn-prestara majica, koju sam mozda 3,4 puta nosila u zivotu kad sam bila 7.razred Nirvana duks-nosil sam ga kad sam bila 8.razred, vise ga ne nosim, jer ne slusam vise Nirvanu a i podseca me na neke pozerkice zvane "Nirvanice" pa en bih da iskaljujem bes na jadnom duksu Prodigy-nju sam kupila kada sam bila 7. razred i mnogo mi se svidjala zbog jedne jedine pesme koju sam od njih cula, a zove se valjda(?) Baby's got the temper, ali nisam sigurna da li ej bash takav naziv Sve u svemu ne nosim te majice viose, osim obvako kao sto rekoh po kuci, ili kad idem da se vozim, ili do prodavnioce nesto da kupim, u stvari nikad ih nisam ni nosila na drugaciji nacin, tj. nikad u njima nisam izlazila u grad. I nemam nista protiv njih, ako ih ljudi kupuju zato sto vole grupu ciju majicu nose, a ne ako je kupe da bi postali metalci
April 29, 200718 yr comment_1386062 ej ljudi jel zna neko sta predstavljaju one narukvice sa bodljama u obliku piramida?? Znam da je ovo vise pitanje za "Outfit" ali je on zatvoren pa sam morao ovde. PS sto se majica tice, tu su Metallica 3-4 komada i 2 Nightwish (a u planu je Moonspell, kad budem pri parama).
April 30, 200718 yr comment_1386704 Ја сам набавио ову са мог аватара! si istampao u vrapcu,ili sl.? zanima me jer svakog kog poaznajem a da je majicu istampao u vrapcu,zali se,naime,moj ortak je istampao korpiklaani majicu koja otrpilike pokriva 30% majice,tj. mnogo mala slika u odnosu na celu majicu.
April 30, 200718 yr comment_1386742 E da.....uzeo sam na koncertu Maidena onu AMOLAD majicu....ali vrelicina M !!! Bas mi zanimljivo stoji....
April 30, 200718 yr comment_1387273 Ја сам набавио ову са мог аватара! Vidio sam jednog lika s tom majcom na koncertu Megadeth-a u junu 2005.godine i odusevio se!
April 30, 200718 yr comment_1387288 Ja cu napraviti The Black Dahlia Murder majicu... posto ovde naravno ne moze da se nabavi... a mrzi me da narucujem...
May 1, 200718 yr comment_1387671 Ja cu napraviti The Black Dahlia Murder majicu... posto ovde naravno ne moze da se nabavi... a mrzi me da narucujem... kako ces "napraviti"? reci mi da i ja uradim.
May 5, 200718 yr comment_1391839 Imam ali ih uglavnom više ne nosim..... ..... Kreator, In Flames, Metallica , Slayer, Pantera..... Jedino i dan danas nosim Testament majicu sa reklamom albuma ''Souls Of Black'', povremeno obučem i Kreator ''Endless Pain'' majicu. Ne znam, mislim da sam prevazišao taj stadijum... možda ću zvučati krajnje pozerski, ali radije oblačim moje La Costa bluze, nego li metal majice. U suštini čemu svrha izdvajanja i exponiranja, nije uopšte po meni bitno kako izgledaš, već šta slušaš i šta ti zapravo prija.
May 5, 200718 yr comment_1391842 Jedino i dan danas nosim Testament majicu sa reklamom albuma ''Souls Of Black'' Jedna od najljepsih majca koje sam vidio
May 6, 200718 yr comment_1392325 Maiden - Edward the great Priest - Killing Machine, Angel of Retrebution Motörhead - Hammered Slayer Eagle Slayer Live - Unholy Alliance Chapter II - sad ova poslednja turneja Helloween - World Tour Jan. 2006 Megadeth - Peace Sells Maiden - Trooper Running Wild - Under Jolly Roger Metallica - Master of Puppets ACDC ... +gomila izandjalih koje su se vremenom i pivskim stomakom omalile ...