Jump to content

Space Eater


RNA

Recommended Posts

Профи камере, добра режија, комотно би могаод а се искористи. једино што је већи део концерта био по дану, а ја не бих баш стављао дневни концерт пре 50-100 људи као званичан ДВД.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bilo je chak i 50 ljudi, meni izgledalo manje. Da ste svirali samo termin kasnije bilo bi fino... Svejedno, svirka je bila prva liga, svaka chast. :rockdevil:

Meni je mrak pao kad je pre pochetka nastupa benda sviran riff Bombs Away-a kako bi tonac video jel sve valja, a svi znamo kako je taj riff losh (sarkazam) xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па, требало је да свирамо термин касније, али јебига. Док смо лагано приводили крају, последње 3-4 песме, напунило се мало, па је било стотинак њљуди, можда и више. Битно је да су то углавном били људи који нас раније нису гледали, па смо проширили базу фанова.

Хех, требао си да дођеш на тонску пробу!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јесте, јер је цео наступ сниман са 3 камере, од чега 2 ТВ Паноније, од којих смо и добили снимак. Имали су мали студио у шатору на бедему изнад бине, ту им је била режија, тако да смо снимак добили одмах после наступа.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не, него фабрика још није завршила, имају још два издања на штампању. Кад они буду завршили, требаће недељу-две да ми добијемо дискове.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U medjuvremenu, tokom svirke, smo drug i ja raspravljali koju marku patika imate Karlo i ti (Bosko), pa smo dosli do zakljuchka da su jedne bile najk, a druge sam vec i zaboravio, te koje sam zaboriavio nosio si ti (Bosko), a do priche je doslo jer i mi vec duze vreme kanimo kupiti neke samo u NS-u nema pa se prenemazemo kad cemo u Bg na pazar.

 

@djozi: ma nece oni njih ispaliti, di ce na sebe da navlache choveka ko Boska, znash ti koliko njega ima :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebi ga, znaju, videli su slike, a drugi problem je sto mi ne znamo kako oni izgledaju, mozda su obojica kao Bofko :-D

 

Inace, za patike, toplo preporucujem, udobne, zimi tople, dobro podnose vodu, izdrzljive, i nadasve lepe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Нема сврхе. Ја сам своје једва нашао, последњи пар и то мој број. Напуниле су годину дана, али мислим да ће по први пут не знем колико времена саставити и још толико.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kada bi uspeli nekako da se povežete sa ovim dilejama iz PGP RTS-a ( za početak kao odskočnu dasku) mislim da bi bilo super.

Ako su mogli da objave album jebenom ''Kraljevskom Apartmanu'' ili bezličnom falš bendu poput ''Nightshift''.... Zašto vala ne bi onda mogli nastupima aktivnim, mladim, nadolazećim thrash metal snagama?

Nek' okrenu već jednom novi list u svojoj distribucijskoj ''povijesti''.

 

Da sam na vašem mestu napravio bih samo jednu pesmu na srpskom za sledeći album i to baš spot za tu ''domaću'' i komercijalniju od svih ostalih - pesmu ( efektan spot uz minimalno troškova - k'o Kreator nekada)....

Zašto?

Da bi što veći broj ljudi čuo za vas, kupili album, upoznali se sa radom benda - i na kraju zavoleli sam bend u celosti. Svirke postepeno sve posećenije.... i onda hobi postaje zanimanje, a ima li ičeg lepšeg od toga ?!?

Dulce Cum Utili - kažu matori Latini.

Čist marketinški trik....

Naravno, sve to ipak zvuči pomalo jednostavno...a u stvarnosti baš i nije tako.

Treba biti veoma aktivan, u svakom pogledu, dosađivati nadređenima, postepeno se povezati sa ''pravim'' ljudima...I onaj Rogošić nek' stavi prst na čelo - svršim mu u grlo!

 

Ali opet, koji sam pa ja kurac da bi nek'o uz'o u obzir moje mišljenje.... :udri:

 

 

Želim Vam od srca sve najbolje....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala ti na lepim zeljama, a i na misljenju, ali stvari stoje ovako: da bend poput nas koji peva na Engleskom pravi pesmu na Srpskom da bi se izvrtela 3-4 puta na TV-u je destruktivni kompromis(hocu da kazem da postoje i konstruktivni), odskocnu dasku smo dobili od 202-ojke i to nam je dovoljno za ovu zemlju, album nam je platio i izdaje "I Hate Records" iz Svedske, to je mala izdavacka kuca, ali je akcenat na onom "IZ SVEDSKE!!!", sto ce reci, zna se red, tacnije, oni su u nama videli proizvod koji je dobar i mogu da ga prodaju, ulozili u to lovu, a na nama je bilo da uradimo ono sto najbolje radimo, a to je da snimimo dobar album, sto smo i uradili, a ne da razmisljamo, koliko para treba za snimanje, koliko para za izdavanje isl. Jebi ga, ovde para nema, cak ni za te najosnovnije stvari. Na tome im veliko hvala, vecni problem Srbije ce biti to sto u njoj mora neko 2000 km daleko da prepoznaje kvalitet i ulaze u njega. Tako da mi pucamo na veliko, tj. na ceo svet pa dokle stignemo, tacnije, da se i u Americi, Japanu, Rusiji, Nemackoj, Brzilu proda po primerak(mozda i vise) albuma i to je to. Ponavljam, hvala na podrsci u svakom slucaju.

Edited by Rizzen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...