Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
comment_1200762

i bi ql u Cupriji.. ko bi rek'o da se i to moze u usnulom, ucmalom gradu.. steta samo sto ni ovo nije uspelo da ga probudi i stvori kriticniju masu, nego smo 'morali' malobrojni mi da tanzujemo uz zvuke Homocider, Machineries of Joy (Die Krupps & Nitzer Ebb) & No Shuffle, u obradama, i, po okoncanju, uz VNV NatioN icon_redface.gificon_da.gif Ej, VNV USRED Cuprije - to cudo nije vidjeno; nadam se samo da na sledece necemo morati da cekamo koliko smo na ovo..

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • 14 years later...
  • 6 months later...
comment_3102370

Voleo bih da imam da podelim neke lepe vesti, ali nazalost nemam. Vladimir Popovic Pop, nekadasnji clan benda i osnivac Black Planet Records je iznenada preminuo.

Ne znam i dalje sta je razlog, ali zeleo bih da mu odam malu pocast ovde. Upoznali smo se tamo jos 2010tih i uglavnom pricali i razmenjivali muziku. Vlada je imao dobro uho za underground i alternativne bendove. Ujedno je kao covek bio na mestu, blage naravi, posten. Ujedno je ulozio dosta truda da odrzi Nisku scenu sa svojom izdavackom kucom, ali je ujedno prihvatao i bendove iz ostatka regiona, pa i ostalih nasih gradova. 

Mislim da je bio jedan od retkih dobrih ljudi, koji je voleo muziku i time se bavio iz toga sto ga je to ispunjavalo i to se osecalo uzivo pogotovo sa ovim bendom.

Nikada necu zaboraviti koncert u Festu Figurative Theatre i Brigand, tako nesto se pamti na nasoj sceni kada se ispoljila luda energija i kada je mali preostali deo publike dobio jedan od najjacih koncerata koji nas underground imao da iznese u datom momentu. Ko je bio znace o cemu pricam.

Poslednjih godina smo se slabije culi, i manje razmenjivali muziku, jer tako ide zivot. Bili su skoro u Beogradu, i Vlada me je zvao, ali nazalost zbog raznih privatnih obaveza nisam otisao. Potajno se nadam da je i taj koncert bio vanserijski kao onaj u Festu.

Malo mi je zao sto se nismo videli tada i popricali, verujem da bi bio i dalje nasmejan i dobro raspolozen i pozitivno nabrijan posle koncerta kako cu ga i pamtiti.

Neka pociva u miru...