Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.1k
  • Views 187.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• LetTheMetalFlow
    LetTheMetalFlow

Занимљиво чути нешто овако од некога коме су последњи Дистракшн албуми одлични.   Ajoj a kad ti kažeš da je Overkill vrh , a glup ko kurac , onaj pevač ko da progutao šipku !! Destruction je klasa

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ajde onda sledi njihov primer i paljba.

• LetTheMetalFlow
    LetTheMetalFlow

Ma ok je sve to što si rekao , ti imaš svoj stav , kao i ja svoj , to smo utvrdili , ali nisi morao u prethodnom postu napisati da me moraju izbaciti sa ovog podforuma, a što se tiče thrash metala ,

comment_1238696

Njemački thrash gledam samo sa sigurne udaljenosti. Tako je bilo i na Tankardu, Kreatoru i Destructionu. :bigblue::bigblue::bigblue:

Pametno, pametno... Em se bolje cuje, em manje guranja, cupanja i udaranja, em manje znoja...

comment_1238745

Bez muke nema nauke. :da: Ukusi su razliciti, ali ne kapiram kako neko moze da na koncertu slusa omiljeni bend, thrash, koji tera na 'razbijanje', i da mirno posmatra...Ne mora se ici u sutku, alu da se sedi...big no-no

comment_1238751

Ko je pricao o sedenju? Ja sam na Tankardu razvalio vrat od mlacenja glavom (da ne kazem "headbengovanja"), na Azazelu me je ruka bolela od sviranja gitare u prazno... U thrash metalu nema mirovanja!

comment_1238801

Sigurnu udaljenost podrzavam, sedenje nikako i nikada!

Uostalom, sedenje na thrash metal koncertu je izraz vrhunskog nepostovanja prema bendu koji se na bini trudi da te pokrene.

Edited by RNA

comment_1239081

Sa opremom za Američki fudbal bi izgubilo draž :razz:

(bolje za hokej, ha. ha. ha.)

Na Tankardu sam shvatila da je, čak i sa mojih metar i žilet, veća verovatnoća da popijem lakat u glavu ako stojim nego ako uletim u šutku... i treća opcija je da se skloniš, naravno, ali ipak nisam u fazonu da thrash pratim sa drugog kraja sale...

comment_1239172

Ja sam na Tankardu nazalost bio vise van sutki jer sam se vece pre napio kao nikad u zivotu, i osecao sam se nikad gore, ali ipak nisam mogao da odolim da ne dam svoj udeo u krljanju laktovima i djonovima na Chemical Invasion, Empty Tankard, Morning After, Need Money For Beer...

U principu mi je bezveze da dodjem na dobru thrash svirku a ne idem u sutke, to je kao da odes u bioskop bez kokica :)

comment_1239178

Eh sad....:)

Fora sa sutkama je kad gledas druge kako se mlate izgleda strashno, ali kad uletis ne vidis to i sve je vec bolje, bar meni. Spolja izgleda klanica,sto mozda i jeste, ali unutra je nekako manje brutal :)

comment_1239307

E da i ja sam primetio tu jako cudnu stvar, sutka spolja izgleda ko boj na Kosovu, al kad uletis nije bas neki violence...

Zanimljiv fenomen... :)

zavisi kako

da ko ja nisi izlazio iz sutke na tankardu ne bi ti bilo svejedno :):):):)