Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.1k
  • Views 187.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• LetTheMetalFlow
    LetTheMetalFlow

Занимљиво чути нешто овако од некога коме су последњи Дистракшн албуми одлични.   Ajoj a kad ti kažeš da je Overkill vrh , a glup ko kurac , onaj pevač ko da progutao šipku !! Destruction je klasa

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ajde onda sledi njihov primer i paljba.

• LetTheMetalFlow
    LetTheMetalFlow

Ma ok je sve to što si rekao , ti imaš svoj stav , kao i ja svoj , to smo utvrdili , ali nisi morao u prethodnom postu napisati da me moraju izbaciti sa ovog podforuma, a što se tiče thrash metala ,

comment_2269154

Evo odslusah album i mogu reci da nije ostavio veliki impact na mene kakav sam ocekivao da ce biti. Rekao bih da mi je za sada najvise legla pesma "Feigned Death Throes". A nju sam vec cuo jos sa one kompilacije... To je moj prvi utisak. I konacno znam kako se pravilno izgovara Knarrenheinz, hah. No, vrtece se jos!! To je sigurno. :muzicar: Ironbound ostaje album 2010-te, da.

comment_2269269

Za sada odlican album,bas mi je lepo legao,sudeci po ovih 6 pesama koje sam trenutno preslusao mogu reci da mi se jako svidja to sto nije kopija predhodnih nego su ubacili dosta novih momenata i samim tim je jako jako zanimljiv za slusanje,nemaju problema sa inspiracijom,ali bice vremena za komentarisanje kad preslusam ceo par puta... :red:

Edited by BruceBruce

comment_2269748

Sve se uklopilo posle 3 slusanja, ali naslovna numera nikako ne moze kao i the art of killing poetry. `Posvadjane` su sa ostatkom albuma u svakom smislu.

Favoriti po melodiji : hellfire, knarrenheinz :rockdevil: , po tekstu: nothing counts more than blood :pivopije:

Edited by ^TK^

comment_2270847

добар је албум. скроз фино остварење. јбг, ко је очекивао да Содом направи нови Agent Orange после свега што им се издешавало, тај мора да је луд. фаворити: Through Toxic Veins, God Bless You, Hellfire, Nothing Counts More Than Blood...

• 2 weeks later...
comment_2277773

German thrash metal veterans SODOM have announced the addition of drummer Markus "Makka" Freiwald to the group's ranks.

Freiwald previously played for the German bands DESPAIR and FLAMING ANGER and was involved with the VOODOOCULT project. In addition, he played percussion as a session musician on the MOONSPELL album "Irreligious" and is featured on the 1996 LP "Triarchy Of The Lost Lovers" by Greek extreme metallers ROTTING CHRIST.

A photo of SODOM's new lineup can be found below.

sodom2011.jpg

Fina mu biografija.