Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 116.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1 month later...
comment_1744498
Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis.

Je l' moze Nestle instead? :D

E alal ti vera. Može Nestle naravno, hoceš CRUNCH ili onog Zeka Peku? :mrgreen:

Заправо, не пише ништа, али се бенд тако зове. На том "логу" нема никаквих слова, само брљотине.

Not quite. Pažljivim pregledanjem uveličane verzije ove "brljotine" mislim da se mogu uočiti simboli koji podsećaju na slova ali debelo obogaćeni raznovrsnim umetničkim detaljima kao što su penis, vagina, obnažene ženske grudi, ljudske fekalije, odsečeni delovi tela, sekire, satare i sl. Kako god, ovi likovi su zajebali i naj tru(lije) black metalce sa svojim "brate-šta-ovde-piše" logoima.

A svaki put kad vidim ovaj strava logo pomislim na Aladina i njegovu začaranu lampu:

Sabre_logo.jpg

comment_1745273

opeth je ono dosta unkul jer slovo O je totalno uradjeno kitnjasto sa nekim lepriticem i cvetovima dok ostala slova pogotuvu h izgleda ko da ga je sklepap neki priucheni kovach koga su nashli pod santom leda i oziveli ga

Edited by Rle

comment_1746331

Ima mnogo strava logoa ali Opeth-ov je najlepši baš zato što kombinuje više elemenata u jedno. U isto vreme je i mističan, i mračan, i elegantan, i razumljiv plus što poseduje tu umetničku crtu i "golu" estetiku, e sad ako to neko ne može da vidi onda šta da mu ja radim. A kad smo već kod tih ličnih zapažanja, meni je uvek slovo "t" ličilo na nogu sa podignutim stopalom. ;)

I logično je da bend koji pravi najgenijalniju muziku ima i najlepši logo koji će da ga predstavlja.

Edited by White Man

comment_1746630
Ima mnogo strava logoa ali Opeth-ov je najlepši baš zato što kombinuje više elemenata u jedno. U isto vreme je i mističan, i mračan, i elegantan, i razumljiv plus što poseduje tu umetničku crtu i "golu" estetiku, e sad ako to neko ne može da vidi onda šta da mu ja radim. A kad smo već kod tih ličnih zapažanja, meni je uvek slovo "t" ličilo na nogu sa podignutim stopalom. ;)

I logično je da bend koji pravi najgenijalniju muziku ima i najlepši logo koji će da ga predstavlja.

lepo si ovo rekao... :rockdevil: