December 7, 201014 yr comment_2276861 ^nema sta jednostavan logo,ne-jednostavna muzika Ovo je tema za najbolji metal logo,ako volis meshugu to je ok ali ovaj logo stvarno nema veze sa vezom,mislim kao da je obicnim fontom iskucano u word-u.
February 14, 201114 yr comment_2305487 meni je taj evildead logo uvek bio losh. mozda bi mogao da prodje kao grb nekog fudbalskog kluba.
February 16, 201114 yr comment_2306601 Treba otvoriti poll ''da li treba jaroslavu da zabranimo da postuje na najbolji metal logo i najbolji album cover'' Ovo je ochaj, kao da je logo onih tenkica za segu, a ni evil dead nije nishta bolji. Edited February 16, 201114 yr by Oak
February 16, 201114 yr comment_2306606 Ima nesto u tim smesnim jeftinim logoima sto mi je simpaticno, ne ocekujes ozbiljnu muziku vec zezanje, oseca se duh osamdesetih i ranih devedestih. Bas je kul po meni.
February 16, 201114 yr comment_2306619 Treba otvoriti poll ''da li treba jaroslavu da zabranimo da postuje na najbolji metal logo i najbolji album cover'' Ovo je ochaj, kao da je logo onih tenkica za segu, a ni evil dead nije nishta bolji. kada kaci sve same one krs treserske socijalne omote i logo-e...ako mi se svidja muzika,sigurno je i omot dobar...