Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 109
  • Views 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• inace, jako sam razocaran tim apdejtom bg-a trebalo je da uzmu BGT projekat koji je spojio obe igre tako sto je prebacio ceo BG1 u BG2 endzin, prakticno u sam BG2:ToB (sto su ovi kao profi likovi tak

• Prvi deo je dosta losiji od drugog, dvojku smatraju klasikom a ne keca. Jbg, old skul igrice su se citale, uzmi samo, po meni, najbolju igru svih vremena Planescape Torment.. vecina ljudi se smori u p

• Lol, ako imas toliko problema sa anticipacijom reakcija likova i citanjem, nisam siguran koliko razumes ceo taj trip i logiku Baldura Jbg, nije svaka igra za svakoga, ako ti ne lezi ne znaci da nije

comment_1054774

Ah, Baldurs Gate naj genijalnija igra svih vremena presao sam je mnogo puta, imam prvi i drugi deo i nastavak za prvi tales of swoard coast kao i za drugi trone of ball, ali me zivo zanima da li ima neko ko ima Dark Alliance posto to nikako ne mogu da nabavim i da li uopste postoji za racunar, jer ja sam to samo video za PS.

• Author
comment_1055150

ja sam presao sa 4 lika i nije bilo tesko.

problem sa jednim likom jeste posle 18. levela kada prestajes "stvarno" da napredujes, a neprijatelji su jaci i jaci. Jos ti dobijas HP-a i smanjuje ti se THAC0 ali.........

comment_1055198
Dark Alliance je za PS2. igra je obicni hack&slash i nema nikakve veze sa baldur's gateom, ali je zanimljivo igrati u multiplayu.

E jebiga.

comment_1055225

Telcontare jel' tutu bese onaj mod koji dize rezoluciju ili tako nesto? Mozda bih mogao da ga probam

btw, stvarno ne znam kako ljudi uspevaju da predju igru vodeci samo jednog lika (tj. sebe) icon_confused.gif

Nemam pojma ali cu da pokusam. Ima neki savetnik KLIK. Dovoljno je detaljan.

Edited by ResurrectioN

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
comment_1204874

Vadim temu iz naftalina ali me interesuje da li si uspeo?

Presao sam BG II bez ikakvih teskoca (nista ne prezivljava Contingency sa 3 Horrid Witlinga ili Lower Reisitancex3+Greater malison+Finger of Death).

Trenutno se smaram sa Throne of Bhaal gde sam vec ubio 3 Bhaalspawna i ocistio ceo Watchers Keep osim prokletog Demogorgona koji je bas pretezak za ubiti (ne mozes da mu bacis Lower reisistance).

Throne of Bhaal je dosta veci izazov za preci sa jednim likom ali guram. biggrin.gif

Inace sam 50. nivo.

Edited by ResurrectioN

• 5 years later...
comment_2503461

OMFG VREME JE ZA CAPS LOCK I RILJANJE KITOM PO TASTATURIIIIIIAIIIIIAAAAAAAAAAAAA111!!!!1

Ozbiljno, ne mogu da verujem koja slucajnost, bas nesto zadnjih mesec dana igram BG2 ponovo i podsecam se koliko je odlicna igra... Iz nekog bizarnog razloga ne mogu da je nateram da ide glatko, secka ko nenormalno iako bi po specifikacijama trebalo da mogu da igram sa svim na maksimumu bez ikakvih problema :lol:

• 5 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.