April 1, 200520 yr comment_755371 taj decko iz always spota je inace glumac... Da, bili su kosijaneri... to je bilo do jaja vreme. Sada je malo fancy.. novo doba... godine dosle... mora se. Jbg
April 16, 200520 yr comment_766306 Samo da napomenem: Drugi disk Box seta ne preporucujem nikome, toliko je sranje da je to strasno (sa par pesama izuzetaka), pogotovo "We rule the night", ta pesma je ok sa HammerFall ili neki takav bend, ali kad Jon krene da vristi uz muzicku pratnju koja zaista lici na HammerFall to je prosto . Dobre su jedino: Rich man living in a poor man's house, Outlaws of Love, Good guys don't always wear white i mozda jos neka.
April 17, 200520 yr comment_766577 hmmm meni je bas okay ta We rule the night.. Bas je onaj smek 80-ih... sirov zvuk ja ni ne znam koji je koji disk, sve sam snimio na 1 DVD a na kompu pici mp3.. tako da...
May 6, 200520 yr comment_785173 khmmm...ovako nekako... konacno sam nabacio koncert sa wembley-a...neke 95'... na momente je stvarno cudo...
May 6, 200520 yr comment_785636 Live from London Super je taj cert... vidis koliko je ljudi? Za tri veceri uzastopce po 80 hiljada sold out
May 6, 200520 yr comment_785979 Live from London Super je taj cert... vidis koliko je ljudi? Za tri veceri uzastopce po 80 hiljada sold out jebote... sad serem...ali moram... ja u principu nesto i ne varim njihove albume...osim mozda jednog... deonica "always"-a na prelazu druge stofe(ono...when he holds you bla bla bla...)...je jedan od najintenzivnijih momenata na nekom koncertu ikad...po meni naravno... feel free to call me silly... Edited May 6, 200520 yr by darijus
May 7, 200520 yr comment_786829 jebote... sad serem...ali moram... ja u principu nesto i ne varim njihove albume...osim mozda jednog... deonica "always"-a na prelazu druge stofe(ono...when he holds you bla bla bla...)...je jedan od najintenzivnijih momenata na nekom koncertu ikad...po meni naravno... feel free to call me silly... Sta, varis samo These Days? Ne kapiram bas za tu deonicu... mislis solaza? Nenadjebiva je deonica iz Dry County Solaza od 2 minuta...
May 8, 200520 yr comment_787741 Sta reci sto se ne zna ali po meni najbolji album je prvi tj. Bon Jovi iz '84 pa Keep the Faith iz '92 i to je otprilike to, nema tu sta da se kaze grupa je inace prodala do sada oko 9,5 miliona ploca sto je svrstava ni medju prvih 100 rock sastava ali bi Richie Sambora mogao da se svrsta u dobre gitariste ali ne i posebne svoga vremena cuvek svira kratko i tacno sto je veoma dobro, toliko.
May 8, 200520 yr comment_788593 Demonizer... da se nisi malo preracunao? Prodato je preko 100 miliona ploca... a ne ispod 10... Pa samo Slippery when wet 1986. se prodao u preko 16 miliona.. @Veronika: sta slusas?
May 21, 200520 yr comment_804137 Pitamse ...da li ce oni ikada doci kod nas?Ima li traga slichnom TRACHU?eh?
May 25, 200520 yr comment_807278 ili decenija salim se.. bice, mora - ima nade, nisu oni gotovi! pa covjece, ide novi album, treba napuniti kasu! kazu, novi album ce biti neko rokanje.. samo da ne bude nesto tipa `open all night`.
May 26, 200520 yr comment_808669 konachno sam uzela njihovu mp3-ku i nije mi sve rastureno ko zna gde po diskovima (koji su uzred, u zemlju propali)...konachno mogu o5 da slusham moju favourite-Always...
May 26, 200520 yr comment_808675 konachno sam uzela njihovu mp3-ku i nije mi sve rastureno ko zna gde po diskovima (koji su uzred, u zemlju propali)...konachno mogu o5 da slusham moju favourite-Always... ja volim onu unplugged verziju s MTV-ja - ako se sjecate kad je Jon pravio zajebanciju na racun princ carlsa?
May 26, 200520 yr comment_808772 Без увреде, али мени Џон делује помало безлично, као да све што ради ради без страсти. Слушала сам га када сам била мала. Једно је сигурно: далеко је он од најбољег ми певача, али мелодије су му заразне.
May 27, 200520 yr comment_809431 Без увреде, али мени Џон делује помало безлично, као да све што ради ради без страсти. Слушала сам га када сам била мала. Једно је сигурно: далеко је он од најбољег ми певача, али мелодије су му заразне. LOL pa ko ovde govori o Jon-u? Izgleda svi zaboravljaju da je to bend a ne one man stand.. Nisu sve njegove melodije, etc.
May 27, 200520 yr comment_809585 To je kao neki intervju sa njima i nekim dzukcem-lutkom i ako on nesto kenja,i peva sa njima you give poo a bad name....mnogo smesna parodija na njihovu pesmu.....Skinuo sa nekog Tv-a na kablovskoj na komp!
May 28, 200520 yr comment_809949 salim se.. bice, mora - ima nade, nisu oni gotovi! pa covjece, ide novi album, treba napuniti kasu! kazu, novi album ce biti neko rokanje.. samo da ne bude nesto tipa `open all night`. To sam i ja cula...samo da ne bude neko "Everyday" rokanje.
May 28, 200520 yr comment_810468 pa da.. ali jebi ga, nemaju ni oni vise 25, nego preko 40.... nije im vise do rokanja..
May 31, 200520 yr comment_813278 ova michelle opasna neki dan vidjoh na rasprodaji u virginu BJ ono govno `this left` i ne kupih. kao, ima i fora da igras poker s clanovima benda. sta jos nece izmisliti...............