Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1983233

LOL, pola ljudi sto postuje ovde je dobilo 10o dnevni ban. A i mene nece biti ovde 7 dana, tako da ovo mesto ce neko vreme bash biti pusto.

-edit- ustvari nije tolko strasno neki clanovi su valjda i manje kaznjeni ili uopshte nisu.

Edited by Lunar

• Replies 1k
  • Views 93.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 3 weeks later...
comment_2001258

Jel' gledao neko ovo: http://mediaportal.ru/concerts/156140-once...-of-mayhem.html

Dokumentarac iz prosle godine, govori o Mayhem-u i to iz one prve faze, dakle nema mnogo kenjanja o ubistvu, nego je bazirano na sam nastanak svega toga. U filmu uglavnom govore Necrobutcher, Manheim, lik iz Cadaver-a i Messiah. Zanimljivo sto su njega nasli, lik je opicen totalno i uopste ga nisam tako zamisljao fizicki! :) A ovaj Manheim mi je takodje oduvek vazio za kul lika i svidja mi se kakav pogled na stvari on ima.

Tu su i Nocturno Culto, Tchort i jos neka ekipica, sve u svemu - simpaticno je ispalo.

E, da, i vrh je kad Necrobutcher prica nesto o Euro-vom politickom angazovanju i koristi Albaniju kao sinonim za najrazjebaniju drzavu na svetu. :) :) :)

comment_2001267
Jel' gledao neko ovo: http://mediaportal.ru/concerts/156140-once...-of-mayhem.html

Dokumentarac iz prosle godine, govori o Mayhem-u i to iz one prve faze, dakle nema mnogo kenjanja o ubistvu, nego je bazirano na sam nastanak svega toga. U filmu uglavnom govore Necrobutcher, Manheim, lik iz Cadaver-a i Messiah. Zanimljivo sto su njega nasli, lik je opicen totalno i uopste ga nisam tako zamisljao fizicki! :) A ovaj Manheim mi je takodje oduvek vazio za kul lika i svidja mi se kakav pogled na stvari on ima.

Tu su i Nocturno Culto, Tchort i jos neka ekipica, sve u svemu - simpaticno je ispalo.

E, da, i vrh je kad Necrobutcher prica nesto o Euro-vom politickom angazovanju i koristi Albaniju kao sinonim za najrazjebaniju drzavu na svetu. :):):)

jedan od boljih,sto mu i nije narocito tesko bilo.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.