Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 701k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

Kafana>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>splav Juzni vetar ±∞ Zakleti roker i metalac= zutokljunac do 15 leta, ako se od 15 i dalje deklarise-sab

• Intelektualna elita tog vremena je mogla da bude samo istochno orijentisana jer je pochivala na uchenjima Karla Marksa. I da, svi tvoji idoli su tada okarakterisani kao takvi – kicherica/nizha forma u

comment_1305547

E mnogo su gotivni ti tripovi sa sponzorima, nije mi jasno zašto toga nema u HM svetu, ja bih se recimo, sponzorisao kod Doro ili tako neke bakute, da mi ona određuje šta ću i gde ću da sviram i kol'ko ću piva da popijem i keša da zaradim... Ne bih imao ništa protiv, really... :)

comment_1306365
Ali zubi su najjachi,kao sto je neko vec spomenuo.

znaci zubi su joj ko raspored casova, a boje ko ustajala barustina...

OK...Na poklon dobijas tigraste gace i pravac u striptiz bar...Moze?

u bre al si se razdelila ko deda mraz....

ocu ja jedan komplet gedora i kazan za rakiju....sa sve kacom....

comment_1306584

E mnogo su gotivni ti tripovi sa sponzorima, nije mi jasno zašto toga nema u HM svetu, ja bih se recimo, sponzorisao kod Doro ili tako neke bakute, da mi ona određuje šta ću i gde ću da sviram i kol'ko ću piva da popijem i keša da zaradim... Ne bih imao ništa protiv, really... :)

Ma, bice..polako :)

• Author
comment_1310104

Прво, ко има нешто против Тине, та(ј) је пичка! Ја иначе не користи таке изразе, али ок...

Друго, ја сам се у последње време преоијентирао на ове старе народњајке, 107.7 Мегасрца је фреквенција неког такввог радија у Нишу... Значи, Шабан је цар, песме као Дођи да остаримо заједно, Два галеба бела, то, у душу, у емоцију погађа. А пре свега моја омиљена песма је од Кемала Маловчића, она Где си сада лептирице моја, то је врх врхова и ја мрзим себе кад то слушам, ал' ето.. Наравно, нови народњаци су Sекстра квалитетни, јер, је ли везе немају ни са српском а понављам ни са турском музиком...

Даље Пера Стокановић је цар! Добар направио албум Синану, сад прави нови Тини... То ће једва да се дочека...

И знам да су раније неки изразили жељу да чују Индирину песму која се , сазнао сам , зове Преко преко... Значи Одушевљен сам, био пар дана, можда и мање, самом идејом да направе нешто такво, Du Hast у основи песме ... Песма је из 2002. а ево вам линк:

Индира Радић - Преко Преко ( Rammstein Cover )

Пишите утиске, кажите "хвала" и тако ...

Edited by Alvaro Recoba

comment_1310365

Hvalim te boze pa si se i ti vratio.Napravise od nase drage teme neku vrstu pricaonice.Sve offtopic do offtopica.

Sto sam nasao na www.cafe.co.yu album Dzenana i njegovog benda i to uzivo (mislim drugacije i ne moze).160 mb do jaja stvari.

comment_1317090

Само да кажем да сам (након вишенедељне потраге у којој је учествовало неколико десетина трафика и колпортера!) постао поносити власник дуплог ЦД-а Томе Здравковића!!! :wub::wub::wub:

Сви могу да га дувају, Тома је цар!