Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 347
  • Views 47.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1571650

Interesantni aranžmani, niko joj u toj jadnoj domaćoj i tzv. pop muzici nije sličan. Međutim, meni se ne dopada njen glas. Nije reč o tome što je nežan, nego što je tehnički nesiguran. Intonacija joj je sumnjiva. Ponekad, upadljivo pogrešna. Doduše, uz pratnju prilično heterogenog ansambla, nije čudno niti nemoguće, ali ipak - to je nešto osnovno, na čemu počiva sve ostalo, itd.

Sve u svemu, dopada mi se njena pojava, i dopadaju pesme. Glas? Hm.

comment_1574081
Interesantni aranžmani, niko joj u toj jadnoj domaćoj i tzv. pop muzici nije sličan. Međutim, meni se ne dopada njen glas. Nije reč o tome što je nežan, nego što je tehnički nesiguran. Intonacija joj je sumnjiva. Ponekad, upadljivo pogrešna. Doduše, uz pratnju prilično heterogenog ansambla, nije čudno niti nemoguće, ali ipak - to je nešto osnovno, na čemu počiva sve ostalo, itd.

Sve u svemu, dopada mi se njena pojava, i dopadaju pesme. Glas? Hm.

Jel to ona sto dok peva imas utisak da kuka i jadikuje??

comment_1582890

Aaaaaaaa, opet o Beoviziji. Pa kad smo kod toga, siguran sam da je po gasovima publike pobedila Ivana, 100% i da je ona trebalo da nas predstavlja ali kao sto je Marija i sama rekla juce na mitingu srs-a (da ne poverujem kad sam video na tv-u) :"Ovi ljudi su mi nesto obecali i to su i ispunili". Hahaha, pa ne mora tako javno to da govori, da se osecamo jos gluplje sto smo uopste slali sms-ove kada su ljudi obecali. E, a nisam znao da oni tu odlucuju? Ovo je luda kuca. :):mad::confused::udri::srbija:

comment_1590172
Ivanin gitarista, Ivan inače radi kao producent u svom studiu Draft na Novom Beogradu, i kod njega je Sextasy snimao album, a mi (Fatality) svoj promo, mada je za taj naš promo dosta loša produkcija, jer sam ja tako hteo, da bi ličilo na osamdesete... :D

A kad si vec povezan sa njenima iz benda, ima li ona decka, sta kazu?

• 1 month later...
  • 1 month later...
comment_1668188

Sojka bre, kako jedno te isto? Pa bas je suprotno sa njom. Svetlo koje trazim i Lazarica su potpuno dtugacije pesme. Onda Bomba, sasvim novo. Da ne govorim o kontrastima na primer pesme Ne pitaj me i Nista nije onako kako izgleda. Jesi li cula Pomoli se? Totalni rok! A onda Korak do tebe, siroka sinfo balada. Ti si garant nesto pomesala. Aj uzdravlje! :pivopije:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 7 months later...
  • 3 months later...