Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 111
  • Views 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nemoj zajebavati, nisam znao za ovo.

ja sam cuo,ali dok neko od clanova benda to ne potvrdi,smatracu to samo za glasine.

I ja sam cuo...al' mi se cini da je vise od obicnih glasina (?) :ph34r:

• Author
To shto su se mozhda rasformirali ne mora da znachi da su to uradili zato shto ih sad boli privatni organ za blek...

jesam li ja to mozda rekao?ne,nisam.to se odnosilo na bendove koji su promenili stil,a bili su navedeni u listi.

jbg,cak i ako su se ljudi rasformirali....cekamo reunion svirku :rockdevil:

• 3 weeks later...

blek metal u srbiji je totalna glupost. Za svirku triumfall-a i svg-a je bilo 50-ak ljudi jer su okoreli blekeri ishli da slave svetog nikolu :P:D

blek metal u srbiji je totalna glupost. Za svirku triumfall-a i svg-a je bilo 50-ak ljudi jer su okoreli blekeri ishli da slave svetog nikolu :P:D

BM Scena????? Zao mi je , ali mislim da se to nece dogoditi...

Nije to u prirodi Srpskog Blek Metalca... :rockdevil::pivopije:

E. dok je takvih ljudi nikada necjemo imati ni metal scenu, a kamoli bm scenu.Srpska bm scena POSTOJI, dok je bendova koji ga sviraju i ljudi koji to podrzhavaju!!!!

Mi necemo imati scenu sve dok neki ljudi koji predvode istu ne shvate da je monopol vise od drustvene igre i da je to LOSHE! :udri:

Mi necemo imati scenu sve dok neki ljudi koji predvode istu ne shvate da je monopol vise od drustvene igre i da je to LOSHE! :udri:

Mislim da se monopolisti ne bi slozili sa tobom. :rolleyes:

I dokle god je tako,znam da sam ne pravom putu.Monopolizam u blek metalu...I SPIT ON THEM!

Ja navijam za bend Demrak,za koji ce tek da se cuje....i to vrlo glasno...

@ Margaritha-You have plenty to spit on.

Bilo kako bilo,s obzirom na to da sam cuo nesto muzike Demraka,mogu vam svima reci da ce to biti nesto...izvanredno. :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Polako,Ahrimane,polako,oni su bend u povoju,tek trerba da imaju prvu svirku,koliko ja znam,a veruj mi,zeleces da budes tamo.

U Bg-u ili? Opushteno,brate, samo pitam...

tacno tako

@ Ahriman-Jeste u bg-u.Ne brini buraze,opusten sam,istripovao si se :wink2:

@ Lazzar-Hvala.

E. dok je takvih ljudi nikada necjemo imati ni metal scenu, a kamoli bm scenu.Srpska bm scena POSTOJI, dok je bendova koji ga sviraju i ljudi koji to podrzhavaju!!!!

Jao prijatelju da znas kroz sta je "scena" prolazila od 90.- ih, i kakvih utopijskih prica sam se naslusao svih tih godina, prvi bi ti motkom dotukao pola aktivnih bendova starije garde.... :twisted:

Jao prijatelju da znas kroz sta je "scena" prolazila od 90.- ih, i kakvih utopijskih prica sam se naslusao svih tih godina, prvi bi ti motkom dotukao pola aktivnih bendova starije garde.... :twisted:

Mozhda, ali ja znam dosta ljudi koji vole i zhive za to shto rade, vole metal, vole muziku, a te "izbeglice" ko jebe...

I spit on every kind of monopolism. :puke:

Nemoj tako...moj plan je da budem monopolista :)

Mozhda, ali ja znam dosta ljudi koji vole i zhive za to shto rade, vole metal, vole muziku, a te "izbeglice" ko jebe...

Slazem se za "izbeglice", samo sto bi to trebalo sto pre resiti...