Jump to content

Derbi Utakmice


Frankenchrist

Recommended Posts

Срећом имамо сјајне младе генерације, након шпанског дебакла (ако Бог да само на ИО да се пласирају) отерати Моку, довести Ђорђевића и онда лепо пиутати сваког играча појединачно - ош, неш... Ко неће не мора никад више, отерати говна, довести младе и ћао. Стојаковићу одузети пасош и прогласити га за Хрвата. Марш у ПМ. Кад се сетим Дивца, никад му се не можемо одужити, од гажења усташке заставе у Аргентини наовамо... А на месту председника КСС седи нека завраћена циганска курчина - Капичић, син УДБАша.

 

-----------------------------

Мостар (17 мегабајта) :):)

Edited by Axeanosilas

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

није проблем у индивидуалном квалитету млађаних нараштаја. проблем је што су сада то накурчени клинци где свако игра за себе, свако би да буде Сале Ђорђевић, свако би да да тројку у последњој секунди. квалитет су до 20-е а онда оду у неки полу-клуб у иностранству, шчепи их нека естрадна певајка и тако скончају године тренирања.

није проблем ни тренер, еве, Жељко је по мени куртон на бајсу али су момци толико били квалитетни да су се сами 'водили'. њима нико није требао.

што кажеш, можда би Сале ауторитетом извадио ситуацију. међутим, питање је да ли је он довољно луд да седне за кормило и потенцијално укаља блиставу каријеру.

Share this post


Link to post
Share on other sites

За најуспешнијег тренера у Европи и једног од најуспешнијих у свету се не може рећи да је "куртон на бајсу" и уопште не разумем како ти је само пало на памет нешто тако.

Share this post


Link to post
Share on other sites

врло једноставно. са екипом која је захтевала неки рад - није урадио ништа.

не зна како да се постави као ауторитет. да не причам о томе да је на послетку кукао и упирао прстом без везе у правцима које је сам требао да мења/организује/среди. оне конференције за штампу су нешто најбедније што је постојало у нашем баскету. да ти знаш да се неко у тиму курчи и да то утиче на свеукупни морал а да после тога тог истог човека ставиш у петорку... на шта то личи јеботе. све, све, али да се ПОСЛЕ СВЕГА кука пред камерама, као девојчица... да се пребацује лопта... мој риспект се не добија тако, не знам која су твоја мерила.

сео је на чело репрезентације када нико није хтео. нико није хтео из разлога што су неке ствари већ биле постављене и тако постављене ствари нико није смео да пипа. Жељко је ту упао у фазону, а ови су клинци, сад ћу ја буразерски да дођем до резултата на фору и сви срећни. свако може да буде јебач кад су око тебе пичке загореле. када пичке тврде пазар, онда требаш да знаш и да шамараш и да мазиш. Жељко то не уме, Жељко зато није никакав играч/управљач/манипулатор. он се човек китио златом када је имао ИГРАЧЕ око себе.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Жељко није једини тренер у Европи који ради у богатим клубовима, нема само он милионе евра за довођење играча које пожели и нису само његови играчи добри и послушни, али човек ипак осваја Евролигу. По именима је ЦСКА јачи од Панатинаикоса, па су изгубили у финалу Евролиге, Олимпијакос је довео брдо играча ове године, а нису успели да освоје првенство, већ је то урадио Обрадовићев клуб. Тачно је да је одувек имао играче који су решавали утакмице у последњим секундама утакмице и да је освајао златне медаље само када је владала добра атмосфера, али реци ми ко је успео да уради нешто са лошом екипом? Није ни Пешић са кретенима узео СП, већ са играчима који су се борили. Радмановића је отерао на трибине, а вероватно би исто урадио и Жељко да је имао некога бољег на клупи. Репрезентација у којој Радмановић МОРА бити у првој петорци јер нема никог другог је лоша и ту не би помогао ни Фил Џексон.

Share this post


Link to post
Share on other sites

слажем се у потпуности. мислим да добар тренер треба да тера на трибине чешће. ако се сећаш ситуације, Пешић је исто затекао куртонско стање, али са далеко квалитетнијом екипом. начин на који смо са Пешићем освојили је тако климав да се осећало да сумрак нашег баскета долази неминовно. мислим да се Шићпе повукао врло искусно у тренутку када је нешто случајно направио и када је видео каква је ситуација у Савезу.

хевинг дет сед, мени је Жељко гадан из разлога што је све било кул док је било кул. када је ситуација била мање кул, није правио резове него је играо како други свирају. када је било логично да се нагузи Жељко због неуспеха - он је показивао прстом на проблеме које је сам требао да отклони. зато ми је љига, зато је куртон на бајсу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prva „dobrodošlica“ organizovanoj grupi navijača iz Splita priređena je kod Jaza gde je pedesetak „delija“ zasulo kamenicama autobuse „torcide“ posle čega je nastala opšta tuča koju je prekinuo policajac iz obezbeđenja navijačkog konvoja zapucavši iz pištolja u vazduh. Kolonu od četiri autobusa i jednog kombija sa članovima „torcide“ novi susret sa „delijama“ čekao je u centru Budve gde je desetak mladića u crveno-beloj opremi bacilo kišu kamenja na vozila.

 

Kolona se, međutim, ovog puta nije zaustavljala, pa nije bilo i direktnog obračuna. Hrvatski konvoj slična „dobrodošlica“ čekala je i u Podgorici gde se prvi incident desio u prigradskom naselju Donja Gorica kada je jedan meštanin nožem nasrnuo na navijača Hajduka i pukom srećom je izbegnuta tragedija. Sledeći talas ofanzive članovi „torcide“ preživeli su kod S.C. Morača gde je nekoliko osoba kamenicama poželelo dobrodošlicu gostima iz Hrvatske.

 

 

 

 

“URGENTNI” RADIO PREKOVREMENO

 

Posle toga usledili su obračuni u ulici Slobode i na platou ispred stadiona. Uoči utakmice, u tuči sa podgoričkim „varvarima“, težu povredu zaradio je Dražen Šimunić iz Zagreba kome je u Kliničkom centru „Kruševac“ konstatovana fraktura nosne kosti, ali on nije pristao da ostane na lečenju u Podgorici. U Urgentni blok dovedeni su takođe i Tonči Martedić i Igor Bijelić kojima su sanirane nešto lakše povrede od njihovog kolege iz ekpedicije „torcide“.

 

U istom „ritmu“ nastavljeno je i po završetku utakmice, pa je navijački konvoj kamenovan i u naselju Gornja Gorica, zatim u mestu Farmaci gde su iznervirani fanovi Hajduka izašli iz autobusa i nasrnuli na picajce koji su ih obezbeđivali. Članovi “torcide” su, međutim, brzo vraćeni u vozilo i ispraćeni u domovinu...

 

Tifozi „bilih“ koji su se odlučili za posetu Podgorici u samostalnom aranžmanu, bili su na još većim iskušenjima od organizovane grupe navijača iz Dalmacije.

 

PUCALE ARKADE

 

Grupice simpatizera Hajduka koje su u ranim jutarnjim časovima doputovale u Podgoricu iznenadile su se, naime, negostoljubivim dočekom na ulicama i po gradskim kafićima. Nekoliko gostiju iz Hrvatske zaradilo je tako povrede u napadima navijača Budućnosti koji su se dali u akciju čim su čuli da se „torcida“ šeta bez obezbeđenja po centru grada. Najteže je u tim incidentimja prošao izvesni Milan iz predgrađa Splita kome je kod hotela „Crna Gora“ rasečena, arkada posle čega je završio na „šivenju“ kod doktora splitke ekpedicije Jurice Rakića.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Клуб из Житишта у којем сам ја играо је од Бечеја изгубио 211:28. Додуше, тада смо били пионири или кадети, немам појма, сећам се да сам имао 12 година и да су ти из Бечеја били огромни и да смо једва изводили лопте и да нам се плакало ииијооооооооој.... :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vozač Ferarija Kimi Raikonen krenuće sa prve pozicije na trci za VN Evrope, koja se vozi na nemačkoj stazi Nirburgring. Drugo mesto zauzeo je svetski šampion Fernando Alonso, ispred Felipea Mase i Nika Hajdfelda.

 

Kvalifikacije je obeležio udes vodećeg u Formula 1 šampionatu, Luisa Hamiltona, koji je pet minuta pre kraja izleteo sa staze i udario u zaštitnu ogradu. Britanac je u svesnom stanju prevezen u bolnicu, a još uvek nije poznato da li će biti spreman za učešće na trci, za koju se kvalifikovao sa desetim vremenom.

Хел јеа!!!

Кими осваја титулу ове године, јебени Мекларен може да се напуши.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да Раднички КГ вреди ком курцу не би био у Српској лиги Запад и играо са Слогом из Бајине Баште :) следеће сезоне. Усто важи и за Раднички, град има преко 350000 становника и не могу да среде један једини јебени клуб већ две деценије. У првој лиги играју најбољи, мени Бежанија смета само зато што је класични мафијашки клуб који намешта резултате, продаје играче, а после ништа не уради у Европи и сјебава национални коефицијент. Та иста сјебана Бежанија би отресла Раднички(е) горе него ми Свињски. Што се тиче Спартака, зар тај клуб и даље постоји?

 

Pa jeste,ali to je i sramotno.Klubovi koji nista ne znace su u vrhu,a "veliki" klubovi koji su i u bivsoj Jugoslaviji nesto vredeli puse kurac.Zbog toga nam je i los fudbal.Veliki gradovi nemaju predstavnike u eliti,i sredine u kojima bi mogli poniknuti dobri fudbaleri stagniraju.Proleter iz Zrenjanina se ugasio,pukao.Radnicki Nis i Radnicki KG kubure u beton ligama.Spartak je igrao prosle sezone u 2.ligi,ali su ispali.Jedini ko je bio gori od njih je Obilic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хел јеа!!!

Кими осваја титулу ове године, јебени Мекларен може да се напуши.

 

Hehehe....pa Raikonen nikada nece osvojiti titulu....jednostavno nije rodjen za to !! :da::) :)

 

Steta za Hamiltona....mada, ako bude vozio, bice sigurno podijum......Nando pila Kimija u prvoj krivini !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Е у пичку материну...

Добро, не може свака генерација у полуфинале. мада, ако смо примили пет голова са играчем мање од ФРА и прокоцкали предност од два гола и не заслужујемо да идемо даље...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...