Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.4k
  • Views 570.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2347557

Imam pitanje vezano za macice.

Nedavno mi se macka omacila, i jedno mace ima konjuktivits. Tek sam jutros provalila, jer je jedno mace progledalo pre par dana a ovome su oci i dalje zatvorene i kao da ne moze od gnoja da ih otvori. Da li smem da mu pazljivo ocistim oci kamilicom i ukapam kapi za konjuktivits ili da vodim kod veterinara? U pitanju je bas malo mace pa nisam sigurna da li smem da koristim kapi. :uhoh:

Najbolje su kapi, mislim ja sam 100 puta imao problema sa konjuktivitisom kod macica i uvek sam lecio kapima, jos kad bih se setio kako se zovu...Ali u sustini to su ti iste kapi kao i za ljude kupovao sam u apoteci.

• 3 weeks later...
comment_2358797

Što volim te kerove sa čupavim ušesima.

Inače dobre vesti, ovaj naš manijak je popio terapiju i konačno su mu rezultati negativni na sve. Čak mu se i raspoloženje tj prgavost povratilo :haha: juče dočepao neku keru za facu. Niti manjeg kera niti kraćih nogu niti prgavije naravi. Bože sačuvaj :wub:

comment_2358878

Menjam misljenje o kunicima :D Sestra od decka je dobila jednog toliko finog da ga je milina imati. Em se ne plasi nicega em je odmah naucio da vrsi nuzdu u kavezu, nije tupav da skace s velike visine, slaze se s morskim prasetom... Jel ima neko negativna iskustva? :D

comment_2359265

Zmija je bas lepa :da: Tarantule su mi isto kul al ih ne bih drzala u svom stanu :ph34r:edit: to su ipak dve zmije :redface:

Jedna zmija, 2 razlicite slike sa neta. :) Mrzelo me da uploadujem moje slike pa sam te okacio. :D

Ako bas zelite - mogu da okacim jos koju. Imam jos par vrsta tarantula + machku Milicu. :D

comment_2359306

Ako misliš na hranjenje, njima nije potrebna svakodnevna nega. Baš sam danas pričao sa koleginicom koja drži gomilu zmija i paukova - kaže da mu (pitonu) da kog miša, ode na deset dana, a ovaj to vari dok se ona ne vrati.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.