Jump to content

Kućni ljubimci & životinjsko carstvo


Wise Owl

Recommended Posts

Imam pitanje vezano za macice.

 

Nedavno mi se macka omacila, i jedno mace ima konjuktivits. Tek sam jutros provalila, jer je jedno mace progledalo pre par dana a ovome su oci i dalje zatvorene i kao da ne moze od gnoja da ih otvori. Da li smem da mu pazljivo ocistim oci kamilicom i ukapam kapi za konjuktivits ili da vodim kod veterinara? U pitanju je bas malo mace pa nisam sigurna da li smem da koristim kapi. :uhoh:

 

Najbolje su kapi, mislim ja sam 100 puta imao problema sa konjuktivitisom kod macica i uvek sam lecio kapima, jos kad bih se setio kako se zovu...Ali u sustini to su ti iste kapi kao i za ljude kupovao sam u apoteci.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Da si ovo napisala na temi o slikama clanova, i da si pojedine delove stavila pod navodnike, postalo bi jaaaako zanimljivo :D

 

@ontopic:

 

samojedi i jesu najlepsi psi :rockdevil:

Edited by tier_mfkr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Što volim te kerove sa čupavim ušesima.

 

Inače dobre vesti, ovaj naš manijak je popio terapiju i konačno su mu rezultati negativni na sve. Čak mu se i raspoloženje tj prgavost povratilo :haha: juče dočepao neku keru za facu. Niti manjeg kera niti kraćih nogu niti prgavije naravi. Bože sačuvaj :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menjam misljenje o kunicima :D Sestra od decka je dobila jednog toliko finog da ga je milina imati. Em se ne plasi nicega em je odmah naucio da vrsi nuzdu u kavezu, nije tupav da skace s velike visine, slaze se s morskim prasetom... Jel ima neko negativna iskustva? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zmija je bas lepa :da: Tarantule su mi isto kul al ih ne bih drzala u svom stanu :ph34r:edit: to su ipak dve zmije :redface:

 

Jedna zmija, 2 razlicite slike sa neta. :) Mrzelo me da uploadujem moje slike pa sam te okacio. :D

Ako bas zelite - mogu da okacim jos koju. Imam jos par vrsta tarantula + machku Milicu. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako misliš na hranjenje, njima nije potrebna svakodnevna nega. Baš sam danas pričao sa koleginicom koja drži gomilu zmija i paukova - kaže da mu (pitonu) da kog miša, ode na deset dana, a ovaj to vari dok se ona ne vrati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...